• Pół mln w jednym zleceniu kupna do 11,88 poszło. GRUBO Autor: ~wiem [89.64.110.*]
    Info dziś chyba
  • Re: Pół mln w jednym zleceniu kupna do 11,88 poszło. GRUBO Autor: ~amebo [138.199.22.*]
    jeszcze dzis dolne widły beda, widać ze ubierają naiwnych napaleńców
  • Jeśli Granulat to będzie szaleństwo Autor: ~MuchaSlavomir [45.84.123.*]
    Na razie wygląda że większość oddala czekając na 5 groszy które czeka i macha z daleka.

Macha powiedziałbym z coraz większego daleka. I coraz bardziej boli odkupowanie własnych akcji za 50 procent wiecej stad frustracja rośnie.

Jesli powtarzam jeśli będzie komunikat o zwiększeniu udziałów przekroczeniu progów a także komunikat dotyczący umów na Granulat to te poziomy dzisiejsze to będzie Mega Promocja po prostu marzenie.

Mówiłem kupi trzymać ale każdy chciał być Mega Kolkowiczem no to teraz są rezultaty. Ja zamarzam to trzymać do momentu ustalenia przez akcjonariuszy godziwej wyceny spolki i nic mnie nie rusza
  • Prosta Kalkulacja % Autor: ~MuchaSlavomir [45.84.121.*]
    Akcji dopuszczonych do obrotu jest 108 mln to każdy milion akcji obrotu to jeden procent zdjęte z rynku.

Pomyślcie ile oni kupili po taniości i ile im zostało do kupienia już niewiele. To być może są ostatnie miliony z tych 10 do 15 które zostało na rynku przekonacie się o tym. Bo jak opublikują komunikat o Granulacie okaże się że prawie wszyscy są bez akcji. A komunikat może być na tyle mocny ze będziemy kupować po 38 groszy krzycząc że wzrośnie do złotówki. Ciekawe kiedy będzie przekroczenie progów. Zresztą wystarczy zerknąć na wykres kursu taki długoterminowy żeby zobaczyć co tu się szykuje. Cały myk polega na tym żeby te 50 mln akcji wycenić Mega Kosmicznie. A warunkiem jest skupienie prawie wszystkiego z rynku co właśnie ma miejsce. Te 108 mln akcji w pewnym mkemncie warte było 6.5 mln PLN i dużo i mało. Mało jeśli Plan był taki żeby spółka była wyceniona w sumie na 100 czy 200 mln zł.... Niemożliwe???? MOŻLIWE
  • Re: Prosta Kalkulacja % Autor: ~der [89.171.116.*]
    pod patronatem władz z GPW i KNF wszystko jest możliwe. Na razie zjechali z 99 groszy na 6 groszy i odbili na 11 groszy. Oczywiście KNF nic nie widzi jak zwykle :))
  • Re: Prosta Kalkulacja % Autor: ~MuchaSlavomir [45.84.123.*]
    Każda emisja odbywa się za zgodą WZA lub NWZA każdy Ty również ma prawo pojechać głosować przeciwko i zarządac wpisania do protokołu trzeba tylko podać swoje dane. Potem te uchwałę można ew unieważnić przed sądem. Ale czy ktoś tam był zaprotestował... Nie... To wiec nie pisz jakiś bzdur że KNF czy GPW na to pozwala. To akcjonarousze pozwalają.

A teraz nie ma co płakać tylko kupować bo zdaje się że ida komunikaty po których już tanio nie będzie.

Swoją drogą nic Ci nie kazał kupować po 99 groszy kupiłeś bo liczyłeś że sprzedasz za 2 złote. A potem nie miałeś odwagi sprzedać że strata. To dziwne że jak akcje tanie to nikt nei chce kupować za 5 groszy ale za 25 ustawia się w kolejce
  • Re: Prosta Kalkulacja % Autor: ~czujny [89.70.200.*]
    Mucha zanalizuj wykres LP. Co ty tam takiego widzisz? Coś mi się wydaje, że to takie twoje kolejne "ble, ble, ble"
  • Re: Pół mln w jednym zleceniu kupna do 11,88 poszło. GRUBO Autor: ~Ixi [5.173.105.*]
    Co ci się styl od wideł urwał. Opraw je na swojego i ładuj dalej a nie pisz dyrdymałow trolu
  • Re: Pół mln w jednym zleceniu kupna do 11,88 poszło. GRUBO Autor: ~czujny [89.70.200.*]
    Może spróbuj z Muchą przeanalizować wykres LP?:) Dwaj spece od LP:) Kurs nie chce dalej rosnąć? Może dlatego, że 90% tego forum kręci ciągle jakieś bidakółka? Ixi znowu sprzedałeś i czekasz niżej? :) Tylko nie odpisuj, bo nie da się czytać tych twoich górnolotnych wpisów:)
  • Re: Pół mln w jednym zleceniu kupna do 11,88 poszło. GRUBO Autor: ~MuchaSlavomir [45.84.121.*]
    Za każdą spółka stoi potencjał taki czy inny lub jego brak. Wydaje mi się że kompletnie nie doceniłeś misternej gry której rezultatem jest pozbawienie akcji dotychczasowych akcjonariuszy. Czeka nas Szok. Kilka komunikatów które wywrócą kurs. Oczywiście to tylko moje przypuszczenia a nie żadna pewność moje prywatne dywagacje intelektualne bo w takich kategoriach trzeba te rozgrywkę analizować. Po pierwsze Progi i ch Przekroczenie. Po drugie Cena Emisyjna i szok po podaniu jej wysokości. Po trzecie Granulat i jego Produkcja.

A Ty sobie pisz dyrdymały.... Zobaczymy za kilka tygodni przypomnę Ci Twój wpis i pozom kursu przy którym uważałeś że 90 procent jest w rękach drobnicy
  • Re: Pół mln w jednym zleceniu kupna do 11,88 poszło. GRUBO Autor: ~czujny [89.70.200.*]
    Po pierwsze: poproszę o analizę wykresu. Udowodnij, że nie wypisujesz dyrdymałów. Po drugie: nigdy nie pisałem, że 90% jest w rękach drobnicy, tylko 90% drobnicy z tego forum( kłania się czytanie ze zrozumieniem) kręci kółka. Wręcz przeciwnie. Uważam, że akcji w obrocie jest bardzo mało. Po trzecie: siedzę długo na tej spółce, mam spory pakiecik, oczywiście nie tak ogromny jak Ty, bo jak pisałeś "masz największy pakiet na tym forum". Dla mnie to był rewelacyjny wpis wiele mówiący o autorze:) Po czwarte: Polymertech i granulat to jest temat mielony od dwóch lat. Pojawiasz się niedawno na spółce, przeczytałeś kilka ostatnich ESPI i zasypujesz forum monotematycznymi mądrościami o cudownym granulacie. My to już wszystko wiemy od dawna:) Czekam aż ten PL i granulat w końcu wypali, ale takie schematyczne naganianie jak Twoje albo Sleya i wykolejonego (w drugą stronę) jest irytujące. Takich jak TY inwestorów z "wielkim pakietem" zasypujących forum setkami nic nie znaczących postów było już tu wielu (np. ABBY). Za dwa, trzy miesiące śladu po nich nie było. Nooo, Lauri, LetMe i jeszcze kilku innych powinno pamiętać:) Nie zarzucaj innym dyrdymałów, bo sam nimi zasypujesz to forum. Ci inni wiedzą o spółce znacznie więcej niż przeczytanie ESPI z ostatnich dwóch miesięcy.
  • Obaj mamy rację Autor: ~MuchaSlavomir [45.84.121.*]
    Najważniejsze że obaj zauważyliśmy potencjał tej spółki. Zgadzam się z Twoimi uwagami. Nie powinienem pisać ile mam akcji bo to dziecinne. Zresztą kto prawdę powie na forum.nja się może niepotrzebnie nakręciłem widząc jaki hejt się wylewa na te spółkę i prawdę mówiąc szkoda mi było ludzi którzy w mojej ocenie zostali pozbawieni akcji które kupili duzo dużo drożej. Chodziło mi o presję na nich wywierana. Przecież nikt nie kazał im składać zleceń. Przyjmuje Twoje argumenty. Zobaczymy za kilka tygodni kto będzie miał rację i mam nadzieję że zobaczymy się na NWZA.
    Że spółka powinno być dobrze. Ja teraz chętnie to poobserwuje bez dziesiątków wpisów. Odezwę się jak coś się zmeni jak coś się dowiemy. Za Twój spokojny wpis naprawdę należy Ci się pochwala. Najważniejsze że obaj mamy podobne poglądy. Trzymajmy kciuki zaś spółkę...
  • Re: Obaj mamy rację Autor: ~czujny [89.70.200.*]
    Taaak, obaj mamy rację , z tym, że Ty masz większą:). Dalej czekam na analizę wykresu, bo ja z AT nic a nic nie kumam:) a ty przecież napisałeś, że wystarczy zerknąć na wykres w dłuższym horyzoncie i już wszystko wiadomo. Czekam na analizę z kreseczkami, oporami, wsparciami, jaki zasięg wzrostów pokazują nam kreski itd. Z pewnością wszyscy na forum chętnie spojrzą na rzeczową AT. No chyba nie napisałeś tego ot tak, żeby post był dłuższy:) Czekam z niecierpliwością.
  • Re: Pół mln w jednym zleceniu kupna do 11,88 poszło. GRUBO Autor: ~Wegnar [83.22.181.*]
    Pan Mucha jest niestety typowym nagonem, zadałem mu dwa razy precyzyjne pytania jednak oczywiście nie pokusił się na odpowiedź. Zakłada wątek za wątkiem i rysuje predykcje na 20 gr - 40gr - 1zł. Spółkę Lauren jestem i obseruwję przed rajdem na 1 zł nie takie plany informacje kontkratky tu były. Cały czas mam większy lub mniejszy pakiet i wiem że te herezje mogą być mocno przesadzone i trzeba brać poprawke na to znając historie spółki,
  • Analiza techniczna Autor: ~MuchaSlavomir [45.84.123.*]
    https://www.biznesradar.pl/analiza-techniczna-wskazniki/LAUREN-PESO

Nie wiem skąd w was tyle agresji. Jeśli powtarzam jeśli podpiszą lub podpisali umowę na dostawę granulatu lub sprzedali albo użyczyli odpłatnie patent to zakres wzrostu jest trudny do oszacowania i zależy od wartości umowy.

Można tylko zgadywać ze nowa emisja może być związana z rozpoczęciem produkcji lub certyfikacji lub innymi działaniami w zakresie B & R.
  • Re: Analiza techniczna Autor: ~czujny [89.70.200.*]
    Eeee, no słabo. Stronkę nam podsyłasz, a wygooglować czy kliknąć to tu każdy potrafi. Pisałeś o wykresie, na którym wszystko widać. Poprosimy o ten przeanalizowany(przez Ciebie) wykres, a Ty po raz setny o granulacie, patentach, emisjach itd. My to naprawdę wiemy. Powiem Ci więcej. Myśmy to wiedzieli dużo wcześniej zanim się pojawiłeś:) Teraz faktycznie sytuacja jest ciekawsza, ale większość spodziewała się tego, że w końcu coś drgnie. Dobra, dobra, my tu gadu gadu po raz setny o sprawach oczywistych, a Ty na pewno rysujesz kreseczki na wykresie, na który tu czekamy. Nie przeszkadzam w analizie i wierzę, że wiarygodność jest dla Ciebie bardzo istotna:)
  • Re: Analiza techniczna Autor: ~Nooo [37.248.174.*]
    Nawet mi się nie chce komentować tej dyskusji. Siedzę tu ponad 2 lata przeżyłem skok kursu do 1 zł i dziesiątki naganiaczy a nawet największą plagę tego forum Slaya. Podzielę się moim zdaniem. Subskrypcja akcji była po 28 gr z tego co pamiętam? Koniec. hehe
  • 28 groszy Autor: ~MuchaSlavomir [45.84.123.*]
    Musimy poczekać na infornacje wiarygodne czyli komunikaty ze spółki.

Ja założyłem ze zebrano akcje że będą dobre komunikaty okaże się niedługo. Oczywiście nie wiem wszystkiego. Staram się przekazać wersję optymistyczna. Kto pozielil moje zdanie i kupił po 5 do 6 groszy ma ok 100 procent zysku i duże szanse na kolejne 100 procent. Ja robiłem to co pisałem. Nie ma co tu roztrząsać rzeczy na które nie mamy wpływu będą kolejne komunikaty to przeanalizujemy. Nie mam jak wysłać rzutów z mojego programu dlatego podesłałem link. Życzę wszystkim trafnych decyzji a kolegom spokoju. Odezwę się jak będzie coś wiadomo. Moja teorie znacie czy prawdziwa okaże się. A odnośnie kursu to myślę że 28 groszy przebijemy o ile rozpocznie się produkcją seryjna do drukarek 3D i wykorzystanie Granulatu Bakteriostatycznego. Wiem że jest wam przykro bo sprzedaliście część akcji. Rozumiem. Pozdrawiam
  • Re: 28 groszy Autor: ~czujny [89.70.200.*]
    Oj, no to nas rozczarowałeś, nasz guru:( Możesz nam przecież opisać( a Ty lubisz dużo pisać), co ci Twój program wyrysował. Po jakich górkach, dołkach wyrysował kreseczki? Może mamy jakieś kanały wzrostowe, spadkowe, flagi, chorągiewki, prostokąty? Jakie zasięgi wzrostów wyrysował Twój program? Nie wiemy nic, a tak liczyliśmy na Ciebie:( Może zdradzisz chociaż z jakiego programu korzystasz, wtedy my, małe robaczki spróbujemy coś rozkminić. Mam też małą prośbę. Jak pojawią się jakieś newsy odpuść sobie ich komentowanie. Uwierz mi, damy radę je przeczytać ze zrozumieniem i wyciągnąć wnioski. Jeszcze jedno. Aż mi głupio zwracać uwagę na sporą lukę w Twojej ogromnej wiedzy. Granulat bakteriostatyczny i druk 3D to dwie różne bajki. Przestudiowałeś Polymertech i dorobek p. Swinariewa, chyba nawet wiesz jakich odkryć dokonywał w piaskownicy, a tu taka gafa. Hmmm
  • Re: Analiza techniczna Autor: ~Lauri [83.7.107.*]
    Oj naganiaczy tutaj byla masa. Pamiętacie niejakiego Mariusza? Pisał, że ma tyle akcji, że pojawi się niedługo w akcjonariacie. Perfidnie chłopak naganial, a między czasie sprzedawał akcje o ile w ogóle je miał, bo później zaczął naganiać w dół jaka spółka zła. Naganiał też bardzo na Westreal, i gdzie dziś kurs? Fixy od wielu miesięcy. Życzę spółce jak najlepiej i wszystkim, którzy kiszą ogóra od lat by ten ogór był najepszym jaki kiedykolwiek konsumowali, ale ktoś z was obserwował lub miał akcje Apis? Tam też trolle pisali jaka rakieta, a skończyło się na tym, że prezes sprzedal prawie wszystkie swoje akcje, kurs jest dzisiaj za niewiele ponad 2gr i fixy, a nagonów była masa. Nikt by nie przepuszczał jeszcze rok temu, albo nawet kilka miesięcy temu, że ludzie będą kupować i sprzedawać w okolicach 2-3gr.

Ciekawe jaki kurs będzie tutaj jutro, czy będzie rosło czy będzie mały spadek. Ps. Szanowny Slavo ma styl pisania jak Abby, ten sam schemat postów :)
  • Re: Analiza techniczna Autor: ~Wegnar [83.22.181.*]
    Nie wiem gdzie widzisz gdziekolwiek agresje... Zadalem Ci precyzjne pytania w innych postach nie odpowiedziałeś... Cały czas pokazujesz na jakiś swoich projekckach umów, kontraktów itp. Nie idą za tym zadne argumenty, mowisz wczesniej ze na wykresie widzisz ze bedzie griibo a wysylasz link do biznesradaru. Ja w innym poscie jasno okreslilem moje zdanie i je argumentowałem. Zatem zqdam Ci duzo prostsze pytania.
    1. Czemu ma sluzyc dzienne zakladanie nowych postów o milionywych wzrostach zyskach konkratach?
    2. Skad bierzesz wyceny 30gr , 50 gr 1zl? Nie podajac żadnych argukentow i jak dowodziaz nie znając AT?
    Wegnar zatem merytorycznie wypowiedz się odnośnie AT, bo wydaje się, że ogarniasz temat a ja przyznam szczerze bladego pojęcia nie mam jak się to czyta. Widzisz jakiś konkretny zasieg? Czy może być znów tak, że kurs spadnie, nie tak nisko jak kiedyś, ale np na 9 groszy.
  • Re: Analiza techniczna Autor: ~MuchaSlavomir [45.84.121.*]
    Analiza techniczna jest tylko jedna z metod oceny czy spółka jest niedowartościowana czy przewartościowana.

Ja troche poczekam i napisze wam wnioski z analizy publikacji oraz karty charakterystyki produktu to się lekko zdziwicie. Ale to za jakiś czas. Na razie pozwolę sobie tylko napisać że PT ma wspaniały zespol ludzi w który warto zainwestować. Przyszłość pokaże czy miałem rację.. Na razie jestem 100 procent do przodu. Czyli bardzo dużo kasy. Dobrej nocy i naprawdę opanujmy swoje emocje. Czekają nas duże zmiany kursu i trzeba się emocjonalnie do tego przygotować. Warto pochylić się nad wycena PT dla Yoshi pochylić się nad metodplpgia i wnioskami. Te wnioski oparte były na założeniu że Granulat będzie produkowany i że możliwy będzie druk 3D z dodatkiem materiałów o właściwościach bakteriostatycznych. Życzę Wam dobrej nocy i sił na jutro oraz lampki dobrego wina
    Tak jak sądziłem, a nawet byłem pewny nie potrafisz odpowiedzieć na najprostrze pytania. Tylko znowu podajesz swoje projekcje. Ja na laurenie obecnie mam baaaradzo mocną zieleń... I czego ma to dowodzić?
  • Emisja po co? Autor: ~MuchaSlavomir [45.84.123.*]
    Mogłeś z tą analiza się bardziej postarać. Ta dzisiejsza sesja jest rzeczywiście zastanawiająca. Ale jeśli dodać kontekst nadchodzącego ewentualnie komunikatu o przekroczeniu progu to wiele by wyjaśniało. Naprawdę na tak małej spolce przy tak niskiej kapitalziscjj tego typu dywagacje AT nie są tak pewne.

Zastanówmy się po co emisja 6 mln na co te środki mają pójść? Na własne laboratorium żeby się uniezależnić od USl? Na przygotowanie grantu europejskiego? Na rozpoczęcie produkcji? Generalnie nie na spakte długów... To raczej dobrze rokuje. Wartość spółki będzie można oszacować na podstawie potencjalnych przychodów i zysków w perspektywie kilku lat. Warto zwrócić uwagę na raport o PT wycenę... Ja powiem tak. Jeśli podadzą infornacje które w sposób gruntowny zmeinia wycenę wartości całej spółki to kurs po długim zawieszeniu od razu przebije bardzo mocny opór który jest na poziomie 20 do 21 groszy. Znam ten opór bo bardzo dużo akcji sprzedałem w tym przedziale chyba półtora roku temu.

Potencjalnie możliwości są różne i one mogą wpłynąć na wycenę. Jest też opcja że im że sprzedażą granulatu nie wyszło ale powinniśmy się dowiedzieć niedługo. Doceikliwyn radzę poczytać o CFU i przejrzeć charakterystykę produktów kiedyś napisze szerzej o tym. Na razie czekamy na komunikaty. Jeśli mam rację to właściciele wzbogaca.

No dobra jeśli próbujemy chociaż częściowo merytoryczna dyskusje prowadzić to Zastanówmy się po co ta nowa emisja
  • Re: Emisja po co? Autor: ~Wegnar [83.22.181.*]
    A czego się spodziewałeś że napiszę cały elaborat? z kreśleniem wykresu? Wklejenie tutaj obrazka jest nawet niesamowicie uciążliwe.
    Generalnie kolego jesteś chyba krótko na tej spółce... Tutaj było już wszystko nowa gałaź dividie gdzie mieli sprzedawać cały sprzęt medyczny pod covida (postawili jakiś one page, szybki fanpage na fejsie) dawali komunikaty na kontrakty, negocjacje i umowy z czego nic nie wyszło. W końcu popełnili karygodny błąd w raporcie, trafili na fixy, jeden z błędów w komunikacie im wytknąłem i wysyłali sporstowanie... Spółka jest bardzo nie profesjonalna, prowadzą szkolenia tak? A w jaki sposób prawadzone są ich scociale, ich kapitalizacja to 24mln zł a sociale prorwadzą jakby nie mieli 100 zł na reklamę, gdzie przepraszam bardzo w ich branży to mega ważne. Mógłbym mnożyć te przykłady, ale to nie ma sensu. Skoro uważam że ta spółka jest tak zła, to czemu tu jestem?
    Bo ja osobiście gram ją mega spekulacyjnie i jestem świadom ryzyka, ale gadanie o złotych pociągach i notoryczne rajdy do 1zł to pisanie bajek bez pokrycia, trzeba być świadomym ryzyka... Nic to nie zmieni jak ktoś będzie dawał milion opostów o rajdzie na 1zł czy spadku na 5gr i tak ulica nie rozdaje kart, a tylko "psuje" się akcjonariat... Wniosek jestem świadom że spółka ma większość wad niż zalet, polymtrech to jest jedno z nielicznych plusów i dlatego tez jestem caly czas na laurenie i tylko pod nich dokupowałem pakiety. Jednak dalej twierdzę że może tutaj być równie bardzo 50gr jak i 7-8 gr i trzeba być rozważnym.
  • Re: Emisja po co? Autor: ~Lauri [83.7.107.*]
    Wegnar, ciekawość, może napiszesz. Jaką masz ilość akcji na dzień dzisiejszy? Bo wydaje mi się, że jest tutaj grupka osób, która się merytorycznie udziela, która ma podobne ilości akcji :)
  • Re: Emisja po co? Autor: ~MuchaSlavomir [45.84.121.*]
    Zaraz chwileczkę mieliśmy się zachowywać profesjonalnie i nie pisać kto ma ile akcji.
    Po drugie ja miałem to szczęście że kupowałem po dużych spadkach i sprzedałem na podbitce do 20 czy 21 groszy wyrzucałem naprawdę dużo po prawie 20 a potem resztę po 21 i miałem to nieszczęście że kupiłem po 10 ale potem jak leciało w dół to sobie toeche dokupiłem potem teoceh więcej a jak krzyczeli że spodnie na 3 grosze to wyszedłem z innych inwestycji i co dawali to brałem po 5 do 6 groszym. Ja historie LP znam Dovide itd. I pwoeim wam szczerze że nie mogłem się nadziwić co sobie ludzie ubzdurali. Ja wszedłem. Na poważnie tylko i wyłącznie że względu na PT. Część szkoleniowa przynosi jakieś zyski ale to jest w mojej ocenie prywatnej nieprzystające do historii tej spółki jej możliwości itd powinni zarabiać 5 x więcej a nie opierać się na kilku trenerach. No le ok. Rozmawiamy o PT bo to daje nadzieję na potężne wzrosty. Pytanie co będzie po połączeniu tak a propos szkolen co zrobią z częścią szkoleniowa. Przecież tutaj gra się toczy o PT.
    No ok. Mamy kilka patentów. Mamy raport dla Yoshi oparty na dziwnej metodologii. Wycena PT powinna się opierać w zasadzie na potencjale zastosowania granulatu ale popartego jakimiś danymi. Na razie mówimy o etapie start up zupełnie wstępnym etapie po prostu nie wiemy czy ten Granulat będzie miał. Ogóle zastosowanie czy być może stanie się w jakiejś mierze złotym standardem np do wyrobów medycznych. Mamy za mało danych żeby chociaż pokusić się o próbę rzetelnej wyceny PT i co za tym idzie kursu spółki tak samo AT wiadomo że jak przekroczy 20 czy 21 groszy to trudno mówić o jakiś poważnych oporach. Ja pisząc o ew 30 czy 40 groszy oszacowałem wycenę spółki przy założeniu że inwestorzy dostają prosty komunikat podpsialisny pierwsza niewielka umowę. Ale chciałbym zaznaczyć że wycena 1 zł jest również możliwa w pewnych okolicznościach. Mówiąc zupełnie prawdę nie mamy danych do relane wyceny wartości PT oczywiście abstrahując od tzw wyceny dla Yoshi. Ja myślę że ta spółka miała kilka orkesow. Okres Dovide prob jakiś działań okres drukowania 40 mln akcji dla nie wiadomo kogo za 2 lub 3 grosze to nie były dobre okresy ale ja zachowuje ostrożny optymizm uważam że idzie nowe że każda kolejna emisja będzie nie dla kolegów a w celu realnego zwiększenia wyceny i wartości spółki pozostaje am tylko trzymać kciuki za możliwości relane go przemysłowego wykorzysta nią Dodatków Bakteriotatycznych
  • Re: Emisja po co? Autor: ~Lauri [83.7.107.*]
    Ej katarynka, nikt Ciebie nie pytał, więc po co się wypowiadasz? Tacy z was inwestorzy, naganiać co drugi a się szczypią napisać jaki pakiet. Nikt nikomu ani akcji przecież nie zabierze ani nie da. Dochodzę do wniosku, że wpisy to tutaj jak gra w pokera, każdy blefuje :)
  • Re: Emisja po co? Autor: ~Wegnar [83.22.181.*]
    Oczywiście że nie zdradzę ile mam akcji w Laurenie raz bo to nie miejsce na takie spowiedzi, dwa nikt tutaj w to nie uwierzy i tak dalej i tak dalej. Mogę powiedzieć że na pewno mniej niż 999 tyś. ;)
    Poza Lauren jestem również na Yoshi...
  • Wystarczy spojrzeć na ich produkty... tutaj będzie powyżej 40 grosz Autor: ~Zbychu [89.64.85.*]
    do konca kwietnia...
    AT to też przewidywanie i dla nikogo nie są to żadne porady inwestycyjne.
    Przyznam się szczerze że dzisiejsza sesja mnie zaskoczyła. Był pierwszy opór na 8 groszach który został mocno rozjechany i zatrzymali się na kolejnym 10gr. Teraz trzeba obserwować czy 10 gr zostanie wybite górą czy dołem, ale kurs dosyć agresywanie na nawet niezłym wolumenie wybił się ponad te 10 gr, a połączenie (które będzie na początku maja), wartość Polymtrechu, raczej świadczą o tym że znaczących spadków do maja nie zobaczymy (tak mi się wydaje).
    Jeżeli 10 gr zostanie przebite ( a jeszcze nie zostało), to kolejny opór jest w granicach 15gr, ale po tych 15 groszach to furtka jest mocniej otwarta.

Sam się zaskoczyłem dzisiejszą sesja. Patrząc rano na arkusz wydawało mi się, że jednak będzie spadać, bo spore luki były, a niezbyt duże ilości akcji się kupowały, mały wolumen i tymbardziej bym nie myślał, że tak wystrzeli. Niestety nie mam już takiego pakietu jak miałem wcześniej, ale zawsze jest tak że jak mam bardzo dużo to jest stagnacja :D
  • Re: Analiza techniczna Autor: ~wiem [89.64.110.*]
    Ja widzę że 11,28 zamek więc 10 groszy przebite z nawiązką z mocnym kupnem w karnecie. Jutro 13 zobaczymy. Kanał 11-20 czas zaczac
  • Re: Pół mln w jednym zleceniu kupna do 11,88 poszło. GRUBO Autor: ~Ixi [94.17.203.*]
    Nie oczekiwałem od ciebie takiej analizy. Ja odpisywałem antenie a tu to liczę na duży zysk.jeśli cię to interesuje to odkupiłem bo lubię mieć coś okrągłego i czekam na wyżej nie niżej
[x]
CTEGROUP 0,64% 0,06 2024-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.