Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Kryptowaluty - uwaga oszuści kingdom-Investments

kingdom-Investments.io - podlega pod spółkę Bright Space Ltd - to już ktoś pisał wcześniej, ja też chciałam przestrzec przed pracownikami i chyba całą tą firmą. ukradli mi 4 tys dolarów i jeszcze namawiali na pożyczkę na na 20 000 zł, abym mogła niby więcej inwestować, a wyszłoby dokładnie tak jak z tymi pierwszymi dwoma przelewami, że pieniądze przyjmują ale wypłacić to już nie można nic. kingdom-Investments.io powiązane jest z prive.finance - tam chcieli przenieść niby moje pieniądze w związku z jakimiś problemami z serverami na stronie kingdom-Investments, ale nie ciągnęłam tematu, bo to nie miała sensu, już wiedziałam z kim mam do czynienia i wiedziałam ze nie ma co im ufać. obecnie od początku maja mam prowadzoną sprawę. na innym forum w związku z my.prive.finance ktoś polecał kancelarię ahora (696`718,446) skontaktowałam się z nimi i z kilkoma innymi też, jednak u nich panie mecenas najwięcej mi pomogły, nie pobrały też żadnych pieniędzy za pierwsze godziny doradztwa, a w moim wypadku to było ważne bo nie miałabym na opłacenie takiego kosztu. inne kancelarie chciały nawet po 300 zl za godzinę pracy, a to dla mnie za dużo. opłaciłam za to koszt sprawy sadowej, pani mecenas też doprowadziła do tego że bank cofnął transakcję ostatnią, tą na rzecz rzekomego podatku.
Ale powiem wam, że na pewno więcej nie będę inwestować, ani z ludźmi niby maklerami czy brokerami rozmawiać też nie będę. wiem że są uczciwe firmy, ale mam totalnie dość. oni tak strasznie mną manipulowali, na koniec tak dużo przykrych rzeczy się od nich nasłuchałam. mam nadzieję, że trafią ## bo zasłużyli na to

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.