"jak tam połnocny kierunek na ARM ?? - potrzymuję,nadal droga otwarta " - na co irus otwarta ta droga ?? Na twoją głupote i powiekszająca sie strate ??
"jak tam twoje merytoryczne uzasadnienie tego kierunku ?? - zoriętowanym nie trzeba uzasadnień
" Tos uzasadnił w paru zdaniach :-))))) brak wiedzy ?????????????
"od kiedy to burak, prostak, pseudoanalityk Muu ma racje a nie ty Iruś, od kiedy no ?? - gdzie ty masz rację, w którym momęcie bo nie kumam? "
Ano w tym iz mówiłem ze od 1,8 bedzie spadac tylko tacy jak ty maja klapki na oczach i slepo wierzą w pierdoły i frazesy.
"tydzień zamknięty o grosz poniżej - ale dramat " - grosz do grosza i bedzie kokosza
"prawda jest taka, iż sprzedałeś po 1,45 i czekasz by odkupić po1,20 albo niżej. "
Nigdy nie miałem tych akcji, ale sam biznes i działanosc mnie zainteresowały dlatego tu jestem. Nie pindol wiec ze cos sprzedałęm bo nie masz o tym zielonego pojecia. A czy chce kupic ?? Mysle ze jesli nadazy sie okazja wejscia po wspomnianej cenie to ją rozważe. Poki co dogryzasz mi bo ty masz akcje a ja nie i sie wkur..asz.
Irus... no Irus.. i co teraz napiszesz >??>
P.s. Irus.. ty kurde bracie - co drugi watek piszesz ze to ostatnie słowa twoje i ze tyle w temacie a pozniej non stop odpowiadasz. Ty irus, no wez sie zdecyduj.... :-))