przypominam i cytuję parę twoich wsześniejszych wpisów z Armatury
i powiem tobie tak - nawet mi cię nie żal:
Dno historyczne w chwili obecnej a od jutra armagedon sie szykuje.
i kolejne:
Pogadamy za tydzien jak juz bedziesz w plecy te minimum 10%
a wcześniej:
zapinac pasy w kolejce, zapindalamy na S - kierunek 1zł
i jeszcze wcześniej:
Jesli teraz sie nie ruszył to kiedy ??
Podpowiem - nigdy
Musza zejsc do nizszych poziomów zeby sypacz sie wypstrykał - ot co
Pozdrawiam i do zobaczenia na 1zł
wcześniej było podobnie - dramat i totalny brak samokrytyki WIEŚNIACZEK i BUFON
w jednym
do muu
cytuję:
Zacytowałes mnie z kilku wątków - wszystko sie sprawdza - dziekuje czytelnikom za przypomnienie choc wiekszosc to dopiero poczatek i jazda na S sie zacznie a teraz moze podaj twoje przykłady o górze i kierunku na polnoc ?? BIG LOOOL :-)))
A najlepsze jest to ze biedny iruś nie dosc ze ma duza strate, to jeszcze ma taką słaba psychike ze zakłada nowe watki na mój temat, poprostu juz sie biedak nie umie wybronic i zapada sie w doł - ale mi cie szkoda :-)))
Iruś - jak tam połnocny kierunek na ARM ??
Iruś - jak tam twoje merytoryczne uzasadnienie tego kierunku ??
Iruś - od kiedy to burak, prostak, pseudoanalityk Muu ma racje a nie ty Iruś, od kiedy no ??
Iruś kuuuurnaaa Iruśś odpowiedz !!!!!!!!!!!!!!!!
P.s. Ty...... Iruś....ja cie prosze......ale choc raz odpowiedziałbyś na pytanie co ?? :-)))
Ale beka :-)))))))) koniec cytatu
odpowiadam:
jak tam połnocny kierunek na ARM ?? - potrzymuję,nadal droga otwarta
jak tam twoje merytoryczne uzasadnienie tego kierunku ?? - zoriętowanym nie trzeba uzasadnień
od kiedy to burak, prostak, pseudoanalityk Muu ma racje a nie ty Iruś, od kiedy no ?? - gdzie ty masz rację, w którym momęcie bo nie kumam?
tydzień zamknięty o grosz poniżej - ale dramat
prawda jest taka, iż sprzedałeś po 1,45 i czekasz by odkupić po1,20 albo niżej.
tyle co mam do powiedzenia w tym temacie.
"jak tam połnocny kierunek na ARM ?? - potrzymuję,nadal droga otwarta " - na co irus otwarta ta droga ?? Na twoją głupote i powiekszająca sie strate ??
"jak tam twoje merytoryczne uzasadnienie tego kierunku ?? - zoriętowanym nie trzeba uzasadnień
" Tos uzasadnił w paru zdaniach :-))))) brak wiedzy ?????????????
"od kiedy to burak, prostak, pseudoanalityk Muu ma racje a nie ty Iruś, od kiedy no ?? - gdzie ty masz rację, w którym momęcie bo nie kumam? "
Ano w tym iz mówiłem ze od 1,8 bedzie spadac tylko tacy jak ty maja klapki na oczach i slepo wierzą w pierdoły i frazesy.
"tydzień zamknięty o grosz poniżej - ale dramat " - grosz do grosza i bedzie kokosza
"prawda jest taka, iż sprzedałeś po 1,45 i czekasz by odkupić po1,20 albo niżej. "
Nigdy nie miałem tych akcji, ale sam biznes i działanosc mnie zainteresowały dlatego tu jestem. Nie pindol wiec ze cos sprzedałęm bo nie masz o tym zielonego pojecia. A czy chce kupic ?? Mysle ze jesli nadazy sie okazja wejscia po wspomnianej cenie to ją rozważe. Poki co dogryzasz mi bo ty masz akcje a ja nie i sie wkur..asz.
Irus... no Irus.. i co teraz napiszesz >??>
P.s. Irus.. ty kurde bracie - co drugi watek piszesz ze to ostatnie słowa twoje i ze tyle w temacie a pozniej non stop odpowiadasz. Ty irus, no wez sie zdecyduj.... :-))
możesz sprawdzić od jakiego poziomu ceny spieram się z tobą?
1,47 a nie 1,80. to po pierwsze.
różnica między nami pseudo analityku jest taka, iż ty oceniasz a raczej nie oceniasz
tylko widzisz to co jest twoim pobożnym życzeniem, w odróżnieniu od innych, którzy oceniają fakty i tylko fakty bez żadnych emocji. a fakty są takie:
pomijam doskonałe fundamenty. technicznie sprawy mają się całkiem nieźle.
na wykrecie dziennym sygnały zakupu MACD, na RSI negatywna dywergencja,
na STS jak wyżej z trendem wzrostowym. wykres tygodniowy ;biała mała szpulka z długim knotem w dół, STS od kilku tygodni pokazuje max. wyprzedanie papiera. dalsze fakty to: jesteśmy w okolicach historycznego minimum z podwójnym dnem na wykresie.
a co do sypacza to go nie ma. gdyby był to wyjechał by z kursem w trzy dni w okolicę 2,00 wciągając ciebie w tą kabałę na poziomie 1,95. jest za to umiejętny zbieracz, który zbiera
i rośnie w siłę ale zbyt wolno oddajecie mu papiery. ale spoko. to tyle robaczku.
daję to również innym pod rozwagę
pozdrawiam cierpliwy akcjonariat
nie umiem precyzyjnie tego określić w czasie bo jest to niemożliwe,
ale odpowiem tak: jak zbieracz zbierze odpowiednią ilość akcji. im dłóżej
potrwa zbieranie tym mocniej wystrzelimy w górę, on tego już dopilnuje.
Po pierwsze kozaczku przyznałes sie ze brałes wyzej - nie chce mi sie tego szukac, ale mówienie dzis ze brałes po 1,47zł jest kpiną i sam z siebie robisz idiote. Nie wiedziałem tylko ze az tak sie wygłupisz i bedziesz chciał dowartosciowac.
Nie pierdziel mi tu o fundamentach bo spolka przy tych samych wskaznikach po otrzymaniu kwoty za działkę powinna kosztowac 10zł za akcje a ile kosztuje ??
AT ? Interpretujesz sobie ją na swój sposób podajac tylko pozytywy. Popatrz na dłuzszy okres ?? Hmm ?? Trend spadkowy ??
Idac dalej, co co teraz było nazywasz podwójnym dnem ?? A co było w połowie pazdziernika i polowie listopada ?? Jak sie wybiło i jak skonczyło ?? Porównaj to do obecnego twoim zdaniem podwójnego dna ?? co z tego wynika ?? Kolejny zjazd ??
Pieprzysz waść głupoty o zbieraczu podczas gdy ktos ładnie wychodzi z papiera. Najlepeij widac to było przy mocnych infach gdy papieru przewalało sie w spora ilosc i zawsze popyt został zasypany. Nie pierdziel mi tu ze to zanizanie przed odpałem bo jakbym słuchał jakiegos dziecka hossy.
To ze wtopiłes sporą kase nie oznacza ze musisz robic mnie za idiote. Owszem, łatwo szło sie nabrac, pieklne perspektywy, duze pieniadze - niestety to nie wszystko na giełdzie. Liczy sie rynek a nie tylko AF czy AT Czemu bankruty rosną po kilkaset procent ??. Skoro pchełko jestes tyle na giełdzie to powinienes to wiedziec a bessa internetowa z poczatku 2000r powinna ci o tym przypomniec. Jakos nie przypomina bo mysle ze jestes zwykłym leszczyną który uciułał pare groszy włozył w najlepszych czasach w giełde i teraz nie bardzo wie co zrobic.
Do zobaczenia z wieksza stratą na nizszym poziomie - tam od ciebie odkupie gdy bedziesz juz zrezygnowany bo tacy jak ty zawsze wywalają przed samym odpałem.
CU
nie twierdzę, że kupowałem po 1,47, tylko że od tego poziomu spieram się z tobą osiołku.
znów po swojemu zinterpretowałeś to co przekazane jest w prosty sposób, no ale jeśli ty wysławiasz się w typie "weszłeś" to nie dziwota.
to przeskocz na dudę jak się spieszysz . przez te wszystkie lata widziałem już wiele na giełdzie. i powiem tak: nie jednego kozaka rynek wyprostował, znam i przypadki śmiertelne, wylewy i inne dramaty nawet całych rodzin. więcej pokory Panowie.
życzę miłego wypoczynku.
Ja w odróznieniu od ciebie mam swój honor i jak pisze tak robie.
Nie bede dyskutował z głupkiem bo sprowadzisz mnie do swego poziomu i pokonasz doswiadczeniem.
Od dzis wiec nie bede odpisywał na zadne twoje wypociny dziecko hossy, obrazajacy ludzi i nie umiejacy normalnie porozmawiac. Pisz sobie o burakach, pseudoanalitykach, wiesniakach, bufonach itd. Przez to przemawia tylko twoja słabosc tak samo jak przez tworzenie takich watków co poazuje ze jestes kompletnym idiotą i niedorozwojem, sflustrowanym studentem nie wiedzacym co zrobic. Niestety nie jest moja wina ze zle zainwestowałes swoje pieniadze, a moze nawet nie zle, tylko w nieodpowiednim czasie.
Tak wiec twój burak, wiesniaczek, bufon, nie wiedzacy co pisze i o czym pisze jak to nie raz podkreslałes zwija kredki i nie bierze udziału w konwersjacji z tobą - zostawie sobie do tego inne osoby. Nie - to nie puista obietnica jakich ty dałes dziesiatki - było to tyle samo warte co cały ty - WIELKIE ZERO.
Ja w odróznieniu od ciebie umiem sie poprostu zachowac dzieciaku - ale to przychodzi z wiekiem...
P.s. Gdybys miał pokore, to nie dyskutowałbys ze mna, z rynkiem, tylko podkulił ogon i czekał na odpowiedni moment. Nie masz jej za grosz, nawet ten twój grosz który posiadasz.
Mimo wszystko powodzenia