Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: do muu - przypomnienie

"jak tam połnocny kierunek na ARM ?? - potrzymuję,nadal droga otwarta " - na co irus otwarta ta droga ?? Na twoją głupote i powiekszająca sie strate ??

"jak tam twoje merytoryczne uzasadnienie tego kierunku ?? - zoriętowanym nie trzeba uzasadnień
" Tos uzasadnił w paru zdaniach :-))))) brak wiedzy ?????????????

"od kiedy to burak, prostak, pseudoanalityk Muu ma racje a nie ty Iruś, od kiedy no ?? - gdzie ty masz rację, w którym momęcie bo nie kumam? "

Ano w tym iz mówiłem ze od 1,8 bedzie spadac tylko tacy jak ty maja klapki na oczach i slepo wierzą w pierdoły i frazesy.

"tydzień zamknięty o grosz poniżej - ale dramat " - grosz do grosza i bedzie kokosza

"prawda jest taka, iż sprzedałeś po 1,45 i czekasz by odkupić po1,20 albo niżej. "

Nigdy nie miałem tych akcji, ale sam biznes i działanosc mnie zainteresowały dlatego tu jestem. Nie pindol wiec ze cos sprzedałęm bo nie masz o tym zielonego pojecia. A czy chce kupic ?? Mysle ze jesli nadazy sie okazja wejscia po wspomnianej cenie to ją rozważe. Poki co dogryzasz mi bo ty masz akcje a ja nie i sie wkur..asz.

Irus... no Irus.. i co teraz napiszesz >??>

P.s. Irus.. ty kurde bracie - co drugi watek piszesz ze to ostatnie słowa twoje i ze tyle w temacie a pozniej non stop odpowiadasz. Ty irus, no wez sie zdecyduj.... :-))

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ARMATURA 0,00% 1,68 2014-01-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.