nigdy więcej żadnego zaufania. trust-your-universe - takie rzeczy były tylko do momentu jak wpłacałem kasę, jak usłyszeli że chcę przerwy i chcę wypłacić środki z platformy, to się zaczęło. krzyki, hałas, wyzwiska i rozkazywanie, przez chwilę spełniałem te ich pokrzykiwania , po prostu chciałem wypłacić pieniądze i przeznaczyć ich na dość pilną potrzebę, ale dość szybko też się okazało że to jest niemożliwe, że nie ważne co i jak zrobię, to oni mi kasy nie oddadzą. poszedłem za radą wielu tych co byli przede mną w sprawach z universe no i sprawe oddalem do sadu, ale nie sam, tylko moj prawnik, bo bez tego sprawa byłaby uwalona, o tym też inni juz pisali, wiec mam pelnomocnika, jest szansa na sprawe grupową, a do tego udało się po 3 tygodniach że mecenas załatwił cofnięcie przelewu z Litwy z banku, niestety tylko ostatniego, wiec to nie byla najwieksza suma, ale jedenaście tyś do mnie wróciło. chociaż tyle na początek.
inni oszukani, jeśli jeszcze nie zaczęliście działać, to poważnie nie ma co czekać, ci z universe nic nie zrobią a tylko bardziej was pogrążą,