Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: do muu - przypomnienie

do muu
cytuję:
Zacytowałes mnie z kilku wątków - wszystko sie sprawdza - dziekuje czytelnikom za przypomnienie choc wiekszosc to dopiero poczatek i jazda na S sie zacznie a teraz moze podaj twoje przykłady o górze i kierunku na polnoc ?? BIG LOOOL :-)))

A najlepsze jest to ze biedny iruś nie dosc ze ma duza strate, to jeszcze ma taką słaba psychike ze zakłada nowe watki na mój temat, poprostu juz sie biedak nie umie wybronic i zapada sie w doł - ale mi cie szkoda :-)))

Iruś - jak tam połnocny kierunek na ARM ??
Iruś - jak tam twoje merytoryczne uzasadnienie tego kierunku ??
Iruś - od kiedy to burak, prostak, pseudoanalityk Muu ma racje a nie ty Iruś, od kiedy no ??

Iruś kuuuurnaaa Iruśś odpowiedz !!!!!!!!!!!!!!!!

P.s. Ty...... Iruś....ja cie prosze......ale choc raz odpowiedziałbyś na pytanie co ?? :-)))

Ale beka :-)))))))) koniec cytatu

odpowiadam:
jak tam połnocny kierunek na ARM ?? - potrzymuję,nadal droga otwarta
jak tam twoje merytoryczne uzasadnienie tego kierunku ?? - zoriętowanym nie trzeba uzasadnień
od kiedy to burak, prostak, pseudoanalityk Muu ma racje a nie ty Iruś, od kiedy no ?? - gdzie ty masz rację, w którym momęcie bo nie kumam?
tydzień zamknięty o grosz poniżej - ale dramat
prawda jest taka, iż sprzedałeś po 1,45 i czekasz by odkupić po1,20 albo niżej.
tyle co mam do powiedzenia w tym temacie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ARMATURA 0,00% 1,68 2014-01-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.