uwaga !! Palmer finance i profitrop - oba te złodziejskie nasienia ukradły mi pieniądze! twierdzą cały czas że mam je wypłacić, ale ciągle mnożą się jedynie opłaty i nic więcej!
Proszę, powiedzcie czy ktoś z Was miał z nimi styczność? jak mogę od nich wypłacić pieniądze!!??
uważajci Palmerfinancecompany i Mobtrader Palmerfinancecompany to jedno i to samo!!
mobtraderpalmerfinancecompany.trade mobtraderpalmerfinancecompany.com !! oszuści i złodzieje, 17tyś usd stracone przez nich i przez reklamę na facebook którą tam mają. dziewczyna poklikała w te ich reklamy, dałem się namówić na kilka przelewów, niby spoko bo zarobki szły szybko, ale skur**syny nie chcą teraz niczego wypłacić.
ktoś ma jakiś pomysł? czy ktoś jeszcze się na nich naciął??
Mnie oszukali w ubiegłym roku w platformie uni-co. Dla mnie to było coś nie do pomyślenia co mi się przytrafiło. Wpierw korzystałam z usług firmy windykacyjnej, równolegle zgłosiłam zawiadomienie na policje o oszustwie. Jednak policja sprawę umorzyła, a firma windykacyjna do chwili obecnej próbuje działać (jednak nadal nie przesłali mi żadnego wykazu jakie czynności podjęli). Koniec końców zdecydowałam się na oddanie sprawy do kancelarii, w styczniu 2022 Pani adwokat złożyła w moim imieniu i z wszystkimi przygotowanymi wspólnie dowodowymi przeciwko uni-co, zawiadomienie do prokuratury. We wrześniu dostałam pierwszy przelew ze skradzionych pieniędzy, w styczniu tego roku otrzymałam ostatni. Na szczęście wyszłam na zero - nie licząc nerwów i kłopotów. Niestety w lutym (dwa miesiące temu) dałam się podejść i znów zmanipulować (jednak to ostatni raz, więcej już nie będę próbować nic robić na giełdzie), zaryzykowałam i skorzystałam z oferty wyświetlanej i polubionej przez setki osób na facebooku. Palmer Finance, bo to właśnie o nich chodzi, też mieli wschodni akcent, ale twierdzili że od zeszłego roku są w Polsce, że mają biuro w warszawie, musieli się przenieść całym oddziałem z Ukrainy do nas, no bo jest taka a nie inna sytuacja u nich w kraju. Troszkę im współczułam, podeszli mnie może na litość, albo coś zbliżonego. Tu zainwestowałam mniej, bo raptem 9 tysięcy zł. jednak dokładnie, ale to dokładnie w taki sam sposób mnie oszukali! identycznie. kilka wpłat, spore zyski, jednak wypłata na 600 zł na moje konto, dalsze wpłacanie pieniędzy. A na koniec kiedy chciałam wypłacić wszystkie pieniądze z konta do siebie na rachunek, to znów podatek - i tu od razu czerwona lampka mi się zapaliła, bo to już znałam i po sprawie z uni-co wiedziałam, że nie ma czegoś takiego, takich opłat, prowizji, wiedziałam że nikt nie blokuje środków. Od razu znów skontaktowałam się z moją panią adwokat, powiedziałam co się stało - (była zdziwiona, że znów zaryzykowałam, ja zaś strasznie zażenowana), ale jednak skoro pomogła w pierwszej mojej sprawie, to tu też mam nadzieję tak będzie. Sprawę zleciłam z samym początkiem miesiąca marca. Już miesiąc trwa. Będę teraz 5 maja miała przesłuchanie, dostałam wezwanie. I tu ostrzeżenie, nie przekazujcie żadnych danych osobom pracującym w palmerfinancecompany! ani z dokumentów, ani tych gdzie są wasze adresy. nie wpłacajcie do nich niczego, te opinie że można coś wypłacić, to oni sobie sami piszą i wystawiają i opłacają firmy, które to robią. nie instalujcie żadnych programów na komputerach czy telefonach, przez które ich pracownicy mogliby mieć "podgląd" do waszego urządzenia, albo jeszcze mogliby Wam "pomagać" i sami klikać i poruszać się po urządzeniu, bo ukradną wasze dane!! Moja Pani adwokat jest osiągalna tu pod numerem 696"718`446. Gdyby, ktoś miał pecha jak ja sama, to można spokojnie w ciągu dnia zadzwonić, podpytać co zrobić ze sprawą, jak zacząć robić cokolwiek, żeby nie odpuścić ludziom z palmerfinancecompany i odzyskać pieniądze.
nie dajcie się wrobić w palmerfinancecompany, ich wymysły o depozytach, skrytkach, przelewach przez kryptu portfele i co tam jeszcze. wszystkie te ich bzdurne opłaty to fikacja, oszustwo i matactwo - NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO, NIE PONOSI SIĘ OPŁAT, NIE SĄ ONE BLOKOWANE W TYM WASZE PIENIADZE NIE POWINNY BYĆ BLOKOWANE ANI NIC PODOBNEGO NIE POWINNO MIEĆ MIEJSCA!! to jest banda zbrodniarzy, oszustów. 19.05 - ruszyła moja sprawa, w okolicy połowy lipca będę przesłuchiwana w ambasadzie, bo ja też nie mam za co wrobić obecnie do pl żeby spotkać się z rodziną i normalnie po ludzku prrzyjechac na komende i złożyć zeznania. prócz mnie jeszcze sześć innych osób w tym takie starutkie małżeństwo też miało zakładANą sprawę ze mną. poki co bez szansy na post. zbiorowe, ale moze z końcem lata coś się zmieni. gdyby ktoś szukał, gdzie ja też to robiłam i z polecenia trafiłam do kancelarii, to oni 696-718-446, tu mnie reprezentują i innych przeciwko tym oszustom x
ja mam problem https://golditrade.capital/ czy ktoś może mi powiedzieć czy jak opłacę ponownie podatek, to ja faktycznie dostanę swoje pieniądze. już raz zapłaciłam, ale podobno za późno i nie wiem co robić. nie mam pieniążków, musiałabym pożyczkę brać. czy ktoś z Was z czymś takim się zetknął?
uważajcie nie tylko na brokerów i analityków, to nie jest wszystko. fałszywe reklamy na Instagramie (ja tak wpadłem na swoje "brokera) czy na Facebook. reklamują się tam jako rzetelne firmy, warte i godne zaufania. mają dziesiątki i setki wpisów i komentarzy niby prawdziwych a jednak fikcyjnych osób. to samo dotyczy reklam i artykułów w różnych gazetach internetowych i portalach. na forbsie np są sponsorowane (czyli wykupione artykuły, gdzie każdy może napisać co mu ślina przyniesie na język i forbs to udostępni, o ile mu się zapłaci) scamerzy właśnie tak robią - wydają nasze ukradzione pieniądze na swoją reklamę i pozyskują kolejne setki ofiar !! niestety firmy windykacyjne, które jedynie dzwonią do dłużników, też kupują sobie takie fikcyjne reklamy o swoich sukcesach, a później okazuje się, że wysłali 100 maili, wykonali 200 prób połączeń, a kasy nie odzyskali. takim przykładem jest firma z czech która podszywa się pod kancelarię z warszawy a dokładnie pod tą kancelarię: Kancelaria Prawna Lawcounsel - a ci z Czech tak naprawdę nie mają nic wspólnego z kancelarią, z prawnikami a tym bardziej z jakimikolwiek pozwami aby nam pomagać. moja znajoma tak wpadła na tą kancelarię , zapłaciła im prawie 7 tyś euro za obsługę prawną, za jakieś certyfikaty i nie zrobili nic a później okazało się że są oszustami. no i od nowa trzeba było szukać rzetelnej i prawdziwej kancelarii, która zajmie się sprawą.
Tym samym, nim zaczniecie inwestycje, albo nim zaczniecie szukać wsparcia i pomocy, wpierw sprawdzicie czy reklamy i artykuły o firmach z którymi chcecie działać, nie są sponsorowane przez te firmy opłacone!
Problem z wypłatą pieniędzy z konta handlowego z profitrop . Nie wiem o co chodzi, przelewy robiłam i wszystko było ok, dostawali na konto środki, handlowaliśmy, pomagali jak nikt nigdy wcześniej, otwierali ze mną i czasem za mnie pozycje, wszystko było świetnie, z 16 tysięcy utargowaliśmy ponad 40 no i moment wypłaty, tu schody i pod górkę, prócz jednego przelewu na 150 usd na początku później już nie dostałam niczego. wschodni akcent nie wzbudził podejrzenia, jednak okazuje się ze to większość brokerów, które po prostu tak działa, aby zagarnąć nasze pieniądze. wszystkiego dowiedziałam się po obdzwonieniu kilku kancelarii, tu najwięcej się dowiedziałam /x696 ``718'' 446x\ pani wszystko mi wyjaśniła, opisała faktyczne działanie tych grup i już wiem na czym stoję, z końcem kwietnia rusza moja sprawa, można się zgłaszać do mecenasem, możliwe ze będzie prowadzone post. zbiorowe przeciwko tym brokerom bo nie jestem jedyna
golditrade.capital nie są legalnym ani uczciwym brokerem. przepadły moje wpłacone do nich pieniądze bo nie chcą wypłacić środków bez poniesienia jakiś bzdurnych opłat, podatków itp!! knf i policja już powiadomieni. sprawą w moim imieniu zajmuje sie radczyni, bez pomocy prawnej policja na pewno sprawę umorzy po kilku tygodniach, wiec koniecznie potrzebny jest jakiś adwokat, żeby nie odpuścić, żeby ktoś w moim imieniu mógł złożyć zażalenie na ewentualne działania policji!! uważajcie na tych oszustów z golditrade
Ze swojej strony pragnę Państwa ostrzec, przed grupą oszustów, którzy podają się za legalnie funkcjonujące banki, mianowicie: - Virgobanc - Torobanc Niestety, oba podmioty są w głębokiej komitywie z kilkoma większymi grupami przestępczymi, zajmującymi się kradzieżą pieniędzy poprzez nowopowstałe platformy inwestycyjne, choćby takie jak profitrop.com czy capital-group .
W moim imieniu powiadomiono już organy ścigania, jak również komisje finansowe, razem z rzecznikiem ds. obywatelskich.
Szukałem pomocy i wpisów na FaceBooku, tu jednak się okazało, że jakieś dziwne firmy opłaciły i wykupiły sobie reklamy na forach dotyczących krypto walut, opłacają opiniowanie o swoich sukcesach, a administratorzy grup, które istniały wiele lat, idąc za łatwym pieniądzem, zgodziły się uczestniczyć w takim procederze. Prosiłem o przesłanie jakiś potwierdzeń, dokumentów które potwierdzą, że pseudo kancelarie, które grupa reklamuje, jako skuteczną i rzetelną, że owa weryfikacja w ogóle miała miejsce, niestety odmówiono mi, nie wskazano żadnej sensownej podstawy, a w sumie i nie sensownej, również nie, dla której akurat te kancelarie są promowane a inne nie!!
To jak się okazuje kolejna grupa, która zabiera pieniądze i próbuje kraść dane osobowe. Ponad 2 lata temu oszukała mnie grupa brokerów z uni-co, tych z golditrade znalazłam na FB i myślałam że są legitni. Nie uwierzycie, jak się zdziwiłam że nie i że FB pozwala na takie reklamy! sprawę oddałam już do prawniczki, co mi pomagała odzyskać kasę od oszustów z uni-co, wiec wiem że potrwa to do końca roku, ale przynajmniej zwrócą mi 3 tyś $. łapcie 6967:18:446kontakt, bo znając życie, to więcej osób połasi sie na reklamę i ulokuje w tym niewłaściwym miejscu swoją kasę :/
Nie wypłacili mi pieniędzy. Nie są jedyni. Prowadzę firmę i w sumie to codzienność, że trzeba szarpać się o swoje pieniądze. Kancelaria z której usług korzystam od kilku lat ma już przyjęte zlecenie, to oni wyciągną z torobanc pieniądze, od miesiąca sprawa i zawiadomienie zgłoszone. Gdyby ktoś szukał reprezentacji to polecam kontakt do mecenasów mnie reprezentujących - jakby co to wiadomość priv
Byłoby pięknie, gdybyśmy: - mogli wypłacić pieniądze, - opłaty nie znikały i były prawidłowo rozliczane - gdybyśmy mogli pobrać depozyt i nim się rozliczać - gdyby nam nie grożono i nie poniżano - gdyby nas nie straszono sądami i pozwami Od grudnia 2022 mamy kłopot, który jest niby z naszej winy, bo nie stosujemy się do jakiś dziwnych instrukcji. Podobno też oskarża się nas o prawnie pieniędzy! Od luty 2023 musieliśmy posiłkować się kancelarią prawna, która w naszym imieniu wydostanie z stormgain nasze zainwestowane pieniądze, zaś w samym dochodzeniu również wskazano te zarobione, jako utracone. Niestety każdy inny sposób zawiódł, nasza prawniczka, to nasza ostatnia deska ratunku. Kontakt do niej również pozostawiam. Wielu ludzi jeszcze nie podjęło działania, wierzę, że gdy wspólnie z nimi zaczniemy walczyć, to nam się uda. Że nie będą żyli z naszych pieniędzy!
dzięki, rozmawiałem z kancelaria, zleciłem im też moją sprawa, mnie pixpal oszukał na 0,700345 bitcoina, co daje trochę ponad 80 tysięcy. mnie będą dwie prawniczki prowadzić, nie mecenas zawada, ale widziałem się z nimi przy okazji jak byłem w połowie maja we Wrocławiu, wiec wiem że spokojnie dadzą radę wszystko poprowadzić. moje pieniądze przez kanga.exchange wyprowadzili i tyle było moich inwestycji. z chwilą kiedy to się stało i kiedy kazali mi zapłacić prawie 20 tyś zł żebym mógł wypłacić to niby z portfela krypto walutowego, to było jak uderzenie w mur z rozpędu, ale nie wpłaciłem im już nawet grosza, oczywiście pewnie jak się domyślacie, zaczęły się krzyki wrzaski i inne takie, ale to już nei robiło na mnie wrażenia. jechać z nimi i ich !! pixpal to po prostu zgraja oszustów
ja też polecam kancelarię 696718446 - dużo mi wyjaśnili jak to wszystko w pixpalpro działa, jak kradną i jak zarabiają na tym, czego się później spodziewać, też to że nie mam co liczyć w 3/4 miesiące na pieniadze, że do roku może dojść nawet czas że piewsze wypłaty się pojawią, no ale to i tak szybciej niż gdyby miało to iść np przez sąd cywilny
Ci ludzie są bardzo sprytni i wydają się bardzo profesjonalni i wiarygodni, PROSZĘ IM NIE UFAĆ. STRACISZ WSZYSTKO, CO ZAINWESTOWAŁEŚ I WIĘCEJ Moje doświadczenie jest bardzo podobne do innej recenzji. Zacząłem handlować po rzekomym zainwestowaniu 250 funtów w firmę o nazwie intel. Skontaktowało się ze mną pixpal i Sabine Vellucci, mój rzekomy broker przedstawił się i zacząłem handlować Zachęcano mnie do inwestowania coraz więcej i wydawało się, że każdego dnia osiągam doskonałe zyski. Zostałem przekonany do zainwestowania w Bitcoin w ramach jednodniowej transakcji, która rzekomo przyniosła duży zysk, ale kiedy próbowałem wypłacić swoje zyski, skontaktował się ze mną Blockchain.com, mówiąc, że muszę zapłacić duże kwoty, aby uwolnić moje pieniądze. Stało się to na wielu okazjach z powodu prania pieniędzy, a pieniądze nie były zapłatą, ale dowodem bogactwa, który zostałby zwrócony wraz z moją wypłatą. Po trzykrotnym zapłaceniu powiedziano mi, że nie przeszedłem weryfikacji, a pieniądze zostaną zwrócone na moje konto handlowe, co najwyraźniej się udało. Powiedziano mi, żebym się nie martwił, ponieważ zorganizują przelew bankowy, który kosztował mnie jeszcze więcej opłat prowizyjnych Nie trzeba dodawać, że nigdy nie otrzymałem żadnych pieniędzy i straciłem łącznie 85 000 funtów Kontakt z nimi jest niemożliwy, wszystkie maile i kontakty telefoniczne nie działają
Moja przygoda równie źle się zakończyła co wasza. Na szczęście kilka różnych grup i forów internetowych się znalazło, gdzie ludzie opisali przygody z pixalem więc nie straciłem całego majątku, jednak łatwiej byłoby to ogarnąć, gdybym po prostu przegrał tą kasę, a nie był oszukiwany przez trzy miesiące. Tu podziękowania dla Jonatana i Ani, którzy podzielili się tym czym mogli, [696 718 446) zostali to i ułatwili mi i skrócili czas szukania kogoś kompetentnego, kto zechciałby i mi pomógł w odzyskaniu utracenia pieniędzy. W zeszły poniedziałek poszło już zawiadomienie, prócz mnie jeszcze sześć innych osób też od razu miało swoje zgłoszenia, łącznie dla nas strata przekroczyła 9oo tyś pln, a to już okropnie dużo forsy !! Dziś dostałem zwrotny przelew, o co moja mecenska walczyła już od trzech tygodni, nie była to wielka suma, to 35oo euro, ale o tyle mniej stratny jestem, przelew wrócił z Litwy, jakby co, bo tam najwięcej wpłat kierowałem zgodnie z namowami mojego brokera Emila. Ale co jest ważne, pixpal nie jest bezkarny, są rzeczy których nie chcą, więc aby nie ponieśli konsekwencji są skłonni, co się okazuje, do zwracania pieniędzy, jednak by tak się stało, ktoś odpowiednio musi ich potraktować, tak jak na to zasłużyli, więc na pewno wiecie co mam na myśli ...
Rusko - języczne oszusty. Góra Tradeix działa dokładnie tak samo. Na początku wydaje się wszystko fajne i wspaniałe, a chodzi tylko o jedno kradzież, kradzież
falcon-invest.co.uk falcon-invest.org czyli Cozzy i Falcon Invest - uważajcie na tych oszustów z Belgii.
dokonali zamachu i kradzieży z moich kont bankowych. pobrali sobie za mnie pożyczę w tym z revolut, a ja zostałam z koniecznością ich opłacania, z koniecznością ponoszenia codziennych domowych opłat itp no i z długami. skandal tym bardziej ze policja po prostu mnie wyśmiała i odesłała z kwitkiem. z końcem kwietnia miałam założoną sprawę przeciwko tym oszustom. teraz będę przesłuchiwana w ambasadzie 30 czerwca (na całe szczęście udało się to też załatwić i nie musiałam zjeżdżać do kraju).
gdyby ktoś jeszcze naciął się na tych brokerów, analityków czy jak ich tam zwał - to możecie próbować z moimi prawnikami, naprawdę są doskonali i w kilku innych pobocznych tematach z tą sprawą mi pomogli. jakby co to łapcie ahora-polska.pl - są z Gdańska
ZERO TOLERANCJI DLA TAKICH JAK ONI!! - namówili do kilku szybkich inwestycji - niby chcieli pomóc przez anydesk a naprawdę podglądali dane do logowania do banku - wyciągnęli wszystkie pieniądze z mojego konta prywatnego - wyciągnęli pożyczkę od mojego banku podając się za mnie - próbowali wciągnąć mnie w obracanie pieniędzmi do których nie miałam uprawnień aby je dostać - pochodziły od innej oszukiwanej osoby - łącznie kazali mi zapłacić 9 tyś funtów podatku, a co śmieszne kazali mi opłacić podatek też od moich wpłat , mojego depozytu - na koniec już nie dałam się nabierać, koniec końców nie opłaciłam tych śmiesznych kosztów - sprawa oddana do prawników - skierowanie juz do sadu poszlo - moje mecenaski łapać można tu 69 - 671 - 84 - 46 - prócz prowadzenia sprawy i reprezentacji również pomogły wszystko zabezpieczyć i dużo mnie przestrzegły przed dalszym kontaktem z tymi ludźmi z legends financial - dostałam też dokumenty, które ułatwiły mi rozmowy z bankami o zawieszeniu konieczności płacenia na już spłat pożyczek, tym bardziej, że ja ich nie chciałam i nie akceptowałam A tak na poważnie, to nie dajcie się wrobić tym z Legendsfinancialltd - opowiadają najróżniejsze historie, dostosowują się do was, bo wydębiają historie o waszym życiu, o potrzebach i dzięki temu łatwiej jest nas oszukiwać !! legendsfinancialltd.net i lecomgendsfinancialltd.com - jedna i ta sama banda - proszę - uważajcie!
dzięki Daria, ja mam sprawę z falcon-invest.co teraz mają taką stronę, niestety twojego komentarza nie znalazłem nim zacząłem inwestować u nich na cfd.falcon-invest.co, gdybym go widział wcześniej, pewnie by mnie nie okradli na ponad 9o tyś pln, a tak jestem w plecy, ale też już kontaktowałem się z tą firmą ahora polska, czekamy obecnie na sygnaturę sprawy i termin przesłuchania dla mnie
w tym roku jak się okazuje falcon invest czy też Cozzy czy cokolwiek tam innego sobie wymyślą w tym roku mieli już 5 różnych odsłon, a w każdej oszukali po setki albo i tysiące osób, uważajcie na każde ich słowo, poduszczajcie ich abyście mogli zobaczyć ich prawdziwą twarz!! to są złodzieje, a jak się zdenerwują to zaczynają po ukraińsku bardziej gadać, zaczynają sie zapominać, i już się nie pilnują w tedy naprawdę już wiadomo że to patologia!
falcon-invest.co.uk falcon-invest.org czyli Cozzy i Falcon Invest cfd.falcon-invest.co falcon-invest.co
od jakiegos czasu regularnie wydzwaniali do mnie z fintominvest, nie przyszlo mi w ogole do glowy zeby sprawdzic opinie o fintominvest w internecie czy to nie sa oszusci przypadkiem, a ze rozgladalem sie za nowym brokerem to zaryzykowalem. wplacilem im na start pewna sumke, ktora sie ladnie namnozyla, pozniej chcieli wiecej bo zeby wyplacic pieniadze musze zaplacic rzekomy podatek od kwoty jaka chce wyplacic 19%.... i tak sie zaczelo.. okradaja ludzi, jak oni moga spac w nocy???? Ociulali mnie bezczelnie, ale szybko zareagowalem i podjalem wspolprace z kancelaria, wiec mi sie akurat "przyfarcilo", jak tam u was sprawa wyglada? swoją drogą - oni to chyba dopiero się rozkręcają, bo jest grupa na fb i z dnia na dzień więcej osób tam jest Nie odpuszcze tej kasy... Wraz z innymi poszkodowanymi złożyliśmy masowo zawiadomienie... Jak ktoś chce do Nas dołączyć.. dzwońcie do naszej kancy. Ile jeszcze będę czekał na swoje pieniądze ?!?!
I found this SCAM on Instagram. SCAMMERS! Zdeponowałem u nich masę pieniędzy, od początku bardzo byli mili, zaprzyjaźnili się ze mną, wymieniali nie tylko poradami dotyczącymi inwestowania, ale też życiem prywatnym, troskami i radościami. Wierzyłem im prawie jak własnemu bratu. Jednak to wszystko z ich strony była gra! Powiedzieliby mi wszystko żebym przekazał im jak najwięcej pieniędzy. Na koniec najgorsze były opłaty, wynikało że ciągle robię coś źle, że kolejne płatności są z mojej winy, bo za mało, za późno, na złe konto itp. Poczytałem o tym w internecie, okazało się że to fake!! na kilku forach wskazywano różnych prawników do kontaktu, udało się znaleźć dwie spoko prawniczki. Założymy w moim imieniu sprawy, do rzeczników, prokuratur itp. Sam nie dałbym rady wygrać z tymi ludźmi z oilprofit.io, za bardzo kręcili, nie słuchali tego co mam im do powiedzenie, krzyczeli i straszyli!! AVOID uważajcie na każde ich słowo i matactwo!! Gdyby ktoś jeszcze naciął się na oil profit można spokojnie tu dzwonić, rozmawiać. Mnie nie skasowały nic za porady i pierwszą pomoc, więc myślę że każdy może pozwolić sobie na skorzystanie z nich.
torobanc i Virgobanc - uważajcie to połaczona grupa przestępcza, oszuści i złodzieje, nie dość że kradną, to jeszcze kłamią oszukują i próbują kraść na mój pesel pożyczki !!! w bik`u było 10 zgłoszeń podejrzanych i na 100 procent to oni !!
nie polecam. sprawa zgłoszona już do prok., to samo z komisją i rzecznikiem. sprawę prowadzi moja prawniczka, na razie ujawniono że nie dużo osób dało się wciągnąć w to łajdactwo od vex ale uważajcie, jeśli ktoś miał z nimi styczność a przekazał im swoje dane, to też pilnie je zastrzeżcie ! na mnie już próbowali wybrać kilka pożyczek z banków. https://vexchange.group - vexchange.group - naciągacze oszuści i złodzieje !!
kingdom-Investments.io - podlega pod spółkę Bright Space Ltd - to już ktoś pisał wcześniej, ja też chciałam przestrzec przed pracownikami i chyba całą tą firmą. ukradli mi 4 tys dolarów i jeszcze namawiali na pożyczkę na na 20 000 zł, abym mogła niby więcej inwestować, a wyszłoby dokładnie tak jak z tymi pierwszymi dwoma przelewami, że pieniądze przyjmują ale wypłacić to już nie można nic. kingdom-Investments.io powiązane jest z prive.finance - tam chcieli przenieść niby moje pieniądze w związku z jakimiś problemami z serverami na stronie kingdom-Investments, ale nie ciągnęłam tematu, bo to nie miała sensu, już wiedziałam z kim mam do czynienia i wiedziałam ze nie ma co im ufać. obecnie od początku maja mam prowadzoną sprawę. na innym forum w związku z my.prive.finance ktoś polecał kancelarię ahora (696`718,446) skontaktowałam się z nimi i z kilkoma innymi też, jednak u nich panie mecenas najwięcej mi pomogły, nie pobrały też żadnych pieniędzy za pierwsze godziny doradztwa, a w moim wypadku to było ważne bo nie miałabym na opłacenie takiego kosztu. inne kancelarie chciały nawet po 300 zl za godzinę pracy, a to dla mnie za dużo. opłaciłam za to koszt sprawy sadowej, pani mecenas też doprowadziła do tego że bank cofnął transakcję ostatnią, tą na rzecz rzekomego podatku.
Ale powiem wam, że na pewno więcej nie będę inwestować, ani z ludźmi niby maklerami czy brokerami rozmawiać też nie będę. wiem że są uczciwe firmy, ale mam totalnie dość. oni tak strasznie mną manipulowali, na koniec tak dużo przykrych rzeczy się od nich nasłuchałam. mam nadzieję, że trafią ## bo zasłużyli na to
Granie z nimi jest proste i szybkie. Zyski maksymalne, jeszcze nigdzie nikt takich nie oferował, mimo kilku potknięć udało się wygenerować 10x zysku. I na tym plusy się kończą. Grupa oszukuje, apexmarkets.io nie wypłaca pieniędzy. Próby przelania środków, tak bym mógł z nich korzystać, dosłownie waliły się jak domki z kart. Pieniądze które wpłacałem znikały, później też wskazywali żeby wpłacać na prywatne konta księgowych na Litwie, że to przyspieszy proces i jest bezpieczne. Mnogość opłat i prowizji jest zatrważająca! Nikt nie powinien inwestować w tego brokera!
skusiła mnie reklama na fb i to bylo najgorsze co mogła zrobić, spirala niekończących się wpłat, opłat prowizji i całej reszty, każdy miał pewnie tak samo jak czytałam w innych miejscach, później krzyki i grozby, jednak za przykładem innych tez oddalam sprawe do prawniczki, tez juz mam w sadzie od ubieglego tygodnia. udalo sie ze ostatni przelew u mnie również został cofnięty wiec mam na zycie i mialam na opate za sad, ale to moze pięć procent wartosci tego co mi zabrali. zgodnie z poleceniem 696 718 446 tu sie kontaktowalam i tu teraz mam prawniczke. gdyby ktos szukal kogos kto mial stycznosc z vex, wie jak przeciw nim dzialac, to polecam vexchange.group vexchange.group oszuści oszuści oszuści !! uważajcie na nich !!!!!
universe.yt universe oj dominiku, ja swoje nerwy juz potracilem przez nich i pieniadze zresztą też..... miałem nawet kredyt brać, bo myślałem sobie, że jak się faktycznie tak szybko można pomnożyć pieniądze to nie dość, że spłącę prawie od razu kredyt to jeszcze zarobie dodatkowo.. no co ja ci powiem, tragedia ale ludzie z fb polecali mi kancelarie wiec dzown tu 696 718 446 i podpytaj moze czy maja grupowe jakies teraz
nigdy więcej żadnego zaufania. trust-your-universe - takie rzeczy były tylko do momentu jak wpłacałem kasę, jak usłyszeli że chcę przerwy i chcę wypłacić środki z platformy, to się zaczęło. krzyki, hałas, wyzwiska i rozkazywanie, przez chwilę spełniałem te ich pokrzykiwania , po prostu chciałem wypłacić pieniądze i przeznaczyć ich na dość pilną potrzebę, ale dość szybko też się okazało że to jest niemożliwe, że nie ważne co i jak zrobię, to oni mi kasy nie oddadzą. poszedłem za radą wielu tych co byli przede mną w sprawach z universe no i sprawe oddalem do sadu, ale nie sam, tylko moj prawnik, bo bez tego sprawa byłaby uwalona, o tym też inni juz pisali, wiec mam pelnomocnika, jest szansa na sprawe grupową, a do tego udało się po 3 tygodniach że mecenas załatwił cofnięcie przelewu z Litwy z banku, niestety tylko ostatniego, wiec to nie byla najwieksza suma, ale jedenaście tyś do mnie wróciło. chociaż tyle na początek. inni oszukani, jeśli jeszcze nie zaczęliście działać, to poważnie nie ma co czekać, ci z universe nic nie zrobią a tylko bardziej was pogrążą,
MontanaTradingLTD Uwazajcie na tą platformę. Jest nas duża grupa osób oszukanych. Jest nas bardzo wiele, wspólnymi silami znaleźliśmy najlepsza kancelarie wiec jak ktoś tez tam utopił pieniądze jak my to zgłaszajcie się póki możecie. Im nas więcej tym jest szansa że się służby tym faktycznie zajmą. Na dzień dzisiejszy jest nas 46 osób poszkodowanych!!! Zostawiam numer do mecenasek co prowadzą nam to wszystko i do ich biura. +48 696-718-446 Zgłaszajcie tych oszutów!!!! Pozdrawiam Andrzej Papliński
vineacapital.com , vinecapital.com.au , capitalgroup.com, adm.capgroup.tech, user.capgroup.tech , trade2.capgroup.tech , platform.capgroup.tech , bbprofit.co , cfd.bbprofit.co - to nowe platformy, ale wszystkie z jednej grupy, uruchomione w podobnym czasie z tymi samymi ludźmi i oszustami!
nie dajcie się wrobić w to co oni wyprawiają, nie dajcie się naciągnąć i nie inwestujcie u nich, a to że nie ma złych opinii o nich, to tylko dla tego że opłacają sobie firmy które kasują te reklamy, albo piszą nowe pozytywy tylko po to by ukryć te negatywne !! ci z bbprofit są najgorsi - jak usłyszą na cokolwiek waszą odpowiedź - nie - to od razu jest chamstwo, wyzwiska i grożenie !!
Uważajcie to jest firma oszukańcza. Tak zwani kierownicy czy brokerzy będą do was dzwonić bez końca, dopóki nie otworzysz konta i nie dokonasz wpłaty i nie wpłacisz do nich ostatnich pieniędzy i nie zaciągniesz pożyczek na kolejne wpłaty - ze mną dokładnie tak zrobili. Po zakończeniu nie będą się z Tobą kontaktować ani odpowiadać na Twoje maile. Wypłata pieniędzy jest niemożliwa, w żaden sposób !. Na koniec żądali kolejnej wpłaty na 9ooo usd jako pokrycia podatku czy czegoś, ale tego już nie dostali. Po rozmowach z prawnikami dowiedziałem się wszystkiego, jak oszukują i nabierają i jak teraz żyją z moich pieniędzy na które ciężko latami pracowałem. . moja sprawa ma zgłoszone już zawiadomienie, banki zostały wezwanych do ujawnienia informacji o odbiorcach przelewów. okazuje się, że część osób, to tak jak ja zostało oszukiwanych, a do tego jeszcze wrobionych w przyjmowanie pieniędzy, które grupa ukradła. Nie dajcie się nabrać na ich obietnice.
masl.company masl-group.com czy ktoś miał z nimi do czynienia? jedna ze stron nie działa, podobno zmienili serwery i mam konto teraz na drugim ich portfelu. od 2 tygodni czekam na wypłatę, czy ktoś się orientuje czy mogę się spodziewać problemów?
uważajcie na torobanc (toro-banc.org) - to ich nowy serwer i nowa strona, po założonej sprawie w sadzie, zadzwonili i twierdzili że z torobanc com przenieśli teraz tutaj na portfel moje pieniądze, ale wiem już że kłamią, oszukują i mataczą, znów próbują naciągnąć mnie na kasę, a kierownik mojego opiekuna po prostu kłamie, chyba łącznie z tym że jest kierownikiem . zmienili adres bo za tamten prawne podmioty już się wzięły i zbyt wielu oszukali, teraz robią to tutaj !! moja sprawa przeciwko torobanc prowadzona jest kancelarię ahora ( 696718446 ) , pisałem o tym już na ich poprzedniej domenie ale tam kasują nadal wszystkie negatywny, uważajcie na toro banc !! torobanc.com torobanc.io torobanc.cc torobanc.org torobanc.net toro-banc.com toro-banc.org toro-banc.net
stało się tak, że również zostałam oszukana, a do tego dostałam duży przelew "niby zwrotny" moich środków od nich, 20 000 zł, okazało się że to nie były pieniądze od capital, tylko inna oszukana kobieta zleciła taki transfer będą po prostu nieświadomą tego, że też jest oszukiwana. a najgorsze jest to, że tych pieniędzy juz nie mam, bo ci oszuści jak byli połączeni ze mną przez rustdesk wysłali te pieniądze gdzieś na konto do niemiec.
może dostanę może nie, okaże się, póki co poszedł akt oskarżenia do prokuratury, muszę czekać do samego końca.
na razie wiem tyle, że jedno z kont kobiety, która dostała moje przelewy jest zablokowane i tam są zawieszone pieniądze, czy coś z nich do mnie wróci ... też nie wiem, zobaczymy.
jednak, wolę robić cokolwiek, niż rozłożyć bezradnie ręce i się już poddać!
Czy to sam - gradualsolutionsltd.com? - ????? Właśnie najprawdopodobniej zostałem wyjdojony na kasę przez tą platformę i szukam gdzie mogę się zgłosić, mam już kilka namiarów, będę w piątek wydzwaniał, tym bardziej że u mnie to utrudnione bo jestem poza PL
user.masl-group.tech / user.masl.ink / user.masl.tech no i tu wszystko się zaczyna. to linki konta handlowego, gdzie jeśli wpłacisz mało, albo jeśli wpłacisz dużo, a nawet jeśli wpłacisz dorobek życiowy to i tak będą chcieli wiecej i wiecej. nie odpuszczą aż nie pogrążą cię do samego końca. zaciąganie na nasze nazwiska pożyczek, kredytów, zabieranie wszystkie z konta jak już skorzystają ze zdalnego pulpitu, oskubią nas do zero - już podawałem, robię to ponownie, może tym razem szybko nie usuną wpisów 6-9671844-6 pomoc prawna, namiar na kancę która mnie obsługuje i pomaga mi wydostać z konta handlowego wszystkie pieniądze. wiem i jestem świadom, że potrwa to wiele miesięcy, ale to ostatnia moja nadzieja, bez tego będę w czarnej D***,
kilka domen oszustów, wyciągnięte z innego postu z innej stromy, uważajcie, tam masę ludzi zostało już oskubanych, ci oszuści żerują na takich jak my !! kims-ltd.co swkinvest.com cfd.swkinvest.com glocin.com globinc.com my.globinc.ai goldman-group.net user.goldman-group.org bbprofit.co cfd.bbprofit.co global-kintex.ltd globalexchanges.com admiralmarkets.com.au admiralmarkets.com trade.com cfd.trade.com amexcapital.com cfd.amexcapital.com amexcapitals.co cfd.amexcapitals.co my.globinc.ai my.prive.finance my.prive.investments my.quomarkets.com myprofitlive.com myprofitlive.com prive.finance prive.investments profit-trade.com profitrop.com user.goldman-group.org user.pixpal.tech user.vexchange.group validfundsinvest.com vantagemarkets.com venturesexchange.com venturesxchange.com vexchange.com vexchange.group viamarketsgo.co
pisałam już o tym, w kwietniu, w maju, a teraz już serwery zamykają i będą je przenosić. od końca czerwca moja sprawa jest w kancelari. nie dość że włamali mi się na konto i ukradli mi ponad 30 tyś zł, to jeszcze zaciągnęli przez weekend na mnie dwa kredyty na kolejne 15 tyś i 20 tyś, a mój bank im to w poniedziałek przelał, niby za moim pośrednictwem, gdzie nawet nie wiedziałam o tym, że pożyczki są udzielane a wnioski wysłane. moje biuro prawne6967 i 18 i 446, które prowadzi mi sprawę, reprezentuje mnie, prócz mnie na pewno jeszcze prowadzi przynajmniej dla ponad 20 innych osób i to tylko tych oszukanych w drugiej połowie tego roku, samo goldman zmieniało już w tym roku, na poczatku nazwę, więc to ich kolejna z rzędu platforma. uważajcie na nich i jak ktoś musi, to ma n r na pomoc prawną client.goldman-group.org goldman-group.org goldman-group.info goldman-group.com dbajcie o siebie i nie ufajcie im
wplaciłam do nich raptem 200 funtów, nic więcej, ale jakoś weszli na moje konto, zglosili wniosek o kredyt, który dostałam (czemuby nie, mam zdolność) i sobie sami wypłacili z mojego konta pieniądze, razem 9200 funtów mi ukradli, a tak naprawdę tylko się zalogowałam i zdązyłam zrobić może z 4 transakcje na platformie, uważajcie na nich to ich strony: client.goldman-group.org , goldman-group.org a ta już w ogole nie działa, nie mozna sie tam zalogowac
montanatradingltd.com MontanaTradingLTD Montana oszuści i złodzieje, naciągacze i naganiacze na inne jeszcze platformy, obecnie działają pod hasłem szybkiego zarobku i reklam na facebooku - uważajcie na tą grupę, działają pod tym szyldem już długo i oszukali masę ludzi gdyby ktoś poszukiwał pomocy , porady albo potwierdzenia swoich przypuszczeń, to pozostawiam namiar: 696-718-446 - kancelaria z pomorza. prowadzą na pewno postępowania przeciwko tym oszustom i im podobnym
patrzcie na to: VentureXchange is part of PIX POINT CONSULTING LTD. Company number 09999724. Legal address: 3rd Floor, Paternoster House, 65 St. Paul's Churchyard, London, England, EC4M 8AB. Registered on February 11, 2016. Further information on company registration can be found on the UK Companies House website. The liquidity provider for the VentureXchange website is FBS Markets Inc.; FBS Markets Inc is regulated by the IFSC, license IFSC/000102/310; Address: 2118, Guava Street, Belize Belama Phase 1, Belize. To protect the rights of financial market participants, especially investors and traders, an independent body FCA (Financial Conduct Authority) has been operating since 1997, responsible for the full control and supervision of all investment, financial and banking companies operating in the UK. scam jak się patrzy, a wszystko to z - legendsfinancialltd.com - tradevision-group.com - venturesexchange.com - venturesxchange.com - user.vexchange.group - wt.vexchange.group - vexchange.group - vexchange.com - current.vexchange.group setki okradzionych i oszukanych osób, a ci bezludzie mają to gdzieś !! jakby ktoś szukał pomocy696718446można spokojnie tu dzwonić i skorzystać z kancelarii i ich pomocy, prężnie działają z tymi oszustami!