Dnia 2023-04-22 o godz. 23:40 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a):
> "Trybunał Londyński zasadził obligom 185 mln tzw. płatności koncowej ( ty błaźnie podszywający pewnie nie wiesz o czym pisze) co zgodnie ze znanym "algorytmem" dawało wartość akcji Elektrimu 153 zł/szt w 2010 roku !!!!!!!
> > Ile Trybunał londyński zasadziłby obligom dzisiaj ?????......300 zł/akcję ???????"
> "5 mld złotych dywidendy z PTC w 2011 roku, które solorz Ukradł i uzył do zakupu polkomtela, dzisiaj byłoby warte co najmniej 10 mld zł !!!!!"
> no tak, ale jak Pan sam napisał to ja sam sobie zaprzeczam:
> "Moment zakupu nie ma żadnego znaczenia dla wartości akcji w momencie sprzedaży !!!" tak więc analizujmy ile by dostali obligatariusze 13 lat później. Być może popełnili błąd że tak szybko zażądali spłaty obligacji? Może niech zawiążą Porozumienie Obligatariuszy Elektrim i założą sprawę że zostali 2010r. pokrzywdzeni bo dzisiaj mieliby 2 razy tyle? a może dzisiaj sąd by zasądził 1,01zł? a może dywidenda z PTC byłaby warta dzisiaj tylko 100 mln? Te 300zł czy 10 mld to tylko i wyłącznie Pańskie myślenie życzeniowe. Ale widzę tutaj inny problem, to że nie ma Pan pojęcia o ekonomii i finansach to doskonale wiemy, ale żeby nie rozróżniać obligatariuszy od akcjonariuszy? a skąd się wzięły pieniądze aby tych obligatariuszy wypłacić? spadły z nieba czy wyrosły na drzewie? Dla Was Elektrim to studnia bez dna. W 2007r. był na skraju wypłacalności i bankructwa, jednak według matematyków z Porozumienia dla których -10 +12 daje 22zł, pod koniec układu nie wiadomo skąd nagle pojawiły się niezmierzone bogactwa.
> Elektrim zszedł z parkietu po 6 zł za akcje, aby uporać się z wierzycielami wszelakiej maści trzeba było sprzedawać wszystko co miało jakąkolwiek wartość ze składników majątku, dzisiaj wartość resztek z tego co pozostało po dawnym Elektrimie z 2007r. to dla niektórych 600 zł za jedną akcję. Tak jak pisałem tutaj Wam nie raz, znajdźcie sobie jelenia który Wam po tyle kupi na podstawie Waszych wyliczeń, bo ja nie mam żadnego obowiązku względem Was.
>
>
Solorz chętnie współpracował' (wirtualnemedia.pl)> heheheh, publikacja z Rydzykowego "Nasz Dziennik", a w prenumeracie Strażnicy czasem też się takie rewelacje o mnie nie pojawiły? Widzę czyta Pan bardzo wiarygodne źródła informacji, może teraz dla odmiany ja coś podlinkuje, o niejakim Piotrze Antoszku, zna Pan kogoś takiego?
https://poszukiwani.policja.pl/pos/form/r2748967,ANTOSZEK-PIOTR.html===================
Czy ty głupawy błaźnie nie rozumiesz słowa pisanego ?????Gdzie jest 5 mld z dywidendy PTC należne Elektrimowi w 2011 które UKRADŁEŚ zeby kupić sobie POLKOMTEL ?????Jeżeli nie podobają ci się "czyjeś wyliczenia" wartośći akcji Elektrimu to Wpuść biegłych żeby ją obiektywnie wycenili a potem ogłoś oficjalne WEZWANIE na podstawie wyceny biegłych..Jezeli tego nie robisz tylko ogłaszasz "Zaproszenie" ze swoja ceną z du..py wziętą, "bo ci sie tak wydaje"..to jesteś Złodziejem i Oszustem !!!!Niedługo Prawo zmusi cię do Przymusowego Wykupu naszych nienotowanych akcji na warunkach oficjalnego Wezwania !!!!Jezeli sam nie zrobisz tego dobrowolnie !!!!!Nie wiem czy solorz współpracował CHĘTNIE czy NIECHĘTNIE, ale skoro nie wytacza spraw o dobra osobiste tych dziesiatkom oskarzycieli, to znaczy ze NIE JEST W STANIE ZAPRZECZYĆ !!!!...w zwiazku z tym wszelkie zarzuty o działalnośći agenturalnej solorza (przy braku reakcji z jego strony) siła rzeczy "uprawomacniają się" w swiadomości społecznej.....dalej....nie jednemu psu Burek, jak kiedyś mówionoPiotr Antoszek z PAE, nie ma nic wspólnego z jakimś "oszustem Antoszkiem" ......to brednie i Ochydny PaszkwilAkurat zdjęcia kazdy moze sobie porównacNie uda ci się szmiecciuu tymi bredniami i ochydnymi paszkwilami podwazyć autorytetu PAE !!!Musisz zapłacić uczciwie i...Zapłacisz !!!A jak nie....zapłaci Twoja Rodzina, dzieci i wnuki....PS.Nie pisze tego do ciebie, głupowaty przebierańcu...piszę do złodzieja, twojego zleceniodawcy i jego rodziny...a takze do drobnych akcjonariuszy, których przez to forum usiłujecie wprowadzac w bład i manipulowac...