Zbieranie jest od dawna już. Tu będą poziomy kilkadziesiąt złotych za akcję za parę lat. Ciągle się firma rozwija i pod koniec 2023 będzie skończona budowa nowej siedziba firmy czyli zatrudnianie więcej stałych pracowników i tworzenie nowych projektów.
Cały czas jestem,podglądam was z rzadka,ale nie chce mi się już odpisywać na te bzdury które tu są wypisywane o padlinie więc nie piszę. Czekam zrelaksowany na jedynie słuszny i realny poziom 12 gr. Powtórzę: Dyzie marzyciele z was i wisielcy. Współczuję wam ale sami widzicie że takie są fakty. Dla niektórych to już trzy lata.A może być dopiero półmetek zanim uśrednią po 10 gr. Tylko jakie wieści popłyną wtedy ze spółki? czy jeszcze będzie po co to uśredniać? Ja wtedy po prostu nie kupię ale wiszący będą mieli większy problem niż obecnie.
Już tego nie kupują. Wywalają... wszak to właśnie bankrut, niektórzy udają i krzyczą że kupują tylko po to żeby wywalić przewalając akcje między sobą.Natomiast budzi się do życia "bankrut" komuchów,używając Twojej przewrotnej terminologii.Zachęcam Panowie, tam dołek już za nami. Tam też dopiero idzie prawdziwa zbiórka i to pełną parą a cena arcyatrakcyjna.
Różnica między tymi spółkami jednak jest.Tamta zarabia miliardy a ta (INM) się cieszy że ma stratę w tym kwartale mniejszą mimo że jest karmiona dziesiątkami milionów dotacji, już nie mówiąc o watahach pompiarzy/dystrybutorów bardzo aktywnych i zażartych.Tutejsza to jeszcze nie lepszy przypadek : jakiś tam zysk pokazała ale cóż to jest w porównaniu z miliardami? Blondwłosa Jastrzębska była tłamszona, dławiona,blokowana bo po prostu za dużo leszcza tam było. Już to wszystko wytrzepane...już jest dobrze.
Nie chcę się wtrącać tamtejszym nagonom czy ich peszyć - nieraz narzekali na dyskomfort gdy tam pisałem a wiem że i tak to podniosą w rejon 100, to tylko kwestia czasu. Spadło gdzie miał spaść i teraz już będzie się budował wzrost bo na wschodzie czerwonym karłowi się sypie. Nie da sobie rady a przecież tylko na to czekamy. Obstawiam że jeszcze pół roku i wszystko będzie klarowne.
...wszystko będzie klarowne,ale już w tej cenie Jastrzębskiej nie kupią.Trzeba też pamiętać że JSW to nie po prostu "węgiel",to WĘGIEL KOKSOWY!, a to zupełnie inna bajka...
Będę upychał po 300 nie prędzej,a to może być kwestia roku... Te dwie padliny wbite w ziemię nie zobaczą słońca ani za dziesięć ! Ale kupię każdą poniżej 10 gr w ramach ciekawego eksperymentu i nawet jeśli stracę całość wkładu to nic przy tym co zarobiłem i zarobię na JSW.