Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,01 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Reuploaded 18.04.2023r.

Dnia 2023-04-22 o godz. 20:07 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a):
> Dnia 2023-04-19 o godz. 13:06 ~maxiking napisał(a):
> > Posiadam akcje znacznie DŁUŻEJ niz Zygmunt SOLORZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...czy mam jakies większe prawa ???
> > ale to nie ma nic do rzeczy....
> > Prawa wynikajace z akcji nie rozróżniaja daty icj zakupu....
> > To tylko w narracji Złodzieja i Oszusta Zygmunta Solorza występuje ta róznica, ze on kupił te akcje w "szlachetnym" celu Ratowania spółki przed bankructwem, a drobni kupili w celu "spekulacyjnym" zeby od tego "szlachetnego" Solorza cos "wyłudzić i wymusić"
> > Jestes nielogicznym zdemoralizowanym błaznem i moralnym szmieciem....zamilknij już i nie kompromituj sie więcej swoja mentalną zgnilizną .....
> >
>
> Ale przecież dokładnie taka jest prawda:
> Kupiłem, jak Pan słusznie zauważył, w celu ratowania spółki przed bankructwem. Warto tutaj zaznaczyć że od początku moim celem było ratowanie SPÓŁKI, a nie jej ówczesnych właścicieli (akcjonariuszy), którzy doprowadzili spółkę właśnie do takiej sytuacji.
> Nie interesuje mnie kiedy Pan kupił sobie te akcje, nie ma to żadnego znaczenia. Zapewne kupił je Pan w chwili kiedy Elektrim był przewartościowaną bańką spekulacyjną, kupił je Pan po prostu na "górce". Kiedy już się Pan zorientował że popełnił Pan wtopę inwestycyjną, po prostu Pan wisiał z tymi akcjami w nadziei że kurs kiedyś odbije i zdoła Pan wyjść chociaż na zero, jednak się nie udało, a wręcz z biegiem czasu było tylko gorzej...
> Kiedy wszedłem do Elektrimu ubzdurał Pan sobie że ja od Pana kupię te akcje aby Pan mógł wyjść na zero a nawet coś jeszcze tam zarobić. Jednak niestety, okazało się że nie zapłacę Wam frajerskiego, dlatego wydumaliście sobie swój spiskowy świat, w którym wmówiliście sobie i innym że zostaliście przeze mnie w jakiś sposób okradzeni. A ja teraz mam obowiązek od Was kupować, po jakiś absurdalnych kwotach, choć kurs akcji Elektrimu kiedy był jeszcze notowany nie przekroczył nigdy 70zł/szt.
> Dlatego obawiam się że jednak Pan i Pańscy koledzy jednak wyjdziecie na zero z tymi akcjami, dosłownie na zero.
>
> P.S. Przypominam się w sprawie tych artykułów na temat mojego pobytu w więzieniu w Austrii za rzekome rabowanie sklepów, oraz artykułów nt. mojej współpracy i donosów do SB. Miał Pan coś podlinkować w tych tematach bo przecież artykułów na te tematy były dziesiątki. Niech Pan da dowód na swoją prawdomówność.
====================

"nie interesuje mnie kiedy Pan kupił te akcje (Elektrimu) ale zapewne kupił Pan je na "górce""
...czy ty błaźnie rozumiesz co piszesz ????...przecierz ty tumanie w jednym zdaniu sam sobie zaprzeczasz !!!!
Nie kupiłem ich ani na górce ani w dołku !!!!...kupiłem je w momencie w którym kupiłem, a który ciebie "absolutnie nie interesuje"
Moment zakupu nie ma żadnego znaczenia dla wartości akcji w momencie sprzedaży !!!

Jezeli Solorz chce te akcje kupić...musi za nie zapłacić Uczciwie !!! zgodnie z wyceną biegłych z mozliwościa zaskarzenia wyceny w niezaleznym sadzie (jesli wycena biegłych mi się nie spodoba)...tak mówi PRAWO !!!
Nie opowiadaj tutaj bredni że Solorz moze sobie zapłacic za te akcje ile sobie sam uzna za stosowne...
Obecne zmiany prawne dotyczace spółek nienotowanych, zapewne zmusza solorza do skupu akcji na zasadach oficjalnego Wezwania j/w....zamiast jego oszukańczych złodziejskich zaproszeń..
Jezeli sam nie zapłacisz uczciwie złodzieju, to zmusimy cie do tego w sądzie polskim, albo potem europejskim !!! (warunek: wyczerpanie procedur w RP)
Cena akcji Elektrimu osiagnęła swoje maximum w 2000 roku (było to 77 zł) chociaz w oficjalnych statystykach tej ceny nie widzę.
To było jednak 23 lata temu i nie ma to jednak znaczenia dla okreslenia ceny dzisiejszej.
Przykłady: 5 mld złotych dywidendy z PTC w 2011 roku, które solorz Ukradł i uzył do zakupu polkomtela, dzisiaj byłoby warte co najmniej 10 mld zł !!!!! ....Trybunał Londyński zasadził obligom 185 mln tzw. płatności koncowej ( ty błaźnie podszywający pewnie nie wiesz o czym pisze) co zgodnie ze znanym "algorytmem" dawało wartość akcji Elektrimu 153 zł/szt w 2010 roku !!!!!!!
Ile Trybunał londyński zasadziłby obligom dzisiaj ?????......300 zł/akcję ???????

PS
Wpisz sobie w wyszukiwarkę "solorz agent", czy "solorz SB" i ci wyjdzie dziesiatki linków typu
'Solorz chętnie współpracował' (wirtualnemedia.pl)
więc nie pisz tutaj ideotyzmmof ze "czarne jest białe" itp.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ELEKTRIM 0,98% 6,01 2008-01-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.