I found this SCAM on Instagram. SCAMMERS!
Zdeponowałem u nich masę pieniędzy, od początku bardzo byli mili, zaprzyjaźnili się ze mną, wymieniali nie tylko poradami dotyczącymi inwestowania, ale też życiem prywatnym, troskami i radościami. Wierzyłem im prawie jak własnemu bratu. Jednak to wszystko z ich strony była gra! Powiedzieliby mi wszystko żebym przekazał im jak najwięcej pieniędzy. Na koniec najgorsze były opłaty, wynikało że ciągle robię coś źle, że kolejne płatności są z mojej winy, bo za mało, za późno, na złe konto itp. Poczytałem o tym w internecie, okazało się że to fake!! na kilku forach wskazywano różnych prawników do kontaktu, udało się znaleźć dwie spoko prawniczki. Założymy w moim imieniu sprawy, do rzeczników, prokuratur itp. Sam nie dałbym rady wygrać z tymi ludźmi z oilprofit.io, za bardzo kręcili, nie słuchali tego co mam im do powiedzenie, krzyczeli i straszyli!!
AVOID uważajcie na każde ich słowo i matactwo!!
Gdyby ktoś jeszcze naciął się na oil profit można spokojnie tu dzwonić, rozmawiać. Mnie nie skasowały nic za porady i pierwszą pomoc, więc myślę że każdy może pozwolić sobie na skorzystanie z nich.