Po pierwsze kozaczku przyznałes sie ze brałes wyzej - nie chce mi sie tego szukac, ale mówienie dzis ze brałes po 1,47zł jest kpiną i sam z siebie robisz idiote. Nie wiedziałem tylko ze az tak sie wygłupisz i bedziesz chciał dowartosciowac.
Nie pierdziel mi tu o fundamentach bo spolka przy tych samych wskaznikach po otrzymaniu kwoty za działkę powinna kosztowac 10zł za akcje a ile kosztuje ??
AT ? Interpretujesz sobie ją na swój sposób podajac tylko pozytywy. Popatrz na dłuzszy okres ?? Hmm ?? Trend spadkowy ??
Idac dalej, co co teraz było nazywasz podwójnym dnem ?? A co było w połowie pazdziernika i polowie listopada ?? Jak sie wybiło i jak skonczyło ?? Porównaj to do obecnego twoim zdaniem podwójnego dna ?? co z tego wynika ?? Kolejny zjazd ??
Pieprzysz waść głupoty o zbieraczu podczas gdy ktos ładnie wychodzi z papiera. Najlepeij widac to było przy mocnych infach gdy papieru przewalało sie w spora ilosc i zawsze popyt został zasypany. Nie pierdziel mi tu ze to zanizanie przed odpałem bo jakbym słuchał jakiegos dziecka hossy.
To ze wtopiłes sporą kase nie oznacza ze musisz robic mnie za idiote. Owszem, łatwo szło sie nabrac, pieklne perspektywy, duze pieniadze - niestety to nie wszystko na giełdzie. Liczy sie rynek a nie tylko AF czy AT Czemu bankruty rosną po kilkaset procent ??. Skoro pchełko jestes tyle na giełdzie to powinienes to wiedziec a bessa internetowa z poczatku 2000r powinna ci o tym przypomniec. Jakos nie przypomina bo mysle ze jestes zwykłym leszczyną który uciułał pare groszy włozył w najlepszych czasach w giełde i teraz nie bardzo wie co zrobic.
Do zobaczenia z wieksza stratą na nizszym poziomie - tam od ciebie odkupie gdy bedziesz juz zrezygnowany bo tacy jak ty zawsze wywalają przed samym odpałem.
CU