• Nie słuchać mącenia trolli Autor: ~hwds [89.64.81.*]
    Konsekwentnie działać, by doprowadzić sprawę do Tsue.
    Od instytucji państwowych rządać odpowiedzi na pytania , nie pozwalać na zbywanie.sie.
    Zataczać coraz szersze kręgi instytucji powiadamiany CH, by pokazać skalę zmowy, to będzie ważne w tsue.
    Pisać listy o ambasady Korei i USA.
    Nie tracić czasu, oni grają na zwłokę.
  • Re: Nie słuchać mącenia trolli Autor: ~hwds [89.64.81.*]
    Założyć sprawę cywilną na tych polach na których Da się założyć bo to zabezpiecza przed przedawnieniem, włącza automatycznie odsetki od kwoty roszczenia, a przy tej inflacji to będą gigantyczne kwoty. Sprawa cywilna daje nieporównywalnie większe możliwości w stosunku do postępowania karnego który jest zawężone do kilku stypizowanych czynów zabronionych w których muszą być jednocześnie wypełnione różne znamiona które czasami trudno udowodnić. W postępowaniu cywilnym szkodę można wywozić praktycznie od każdego z tytułu bardzo różnych działań.
  • Re: Nie słuchać mącenia trolli=NIECH NASZ BEZMYŚLNY DAN NIE ŚPI -HEJ=BO Autor: ~PRAĆ_bATEM_będziem [90.156.70.*]
    Dnia 2023-04-15 o godz. 22:12 ~hwds napisał(a): NIECH NASZ BEZMYŚLNY DAN  NIE ŚPI -HEJ=BOPRAĆ_bATEM_będziem
    > Konsekwentnie działać, by doprowadzić sprawę do Tsue.
    > > Od instytucji państwowych rządać odpowiedzi na pytania , nie pozwalać na zbywanie.sie.
    > > Zataczać coraz szersze kręgi instytucji powiadamiany CH, by pokazać skalę zmowy, to będzie ważne w tsue.
    > > Pisać listy o ambasady Korei i USA.
    > > Nie tracić czasu, oni grają na zwłokę.

• Re: Nie słuchać mącenia trolli=NIECH NASZ BEZMYŚLNY DAN NIE ŚPI -HEJ=BO Autor: ~hwds [89.64.81.*]
    Trzeba go pozwać w Luksemburgu bo tam ma rezydenturę. Tam go potraktują odpowiednio do tego kim jest.
  • Re: Nie słuchać mącenia trolli Autor: ~zirytowany [94.254.228.*]
    Ja już na pewno nie posłucham mącenia trolli.
    Napewno nie posłucham już ciebie!!!
    bo jesteś niewiarygodny!
  • Re: Reuploaded 18.04.2023r. Autor: ~Zygmunt_Solorz-Żak [195.38.12.*]
    Dnia 2023-04-16 o godz. 14:45 ~hwds napisał(a):
    > Trzeba go pozwać w Luksemburgu bo tam ma rezydenturę. Tam go potraktują odpowiednio do tego kim jest.

> Dnia 2023-03-12 o godz. 18:57 ~hwds napisał(a):
    > > Londyn byłby najlepszy bo z pewnych źródeł wiem że w Londynie nie traktują wybitnego biznesmena specjalnymi względami.
    > > > Tam go mogą potraktować adekwatnie do jego uczciwości.
    > > > Niemcy podałem jako przykład bliski geograficznie w Polsce, co dawałoby niższe koszty.
    > > > Ale zgadzam się że Londyn byłby złotym rozwiązaniem tylko trochę droższym.
    >
    > > Dnia 2023-02-02 o godz. 11:21 ~młody napisał(a):
    > > > a co jeśli Komisja Europejska stwierdzi że nie lezy to w jej kompetencji i mamy swoje brudy prać
    > > > na własnym podwórku? bedzie szach i mat
    > >
    > >
    > > Chyba Pan nie śledzi tego forum na bieżąco, ten temat jest tutaj wałkowany od lat.
    Jeśli sądy w Luksemburgu stwierdzą że nie leży to w ich kompetencjach, to pozostają jeszcze sądy w Niemczech.
    > Jeśli sądy w Niemczech stwierdzą że nie leży to w ich kompetencjach, to pozostają jeszcze sądy w Anglii.
    > Jeśli sądy w Anglii stwierdzą że nie leży to w ich kompetencjach, to pozostaje jeszcze Komisja Europejska.
    > > Jeśli Komisja Europejska stwierdzi że nie leży to w jej kompetencji, to pozostają jeszcze sądy w USA.
    > > Jeśli sądy w USA stwierdzą że nie leży to w ich kompetencjach, to pozostają jeszcze sądy w Chinach.
    > > Jeśli sądy w Chinach stwierdzą że nie leży to w ich kompetencjach, to pozostają jeszcze sądy w Putinowskiej Rosji.
    > > Jeśli sądy w Rosji stwierdzą że nie leży to w ich kompetencjach, to pozostają jeszcze sądy w krajach trzeciego świata.
    > > Jeśli sądy w krajach trzeciego świata stwierdzą że nie leży to w ich kompetencjach, to pozostają jeszcze inne sądy bardziej egzotyczne: np. na forum jest taki Pan który twierdzi że da się wytoczyć sprawę przed sądem nieistniejącego już Państwa jakim jest 2RP, dlaczego nie iść tym tokiem rozumowania i nie wytoczycie też sprawy przed sądami 1RP lub Rzeczpospolitej Polskiej Obojga Narodów? albo przed sądami Cesarstwa Rzymskiego? lub przed sądami starożytnego Babilonu, zgodnie z obowiązującym tam kodeksem Hammurabiego?
  • Re: Reuploaded 18.04.2023r. Autor: ~ELE [136.228.220.*]
    Dodam jeszcze tylko, że do tego bagna wpakowały nas PO i PIS i na równi są współodpowiedzialne za to bezprawie. Proponuję odwdzięczyć się przy urnach i nie głosować już więcej na to pookrągłostołowe sza...bo !
    Dnia 2023-04-19 o godz. 00:20 ~ELE napisał(a):
    > Dodam jeszcze tylko, że do tego bagna wpakowały nas PO i PIS i na równi są współodpowiedzialne za to bezprawie. Proponuję odwdzięczyć się przy urnach i nie głosować już więcej na to pookrągłostołowe sza...bo !

Myli się Pan, ja rozumiem że wymyślił Pan sobie taki ciąg zdarzeń aby samego siebie usprawiedliwić, nie dopuścić do siebie myśli że popełnił Pan błąd i aby mógł Pan żyć przez te wszystkie lata w zgodzie z samym sobą, ale fakty są takie:
    Zarówno Donald Tusk jak i Jarosław Kaczyński nie przyłożyli Panu pistoletu do głowy i nie kazali Panu kupić akcje Elektrimu.
    Zarówno Donald Tusk jak i Jarosław Kaczyński nie zabronili Panu sprzedać akcję w wezwaniu pod koniec 2007r. lub później w zaproszeniach do sprzedaży.
    To wszystko to są Pańskie suwerenne decyzje i wyłącznie Pańska odpowiedzialność za nie.
    Tłumaczenia typu "Państwo nie dopilnowało", "Państwo nie zakazało", to wszystko tłumaczenia miękiszonów, którzy szukają winy wszędzie, tylko nie w samych sobie (Frankowicze, Amber Gold, GetBack, itd...).
  • Re: Reuploaded 18.04.2023r. Autor: ~KEMOT [89.64.125.*]
    SZANOWNI MNIEJSZOŚCIOWI AKCJONARIUSZE ELEKTRIMU , TU SIĘ NIE MA CO ZASTANAWIAC ,

..........TYLKO SERIA POTĘŻNYCH DEMONSTRACJI WYRWIE NAS Z ŁAP ZŁODZIEJA SOLORZA .

NIE TRAĆMY CZASU .......JEST WIOSNA OKRES PRZEDWYBORCZY

..... DUŻO CZASU JUŻ NAM PRZECIEKŁO PRZEZ PALCE . NIE UFAJMY SOLORZOWEJ PROKURATURZE ANI SOLORZOWEMU RZĄDOWI ( NIESTETY SOLORZ SPRYWTYZOWAŁ NASZ KRAJ -( ATOM ,INTERNET , KOMÓRKI , ENERGETYKA ITD. ).

JESZCZE SIĘ ŁUDZICIE ŻE ZIOBRO WYZWOLI NAS Z RĄK ZŁODZIEJA SOLORZA ?

ON PO WYBORACH.......( ZIOBRO ) BĘDZIE U NIEGO PRACOWAŁ !!!!!!!
  • Re: Reuploaded 18.04.2023r. Autor: ~Zigi [31.61.249.*]
    Co za palant.Nie da się tego czytać.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.220.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Reuploaded 18.04.2023r. Autor: ~Zigi [31.61.249.*]
    Następny trol się uaktywnił.Widocznie coraz większy strach w oczach.
  • Re: Reuploaded 18.04.2023r. Autor: ~Akcjonariusz [194.180.109.*]
    He,he,he dobre,bardzo dobre. Wszystkie trolle solorzowe(wszystkich krajów) łączcie się
  • Re: Reuploaded 18.04.2023r. Autor: ~Akcjonariusz [194.180.109.*]
    Uważaj Zigi . Stąpasz po kruchym lodzie. Za brak akceptacji dla KEMOTOWEGO oszołomstwa zasilisz szeregi solorzowych trolli.
  • Re: Reuploaded 18.04.2023r. Autor: ~maxiking [176.107.34.*]
    Dnia 2023-04-19 o godz. 09:20 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a):
    > Dnia 2023-04-19 o godz. 00:20 ~ELE napisał(a):
    > > Dodam jeszcze tylko, że do tego bagna wpakowały nas PO i PIS i na równi są współodpowiedzialne za to bezprawie. Proponuję odwdzięczyć się przy urnach i nie głosować już więcej na to pookrągłostołowe sza...bo !
    >
    > Myli się Pan, ja rozumiem że wymyślił Pan sobie taki ciąg zdarzeń aby samego siebie usprawiedliwić, nie dopuścić do siebie myśli że popełnił Pan błąd i aby mógł Pan żyć przez te wszystkie lata w zgodzie z samym sobą, ale fakty są takie:
    > > Zarówno Donald Tusk jak i Jarosław Kaczyński nie przyłożyli Panu pistoletu do głowy i nie kazali Panu kupić akcje Elektrimu.
    > Zarówno Donald Tusk jak i Jarosław Kaczyński nie zabronili Panu sprzedać akcję w wezwaniu pod koniec 2007r. lub później w zaproszeniach do sprzedaży.
    > To wszystko to są Pańskie suwerenne decyzje i wyłącznie Pańska odpowiedzialność za nie.
    > Tłumaczenia typu "Państwo nie dopilnowało", "Państwo nie zakazało", to wszystko tłumaczenia miękiszonów, którzy szukają winy wszędzie, tylko nie w samych sobie (Frankowicze, Amber Gold, GetBack, itd...).
    =======

Posiadam akcje znacznie DŁUŻEJ niz Zygmunt SOLORZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...czy mam jakies większe prawa ???
    ale to nie ma nic do rzeczy....
    Prawa wynikajace z akcji nie rozróżniaja daty icj zakupu....
    To tylko w narracji Złodzieja i Oszusta Zygmunta Solorza występuje ta róznica, ze on kupił te akcje w "szlachetnym" celu Ratowania spółki przed bankructwem, a drobni kupili w celu "spekulacyjnym" zeby od tego "szlachetnego" Solorza cos "wyłudzić i wymusić"
    Jestes nielogicznym zdemoralizowanym błaznem i moralnym szmieciem....zamilknij już i nie kompromituj sie więcej swoja mentalną zgnilizną .....

• Re: Reuploaded 18.04.2023r. Autor: ~Liber_Abaci [31.61.241.*]
    Człowieku podszywający się pod Solorza - obok frankowiczow, ofiar Amber Gold, czy GetBack, zapomniałeś zapomniałeś jeszcze postawić zgwałcone kobiety, ofiary morderstw, czy bandyckich napadów. To, że gdzieś byli, gdzieś mieszkali to przecież też była ich suwerenna decyzja. Gdyby w tym czasie byli gdzieś indziej, to może nie zostaliby okradzeni, zgwałceni, zabici, pobici. Idąc tokiem twojego durn.ego/błędnego rozumowania nie powinni zatem mieć pretensji to nikogo oprócz siebie. W twoim slangu to też miękiszony - tak?pudrowany Zygmuncie Solorzu Żak?

A może specjalnie ich nie wymieniłeś, żeby jaskrawie nie dawały świadectwa twojej fałszywej logiki?

Jeżeli ludzie są ofiarami przestępstwa wtedy Państwo ma obowiązek działać - nie uchroniło ich przed przestępcami, ma obowiązek tych przestępców ująć i skazać.

Co do prawdziwego Zygmunta Solorza Żaka - nie wiem, czy ta twoja maskarada z podszywaniem się pod niego, jest za jego wiedzą, ale robisz mu kiepski PR, porównując go do tych z AmberGold, GetBack etc -banków/instytucji parafinansowych, które naciągały i/lub oszukały swoich klientow. Jeżeli ci płaci za te brednie, to chyba nie będzie zadowolony.

LA
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.37.217.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Dnia 2023-04-19 o godz. 13:06 ~maxiking napisał(a):
    > Posiadam akcje znacznie DŁUŻEJ niz Zygmunt SOLORZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...czy mam jakies większe prawa ???
    > ale to nie ma nic do rzeczy....
    > Prawa wynikajace z akcji nie rozróżniaja daty icj zakupu....
    > To tylko w narracji Złodzieja i Oszusta Zygmunta Solorza występuje ta róznica, ze on kupił te akcje w "szlachetnym" celu Ratowania spółki przed bankructwem, a drobni kupili w celu "spekulacyjnym" zeby od tego "szlachetnego" Solorza cos "wyłudzić i wymusić"
    > Jestes nielogicznym zdemoralizowanym błaznem i moralnym szmieciem....zamilknij już i nie kompromituj sie więcej swoja mentalną zgnilizną .....
    >

Ale przecież dokładnie taka jest prawda:
    Kupiłem, jak Pan słusznie zauważył, w celu ratowania spółki przed bankructwem. Warto tutaj zaznaczyć że od początku moim celem było ratowanie SPÓŁKI, a nie jej ówczesnych właścicieli (akcjonariuszy), którzy doprowadzili spółkę właśnie do takiej sytuacji.
    Nie interesuje mnie kiedy Pan kupił sobie te akcje, nie ma to żadnego znaczenia. Zapewne kupił je Pan w chwili kiedy Elektrim był przewartościowaną bańką spekulacyjną, kupił je Pan po prostu na "górce". Kiedy już się Pan zorientował że popełnił Pan wtopę inwestycyjną, po prostu Pan wisiał z tymi akcjami w nadziei że kurs kiedyś odbije i zdoła Pan wyjść chociaż na zero, jednak się nie udało, a wręcz z biegiem czasu było tylko gorzej...
    Kiedy wszedłem do Elektrimu ubzdurał Pan sobie że ja od Pana kupię te akcje aby Pan mógł wyjść na zero a nawet coś jeszcze tam zarobić. Jednak niestety, okazało się że nie zapłacę Wam frajerskiego, dlatego wydumaliście sobie swój spiskowy świat, w którym wmówiliście sobie i innym że zostaliście przeze mnie w jakiś sposób okradzeni. A ja teraz mam obowiązek od Was kupować, po jakiś absurdalnych kwotach, choć kurs akcji Elektrimu kiedy był jeszcze notowany nie przekroczył nigdy 70zł/szt.
    Dlatego obawiam się że jednak Pan i Pańscy koledzy jednak wyjdziecie na zero z tymi akcjami, dosłownie na zero.

P.S. Przypominam się w sprawie tych artykułów na temat mojego pobytu w więzieniu w Austrii za rzekome rabowanie sklepów, oraz artykułów nt. mojej współpracy i donosów do SB. Miał Pan coś podlinkować w tych tematach bo przecież artykułów na te tematy były dziesiątki. Niech Pan da dowód na swoją prawdomówność.
    Dnia 2023-04-19 o godz. 17:44 ~Liber_Abaci napisał(a):
    > Człowieku podszywający się pod Solorza - obok frankowiczow, ofiar Amber Gold, czy GetBack, zapomniałeś zapomniałeś jeszcze postawić zgwałcone kobiety, ofiary morderstw, czy bandyckich napadów. To, że gdzieś byli, gdzieś mieszkali to przecież też była ich suwerenna decyzja. Gdyby w tym czasie byli gdzieś indziej, to może nie zostaliby okradzeni, zgwałceni, zabici, pobici. Idąc tokiem twojego durn.ego/błędnego rozumowania nie powinni zatem mieć pretensji to nikogo oprócz siebie. W twoim slangu to też miękiszony - tak?pudrowany Zygmuncie Solorzu Żak?
    > >
    > > A może specjalnie ich nie wymieniłeś, żeby jaskrawie nie dawały świadectwa twojej fałszywej logiki?
    > >
    > > Jeżeli ludzie są ofiarami przestępstwa wtedy Państwo ma obowiązek działać - nie uchroniło ich przed przestępcami, ma obowiązek tych przestępców ująć i skazać.
    > >
    > > Co do prawdziwego Zygmunta Solorza Żaka - nie wiem, czy ta twoja maskarada z podszywaniem się pod niego, jest za jego wiedzą, ale robisz mu kiepski PR, porównując go do tych z AmberGold, GetBack etc -banków/instytucji parafinansowych, które naciągały i/lub oszukały swoich klientow. Jeżeli ci płaci za te brednie, to chyba nie będzie zadowolony.
    > >
    > > LA

Myli się Pan, o niczym nie zapomniałem. Tak dla Pańskiej wiadomości:
    Ofiary morderstw, bandyckich napadów, czy zgwałcone kobiety chroni w Polsce prawo karne, konstytucja i inne organy ścigania. Tak samo jak są chronione środki i lokaty klientów banków przez BFG https://www.bfg.pl/gwarantowanie-depozytow/zasady-gwarantowania-depozytow/wysokosc-gwarancji-bfg/ .
    Państwo Polskie nie gwarantuje bezpieczeństwa obywatelom, którzy z własnej nieprzymuszonej woli pojadą jako ochotnicy wspierać Ukrainę w strefę walk, a właśnie poniekąd mamy do czynienia z czymś takim tutaj. Wrócił Pan z Ukrainy jako inwalida, postrzelony i z urwaną nogą od miny i teraz Pan żąda aby Państwo Polskie wypowiedziało Rosjanom wojnę w odwecie za Pańskie krzywdy? Nawiązując jednak do GPW to niestety, ale człowiek który ukończył tylko podstawówkę powinien wiedzieć odwieczną prawdę że inwestowanie na giełdzie wiąże się z ryzykiem, trzeba brać pod uwagę że jest spore ryzyko że można stracić znaczne lub nawet wszystkie zainwestowane środki i Państwo Polskie nie będzie brało na siebie odpowiedzialności że komuś zachciało się zagrać i wszystko stracił https://rankia.pl/analizy-gieldowe/jakie-sa-zagrozenia-zwiazane-z-inwestowaniem-na-gieldzie/ .
    Niech Pan więc nie wrzuca ofiar morderstw, rabunków czy gwałtów do jednego wora z frankowiczami, Amber Gold czy z Wami, bo oni wyszli na ulicę a nie pojechali na wojnę ryzykować dla potencjalnych łupów wojennych. Rozumiem jednak że musicie stosować taką perfidną manipulację aby tak jak na wstępie napisałem w poprzednim komentarzu: aby samych siebie usprawiedliwić, nie dopuścić do siebie myśli że popełniliście Państwo błąd i abyście mogli Państwo żyć przez te wszystkie lata w zgodzie z samymi sobą.
    Co do PR o którym Pan wspomniał, to również się Pan myli, w prawdzie ma Pan rację że twórcy tych "piramid finansowych" mieli od początku nikczemne intencje, jednak inwestorzy którzy lokowali swoje środki w tych inwestycjach nie są bez winy. Nie sprawdzili ratingów, nie dokonali dywersyfikacji środków, nie sprawdzili czy te instytucje mają gwarancje BFG, czy podlegają pod nadzór KNF, ulegli własnej naiwności i w pogoni za szybką kasą bez zastanowienia stracili wszystko. W odróżnieniu jednak od tych twórców "piramid finansowych" ja jednak nikogo nie zachęcałem tutaj do inwestowania, nikomu niczego tutaj nie obiecałem i nikomu tutaj niczego nie jestem winny. Co z resztą nie raz tutaj powtarzałem.
    Dnia 2023-04-22 o godz. 20:07 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a):
    > Dnia 2023-04-19 o godz. 13:06 ~maxiking napisał(a):
    > > Posiadam akcje znacznie DŁUŻEJ niz Zygmunt SOLORZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...czy mam jakies większe prawa ???
    > > ale to nie ma nic do rzeczy....
    > > Prawa wynikajace z akcji nie rozróżniaja daty icj zakupu....
    > > To tylko w narracji Złodzieja i Oszusta Zygmunta Solorza występuje ta róznica, ze on kupił te akcje w "szlachetnym" celu Ratowania spółki przed bankructwem, a drobni kupili w celu "spekulacyjnym" zeby od tego "szlachetnego" Solorza cos "wyłudzić i wymusić"
    > > Jestes nielogicznym zdemoralizowanym błaznem i moralnym szmieciem....zamilknij już i nie kompromituj sie więcej swoja mentalną zgnilizną .....
    > >
    >
    > Ale przecież dokładnie taka jest prawda:
    > Kupiłem, jak Pan słusznie zauważył, w celu ratowania spółki przed bankructwem. Warto tutaj zaznaczyć że od początku moim celem było ratowanie SPÓŁKI, a nie jej ówczesnych właścicieli (akcjonariuszy), którzy doprowadzili spółkę właśnie do takiej sytuacji.
    > Nie interesuje mnie kiedy Pan kupił sobie te akcje, nie ma to żadnego znaczenia. Zapewne kupił je Pan w chwili kiedy Elektrim był przewartościowaną bańką spekulacyjną, kupił je Pan po prostu na "górce". Kiedy już się Pan zorientował że popełnił Pan wtopę inwestycyjną, po prostu Pan wisiał z tymi akcjami w nadziei że kurs kiedyś odbije i zdoła Pan wyjść chociaż na zero, jednak się nie udało, a wręcz z biegiem czasu było tylko gorzej...
    > Kiedy wszedłem do Elektrimu ubzdurał Pan sobie że ja od Pana kupię te akcje aby Pan mógł wyjść na zero a nawet coś jeszcze tam zarobić. Jednak niestety, okazało się że nie zapłacę Wam frajerskiego, dlatego wydumaliście sobie swój spiskowy świat, w którym wmówiliście sobie i innym że zostaliście przeze mnie w jakiś sposób okradzeni. A ja teraz mam obowiązek od Was kupować, po jakiś absurdalnych kwotach, choć kurs akcji Elektrimu kiedy był jeszcze notowany nie przekroczył nigdy 70zł/szt.
    > Dlatego obawiam się że jednak Pan i Pańscy koledzy jednak wyjdziecie na zero z tymi akcjami, dosłownie na zero.
    >
    > P.S. Przypominam się w sprawie tych artykułów na temat mojego pobytu w więzieniu w Austrii za rzekome rabowanie sklepów, oraz artykułów nt. mojej współpracy i donosów do SB. Miał Pan coś podlinkować w tych tematach bo przecież artykułów na te tematy były dziesiątki. Niech Pan da dowód na swoją prawdomówność.
    ====================

"nie interesuje mnie kiedy Pan kupił te akcje (Elektrimu) ale zapewne kupił Pan je na "górce""
    ...czy ty błaźnie rozumiesz co piszesz ????...przecierz ty tumanie w jednym zdaniu sam sobie zaprzeczasz !!!!
    Nie kupiłem ich ani na górce ani w dołku !!!!...kupiłem je w momencie w którym kupiłem, a który ciebie "absolutnie nie interesuje"
    Moment zakupu nie ma żadnego znaczenia dla wartości akcji w momencie sprzedaży !!!

Jezeli Solorz chce te akcje kupić...musi za nie zapłacić Uczciwie !!! zgodnie z wyceną biegłych z mozliwościa zaskarzenia wyceny w niezaleznym sadzie (jesli wycena biegłych mi się nie spodoba)...tak mówi PRAWO !!!
    Nie opowiadaj tutaj bredni że Solorz moze sobie zapłacic za te akcje ile sobie sam uzna za stosowne...
    Obecne zmiany prawne dotyczace spółek nienotowanych, zapewne zmusza solorza do skupu akcji na zasadach oficjalnego Wezwania j/w....zamiast jego oszukańczych złodziejskich zaproszeń..
    Jezeli sam nie zapłacisz uczciwie złodzieju, to zmusimy cie do tego w sądzie polskim, albo potem europejskim !!! (warunek: wyczerpanie procedur w RP)
    Cena akcji Elektrimu osiagnęła swoje maximum w 2000 roku (było to 77 zł) chociaz w oficjalnych statystykach tej ceny nie widzę.
    To było jednak 23 lata temu i nie ma to jednak znaczenia dla okreslenia ceny dzisiejszej.
    Przykłady: 5 mld złotych dywidendy z PTC w 2011 roku, które solorz Ukradł i uzył do zakupu polkomtela, dzisiaj byłoby warte co najmniej 10 mld zł !!!!! ....Trybunał Londyński zasadził obligom 185 mln tzw. płatności koncowej ( ty błaźnie podszywający pewnie nie wiesz o czym pisze) co zgodnie ze znanym "algorytmem" dawało wartość akcji Elektrimu 153 zł/szt w 2010 roku !!!!!!!
    Ile Trybunał londyński zasadziłby obligom dzisiaj ?????......300 zł/akcję ???????

PS
    Wpisz sobie w wyszukiwarkę "solorz agent", czy "solorz SB" i ci wyjdzie dziesiatki linków typu
    'Solorz chętnie współpracował' (wirtualnemedia.pl)
    więc nie pisz tutaj ideotyzmmof ze "czarne jest białe" itp.

"Trybunał Londyński zasadził obligom 185 mln tzw. płatności koncowej ( ty błaźnie podszywający pewnie nie wiesz o czym pisze) co zgodnie ze znanym "algorytmem" dawało wartość akcji Elektrimu 153 zł/szt w 2010 roku !!!!!!!
    > Ile Trybunał londyński zasadziłby obligom dzisiaj ?????......300 zł/akcję ???????"
    "5 mld złotych dywidendy z PTC w 2011 roku, które solorz Ukradł i uzył do zakupu polkomtela, dzisiaj byłoby warte co najmniej 10 mld zł !!!!!"
    no tak, ale jak Pan sam napisał to ja sam sobie zaprzeczam:
    "Moment zakupu nie ma żadnego znaczenia dla wartości akcji w momencie sprzedaży !!!" tak więc analizujmy ile by dostali obligatariusze 13 lat później. Być może popełnili błąd że tak szybko zażądali spłaty obligacji? Może niech zawiążą Porozumienie Obligatariuszy Elektrim i założą sprawę że zostali 2010r. pokrzywdzeni bo dzisiaj mieliby 2 razy tyle? a może dzisiaj sąd by zasądził 1,01zł? a może dywidenda z PTC byłaby warta dzisiaj tylko 100 mln? Te 300zł czy 10 mld to tylko i wyłącznie Pańskie myślenie życzeniowe. Ale widzę tutaj inny problem, to że nie ma Pan pojęcia o ekonomii i finansach to doskonale wiemy, ale żeby nie rozróżniać obligatariuszy od akcjonariuszy? a skąd się wzięły pieniądze aby tych obligatariuszy wypłacić? spadły z nieba czy wyrosły na drzewie? Dla Was Elektrim to studnia bez dna. W 2007r. był na skraju wypłacalności i bankructwa, jednak według matematyków z Porozumienia dla których -10 +12 daje 22zł, pod koniec układu nie wiadomo skąd nagle pojawiły się niezmierzone bogactwa.
    Elektrim zszedł z parkietu po 6 zł za akcje, aby uporać się z wierzycielami wszelakiej maści trzeba było sprzedawać wszystko co miało jakąkolwiek wartość ze składników majątku, dzisiaj wartość resztek z tego co pozostało po dawnym Elektrimie z 2007r. to dla niektórych 600 zł za jedną akcję. Tak jak pisałem tutaj Wam nie raz, znajdźcie sobie jelenia który Wam po tyle kupi na podstawie Waszych wyliczeń, bo ja nie mam żadnego obowiązku względem Was.

Solorz chętnie współpracował' (wirtualnemedia.pl)
    heheheh, publikacja z Rydzykowego "Nasz Dziennik", a w prenumeracie Strażnicy czasem też się takie rewelacje o mnie nie pojawiły? Widzę czyta Pan bardzo wiarygodne źródła informacji, może teraz dla odmiany ja coś podlinkuje, o niejakim Piotrze Antoszku, zna Pan kogoś takiego? https://poszukiwani.policja.pl/pos/form/r2748967,ANTOSZEK-PIOTR.html 
  • Re: Reuploaded 18.04.2023r. Autor: ~KEMOT [89.64.125.*]
    POP CO WY POLEMIZUJECIE Z TROLLEM ZŁODZIEJA SOLORZA, TO STRTA CZASU , ON ZAWSZE BĘDZIE TWIERDZIŁ ŻE KRADNIE I ROZDAJE UBOGIM , KOMUNIŚCI TEŻ KRADLI W SZCZTNYM CELU .

SERIA DEMONSTRACJI NAGŁOŚNI BEZPRZYKŁADNĄ KRADZIEZ SOLORZA W ELEKTRIMIE , NAD TYM PRACUJMY .
    Dnia 2023-04-22 o godz. 23:40 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a):
    > "Trybunał Londyński zasadził obligom 185 mln tzw. płatności koncowej ( ty błaźnie podszywający pewnie nie wiesz o czym pisze) co zgodnie ze znanym "algorytmem" dawało wartość akcji Elektrimu 153 zł/szt w 2010 roku !!!!!!!
    > > Ile Trybunał londyński zasadziłby obligom dzisiaj ?????......300 zł/akcję ???????"
    > "5 mld złotych dywidendy z PTC w 2011 roku, które solorz Ukradł i uzył do zakupu polkomtela, dzisiaj byłoby warte co najmniej 10 mld zł !!!!!"
    > no tak, ale jak Pan sam napisał to ja sam sobie zaprzeczam:
    > "Moment zakupu nie ma żadnego znaczenia dla wartości akcji w momencie sprzedaży !!!" tak więc analizujmy ile by dostali obligatariusze 13 lat później. Być może popełnili błąd że tak szybko zażądali spłaty obligacji? Może niech zawiążą Porozumienie Obligatariuszy Elektrim i założą sprawę że zostali 2010r. pokrzywdzeni bo dzisiaj mieliby 2 razy tyle? a może dzisiaj sąd by zasądził 1,01zł? a może dywidenda z PTC byłaby warta dzisiaj tylko 100 mln? Te 300zł czy 10 mld to tylko i wyłącznie Pańskie myślenie życzeniowe. Ale widzę tutaj inny problem, to że nie ma Pan pojęcia o ekonomii i finansach to doskonale wiemy, ale żeby nie rozróżniać obligatariuszy od akcjonariuszy? a skąd się wzięły pieniądze aby tych obligatariuszy wypłacić? spadły z nieba czy wyrosły na drzewie? Dla Was Elektrim to studnia bez dna. W 2007r. był na skraju wypłacalności i bankructwa, jednak według matematyków z Porozumienia dla których -10 +12 daje 22zł, pod koniec układu nie wiadomo skąd nagle pojawiły się niezmierzone bogactwa.
    > Elektrim zszedł z parkietu po 6 zł za akcje, aby uporać się z wierzycielami wszelakiej maści trzeba było sprzedawać wszystko co miało jakąkolwiek wartość ze składników majątku, dzisiaj wartość resztek z tego co pozostało po dawnym Elektrimie z 2007r. to dla niektórych 600 zł za jedną akcję. Tak jak pisałem tutaj Wam nie raz, znajdźcie sobie jelenia który Wam po tyle kupi na podstawie Waszych wyliczeń, bo ja nie mam żadnego obowiązku względem Was.
    >
    >Solorz chętnie współpracował' (wirtualnemedia.pl)
    > heheheh, publikacja z Rydzykowego "Nasz Dziennik", a w prenumeracie Strażnicy czasem też się takie rewelacje o mnie nie pojawiły? Widzę czyta Pan bardzo wiarygodne źródła informacji, może teraz dla odmiany ja coś podlinkuje, o niejakim Piotrze Antoszku, zna Pan kogoś takiego? https://poszukiwani.policja.pl/pos/form/r2748967,ANTOSZEK-PIOTR.html

===================
    Czy ty głupawy błaźnie nie rozumiesz słowa pisanego ?????
    Gdzie jest 5 mld z dywidendy PTC należne Elektrimowi w 2011 które UKRADŁEŚ zeby kupić sobie POLKOMTEL ?????
    Jeżeli nie podobają ci się "czyjeś wyliczenia" wartośći akcji Elektrimu to Wpuść biegłych żeby ją obiektywnie wycenili a potem ogłoś oficjalne WEZWANIE na podstawie wyceny biegłych..
    Jezeli tego nie robisz tylko ogłaszasz "Zaproszenie" ze swoja ceną z du..py wziętą, "bo ci sie tak wydaje"..to jesteś Złodziejem i Oszustem !!!!
    Niedługo Prawo zmusi cię do Przymusowego Wykupu naszych nienotowanych akcji na warunkach oficjalnego Wezwania !!!!
    Jezeli sam nie zrobisz tego dobrowolnie !!!!!
    Nie wiem czy solorz współpracował CHĘTNIE czy NIECHĘTNIE, ale skoro nie wytacza spraw o dobra osobiste tych dziesiatkom oskarzycieli, to znaczy ze NIE JEST W STANIE ZAPRZECZYĆ !!!!...w zwiazku z tym wszelkie zarzuty o działalnośći agenturalnej solorza (przy braku reakcji z jego strony) siła rzeczy "uprawomacniają się" w swiadomości społecznej.....

dalej....nie jednemu psu Burek, jak kiedyś mówiono
    Piotr Antoszek z PAE, nie ma nic wspólnego z jakimś "oszustem Antoszkiem" ......to brednie i Ochydny Paszkwil
    Akurat zdjęcia kazdy moze sobie porównac
    Nie uda ci się szmiecciuu tymi bredniami i ochydnymi paszkwilami podwazyć autorytetu PAE !!!
    Musisz zapłacić uczciwie i...Zapłacisz !!!
    A jak nie....zapłaci Twoja Rodzina, dzieci i wnuki....

PS.
    Nie pisze tego do ciebie, głupowaty przebierańcu...piszę do złodzieja, twojego zleceniodawcy i jego rodziny...a takze do drobnych akcjonariuszy, których przez to forum usiłujecie wprowadzac w bład i manipulowac...

"Gdzie jest 5 mld z dywidendy PTC należne Elektrimowi w 2011 które UKRADŁEŚ zeby kupić sobie POLKOMTEL" Nie ma to jak pytanie z od razu ukrytą odpowiedzią. Panie maxiking, pisałem tutaj nie raz, pieniądze poszły na obsługę bieżących wierzytelności. Już nie raz Pan tutaj udowodnił że nie ma Pan żadnego pojęcia o ekonomii i finansach, a pojęcie "kredyt inwestycyjny" jest panu obce. PTC było na kredyt, a i jeszcze samo PTC miało pozaciągane kredyty własne. Przed sprzedażą trzeba było to wszystko pospłacać, być może Pana to zdziwi ale PTC Elektrimowi na drzewie nie wyrosło. No ale według matematyków z Porozumienia -10 +12 daje +22. W skrócie wasza filozofia: Jak chce kupić mieszkanie warte 500 tyś zł. a nie mam pieniędzy, biorę kredyt na 30 lat i na taką właśnie sumę a na mieszkaniu ciąży hipoteka. Wartość mieszkania się nie zmienia, to dalej 500 tyś zł, a po pięciu latach wpadam na pomysł że jednak mi się to mieszkanie nie podoba i sprzedaje to mieszkanie komuś innemu za 500 tyś zł. Zgodnie z filozofią Porozumienia, hipoteka w takim przypadku gdzieś wyparowała, a mi w kieszeni przybyło 500 tyś zł chodź jeszcze pięć lat temu nie miałem nic. Nie Panie maxiking, kredyt nigdzie nie wyparował, przed taką transakcją trzeba jakoś tą sprawę z bankiem uregulować, pomijam już fakt że umowy kredytowe skonstruowane są tak, że przez pierwsze lata spłaca się głównie odsetki, dlatego po 5 latach trwania takiego kredytu, kapitału z tych 500 tyś zł spłaciło się bardzo niewiele. Niestety, ale przeważająca cześć radnych Porozumienia należy do archaicznego pokolenia, któremu się wydaje że po zmianie ustrojowej jak przyszedł Wałęsa, to wszystkie długi komunistów zaciągane np. za Gierka gdzieś wyparowały, a 3RP weszła z czystym kontem. Tak samo Wam się najwidoczniej wydaje że jak zostałem większościowym w Elektrimie to zadłużenia spółki gdzieś magicznie zniknęły.

"Jeżeli nie podobają ci się "czyjeś wyliczenia" wartośći akcji Elektrimu to Wpuść biegłych żeby ją obiektywnie wycenili a potem ogłoś oficjalne WEZWANIE na podstawie wyceny biegłych." z całym szacunkiem, ale to Wam się nie podobają raporty jakie publikuje spółka i wyliczenia, a ja nie mam zamiaru nikomu udowadniać że nie jestem wielbłądem. Co do wpuszczania biegłych, to zdaje się że już Państwo powołali rewidentów do spraw szczególnych np. https://www.elektrim.pl/bin/58c6b5a9ebbb06352dce4ca7f4f2a8ff.pdf ale niestety finał zawsze był ten sam, kiedy zdanie rewidenta było sprzeczne z wyliczeniami Porozumienia, tworzyliście historyjki spiskowe że rewident został kupiony i tak będzie zawsze. Już tutaj kiedyś napisałem, że choćby sam Pan Bóg zszedł z nieba i na kamiennych tablicach przekazał Wam te raporty to byście krzyczeli "ukrzyżować go!". Dlatego nie będziemy się bawić w ciuciubabkę i załatwimy tą sprawę inaczej.

"Niedługo Prawo zmusi cię do Przymusowego Wykupu naszych nienotowanych akcji na warunkach oficjalnego Wezwania !!!!" naprawdę? to rzekomo skorumpowane przeze mnie Państwo zrobi mi coś takiego? jakiś brak konsekwencji w Państwa zeznaniach wyczuwam, twierdzicie że Państwo jest skorumpowane prze ze mnie, a teraz Pan twierdzi że Państwo wprowadzi regulacje i jednak pójdzie Wam na rękę. Zdecydujcie się może wreszcie, jest tutaj korupcja czy nie? A tak wracając do tematu, wprowadzą prawo to się oczywiście do niego dostosuje, jak zawsze z resztą, więc niech się Pan nie martwi.

"Nie wiem czy solorz współpracował CHĘTNIE czy NIECHĘTNIE, ale skoro nie wytacza spraw o dobra osobiste tych dziesiatkom oskarzycieli, to znaczy ze NIE JEST W STANIE ZAPRZECZYĆ !!!" Nie mam o co wytaczać spraw, bo sam się przyznałem do współpracy z SB i rozliczyłem się publicznie z własną przeszłością. To że parę brukowców podkoloryzowało trochę temat i urosło wokół tego wiele mitów i insynuacji to już nic na to nie poradzę. Takie prawa mediów że szukają wszędzie sensacji, z drugiej strony trochę sam sobie jestem winny i na to zasłużyłem. Jakbym miał wytaczać sprawy i żądać sprostowania za każdą pierdołę, to bym nic innego nie robił tylko latał po sądach a nie mam na to czasu, atom czeka na zbudowanie i inne inwestycje.
    Tak jak mówię, sam się przyznałem do współpracy z SB, a donosy były wyssane z palca, tak wiec trafił Pan kulą w płot. GDZIE SĄ ARTYKUŁY O MOICH RZEKOMYCH WŁAMANIACH W AUSTRII?

"dalej....nie jednemu psu Burek, jak kiedyś mówiono Piotr Antoszek z PAE, nie ma nic wspólnego z jakimś "oszustem Antoszkiem" ......to brednie i Ochydny Paszkwil Akurat zdjęcia kazdy moze sobie porównac" no jak to, przecież są bardzo podobni. Zrobić drobną operację plastyczną i zapuścić zarost każdy może. Obawiam się że będę musiał poinformować odpowiednie służby że mam uzasadnione podejrzenie w tym temacie, aby zjawili się na następnym WZA i to sprawdziły. Może jakieś badanie DNA?
  • Skoro jest tak dobrze to może warto odpowiedzieć o : Autor: ~ele [46.205.214.*]

1. Wstecznym przewłaszczeniu akcji ZE PAK ;
    2. Podwyższeniu kapitału spółki Elektrim poprzez emisję akcji skierowanej do siebie;
    3. Podwyższeniu kapitału w spółce Pantanamo skierowanej do Tobiasa.
    3. Sprzedaży swoich pakietów akcji Cyfrowego Polsatu w spółkach zależnych po najwyższej cenie i kupnie akcji Cyfrowego Polsatu od spółki Embud 2 ?
    4. Sprzedaży akcji Modivo przez Cyfrowy Polsat spółce Embud 2.

• a przede wszystkim o dywidendzie z akcji PTC? Autor: ~ele [46.205.214.*]
    ....................
  • no pokaż jaki z Ciebie ekonomista ? I w czyim interesie te transakcje? Autor: ~ele [46.205.214.*]
    ..
    Dnia 2023-04-23 o godz. 20:08 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a):
    > "Gdzie jest 5 mld z dywidendy PTC należne Elektrimowi w 2011 które UKRADŁEŚ zeby kupić sobie POLKOMTEL" Nie ma to jak pytanie z od razu ukrytą odpowiedzią. Panie maxiking, pisałem tutaj nie raz, pieniądze poszły na obsługę bieżących wierzytelności. Już nie raz Pan tutaj udowodnił że nie ma Pan żadnego pojęcia o ekonomii i finansach, a pojęcie "kredyt inwestycyjny" jest panu obce. PTC było na kredyt, a i jeszcze samo PTC miało pozaciągane kredyty własne. Przed sprzedażą trzeba było to wszystko pospłacać, być może Pana to zdziwi ale PTC Elektrimowi na drzewie nie wyrosło. No ale według matematyków z Porozumienia -10 +12 daje +22. W skrócie wasza filozofia: Jak chce kupić mieszkanie warte 500 tyś zł. a nie mam pieniędzy, biorę kredyt na 30 lat i na taką właśnie sumę a na mieszkaniu ciąży hipoteka. Wartość mieszkania się nie zmienia, to dalej 500 tyś zł, a po pięciu latach wpadam na pomysł że jednak mi się to mieszkanie nie podoba i sprzedaje to mieszkanie komuś innemu za 500 tyś zł. Zgodnie z filozofią Porozumienia, hipoteka w takim przypadku gdzieś wyparowała, a mi w kieszeni przybyło 500 tyś zł chodź jeszcze pięć lat temu nie miałem nic. Nie Panie maxiking, kredyt nigdzie nie wyparował, przed taką transakcją trzeba jakoś tą sprawę z bankiem uregulować, pomijam już fakt że umowy kredytowe skonstruowane są tak, że przez pierwsze lata spłaca się głównie odsetki, dlatego po 5 latach trwania takiego kredytu, kapitału z tych 500 tyś zł spłaciło się bardzo niewiele. Niestety, ale przeważająca cześć radnych Porozumienia należy do archaicznego pokolenia, któremu się wydaje że po zmianie ustrojowej jak przyszedł Wałęsa, to wszystkie długi komunistów zaciągane np. za Gierka gdzieś wyparowały, a 3RP weszła z czystym kontem. Tak samo Wam się najwidoczniej wydaje że jak zostałem większościowym w Elektrimie to zadłużenia spółki gdzieś magicznie zniknęły.
    > >
    >
    > "Jeżeli nie podobają ci się "czyjeś wyliczenia" wartośći akcji Elektrimu to Wpuść biegłych żeby ją obiektywnie wycenili a potem ogłoś oficjalne WEZWANIE na podstawie wyceny biegłych." z całym szacunkiem, ale to Wam się nie podobają raporty jakie publikuje spółka i wyliczenia, a ja nie mam zamiaru nikomu udowadniać że nie jestem wielbłądem. Co do wpuszczania biegłych, to zdaje się że już Państwo powołali rewidentów do spraw szczególnych np. https://www.elektrim.pl/bin/58c6b5a9ebbb06352dce4ca7f4f2a8ff.pdf ale niestety finał zawsze był ten sam, kiedy zdanie rewidenta było sprzeczne z wyliczeniami Porozumienia, tworzyliście historyjki spiskowe że rewident został kupiony i tak będzie zawsze. Już tutaj kiedyś napisałem, że choćby sam Pan Bóg zszedł z nieba i na kamiennych tablicach przekazał Wam te raporty to byście krzyczeli "ukrzyżować go!". Dlatego nie będziemy się bawić w ciuciubabkę i załatwimy tą sprawę inaczej.
    >
    > "Niedługo Prawo zmusi cię do Przymusowego Wykupu naszych nienotowanych akcji na warunkach oficjalnego Wezwania !!!!" naprawdę? to rzekomo skorumpowane przeze mnie Państwo zrobi mi coś takiego? jakiś brak konsekwencji w Państwa zeznaniach wyczuwam, twierdzicie że Państwo jest skorumpowane prze ze mnie, a teraz Pan twierdzi że Państwo wprowadzi regulacje i jednak pójdzie Wam na rękę. Zdecydujcie się może wreszcie, jest tutaj korupcja czy nie? A tak wracając do tematu, wprowadzą prawo to się oczywiście do niego dostosuje, jak zawsze z resztą, więc niech się Pan nie martwi.
    >
    > "Nie wiem czy solorz współpracował CHĘTNIE czy NIECHĘTNIE, ale skoro nie wytacza spraw o dobra osobiste tych dziesiatkom oskarzycieli, to znaczy ze NIE JEST W STANIE ZAPRZECZYĆ !!!" Nie mam o co wytaczać spraw, bo sam się przyznałem do współpracy z SB i rozliczyłem się publicznie z własną przeszłością. To że parę brukowców podkoloryzowało trochę temat i urosło wokół tego wiele mitów i insynuacji to już nic na to nie poradzę. Takie prawa mediów że szukają wszędzie sensacji, z drugiej strony trochę sam sobie jestem winny i na to zasłużyłem. Jakbym miał wytaczać sprawy i żądać sprostowania za każdą pierdołę, to bym nic innego nie robił tylko latał po sądach a nie mam na to czasu, atom czeka na zbudowanie i inne inwestycje.
    > Tak jak mówię, sam się przyznałem do współpracy z SB, a donosy były wyssane z palca, tak wiec trafił Pan kulą w płot. GDZIE SĄ ARTYKUŁY O MOICH RZEKOMYCH WŁAMANIACH W AUSTRII?
    >
    > "dalej....nie jednemu psu Burek, jak kiedyś mówiono Piotr Antoszek z PAE, nie ma nic wspólnego z jakimś "oszustem Antoszkiem" ......to brednie i Ochydny Paszkwil Akurat zdjęcia kazdy moze sobie porównac" no jak to, przecież są bardzo podobni. Zrobić drobną operację plastyczną i zapuścić zarost każdy może. Obawiam się że będę musiał poinformować odpowiednie służby że mam uzasadnione podejrzenie w tym temacie, aby zjawili się na następnym WZA i to sprawdziły. Może jakieś badanie DNA?
    ====================

Rozumiem że musza Ci dobrze płacić skoro nie przeszkadza ci robić tutaj za durenia i ideottę nawet w niedzielę i zbierać pomyje na ten swój dureniowatty łep....
    Żenujące Brednie i pijjerdołły ...
    Zadaje proste pytanie: Gdzie jest 5 mld zł dywidendy z PTC nalezne Elektrimowi, z zysku podzielonego w kwietniu 2011 (ludzie solorza w RN Ery kontrolowali ten podział na podstawie dodatkowych porozumien z 14 stycznia 2011)
    Musisz się z tego rozliczyć zoołłołodzieju !!!!!...i oszczędz sobie tych "operacji plastycznych" dembiliottto ...

......"operacji plastycznych" członków Rady PAE zeby ukryc prawdziwą tozsamość ????
    ....to juz nie jest debeailizm...to jest atak na wiarygodność Rady PAE z uzyciem najgorszych fekaliów
    ..nie udało sie skupić akcji za grosze, więc "negocjacje cenowe" weszły na nowy poziom..???? (poziom szamba)
    Dnia 2023-04-23 o godz. 21:57 ~maxiking napisał(a):
    > Rozumiem że musza Ci dobrze płacić skoro nie przeszkadza ci robić tutaj za durenia i ideottę nawet w niedzielę i zbierać pomyje na ten swój dureniowatty łep....
    > Żenujące Brednie i pijjerdołły ...
    > Zadaje proste pytanie: Gdzie jest 5 mld zł dywidendy z PTC nalezne Elektrimowi, z zysku podzielonego w kwietniu 2011 (ludzie solorza w RN Ery kontrolowali ten podział na podstawie dodatkowych porozumien z 14 stycznia 2011)
    > Musisz się z tego rozliczyć zoołłołodzieju !!!!!...i oszczędz sobie tych "operacji plastycznych" dembiliottto ...
    >

Nie wiem ile razy mam Panu powtarzać, czy Pan nie rozumie po Polsku? Jakiekolwiek pieniądze jakie pozostawały z czegokolwiek płynęły prosto na konta wierzycieli aby ich spłacić. Nic więcej nie mam w tej kwestii Panu do powiedzenia. Jeśli ma Pan jakąś wiedzę że było inaczej to także tłumaczyłem nie raz: marsz do sądu gospodarczego i zakładać sprawy o defraudacje majątkową, przedstawiać tam dowody i powoływać świadków, jak Pan twierdzi "koronnych", z RN Ery, Pana redaktora Piotra Karnaszewskiego, moją była żonę, czy kogo tam sobie jeszcze chcecie.

Dnia 2023-04-24 o godz. 08:50 ~maxiking napisał(a):
    > ......"operacji plastycznych" członków Rady PAE zeby ukryc prawdziwą tozsamość ????
    > ....to juz nie jest debeailizm...to jest atak na wiarygodność Rady PAE z uzyciem najgorszych fekaliów
    > ..nie udało sie skupić akcji za grosze, więc "negocjacje cenowe" weszły na nowy poziom..???? (poziom szamba)

Ojej, wylali kubeł fekaliów, nie bądź Pan miękiszonem! Na mnie codziennie wylewacie tutaj swoje fekalia i jakoś nie chodzę i nie płaczę z tego powodu. A policja oczywiście i tak zostanie powiadomiona że podejrzany zjawi się na najbliższym WZA i mam nadzieję dokona weryfikacji.
    https://poszukiwani.policja.pl/pos/form/r2748967,ANTOSZEK-PIOTR.html 
  • Re: Reuploaded 18.04.2023r. Autor: ~LA [83.13.254.*]
    Podróbko Solorza, zanim napiszesz bzdury dotyczące faktów z jego życiorysu, to najpierw sprawdź fakty.
    Piszesz "Nie mam o co wytaczać spraw, (...). Takie prawa mediów że szukają wszędzie sensacji (...). Jakbym miał wytaczać sprawy i żądać sprostowania za każdą pierdołę, to bym nic innego nie robił tylko latał po sądach (...).".
    A fakty są takie, że Solorz wytoczył szereg spraw w stosunku do osób i redakcji gdzie został pomówiony o współpracę ze służbami PRL i/lub WSI.

No chyba, że wbrew wszystkiemu, co wiem o tobie podróbko, jakimś cudem jesteś prawdziwym Solorzem tylko demencja starcza zamazała ci pamięć o pozwach do sądu na Macierewicza, MON, Gazetę Polską, Naszego dziennika etc.
    To nieprawda!!!
    Nigdy nikogo nie pozwałem :-) A już na pewno, nikogo nie pozwałem o zniesławienie :-)
    Dlatego możecie śmiało wychodzić na ulicę :-)
    i nazywać mnie publicznie złodziejem :-)
    bo nic Wam nie grozi :-)

Z resztą nawet jeśli... to przecież się w cuglach obronicie przed takim pozwem :-)
    Przecież Wy macie na wszystkie te oskarżenia o złodziejstwo niezbite dowody :-)
    A nawet świadków i to KORONNYCH którzy zeznają na Waszą korzyść :-)
[x]
ELEKTRIM 0,98% 6,01 2008-01-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.