Po pierwsze: poproszę o analizę wykresu. Udowodnij, że nie wypisujesz dyrdymałów. Po drugie: nigdy nie pisałem, że 90% jest w rękach drobnicy, tylko 90% drobnicy z tego forum( kłania się czytanie ze zrozumieniem) kręci kółka. Wręcz przeciwnie. Uważam, że akcji w obrocie jest bardzo mało. Po trzecie: siedzę długo na tej spółce, mam spory pakiecik, oczywiście nie tak ogromny jak Ty, bo jak pisałeś "masz największy pakiet na tym forum". Dla mnie to był rewelacyjny wpis wiele mówiący o autorze:) Po czwarte: Polymertech i granulat to jest temat mielony od dwóch lat. Pojawiasz się niedawno na spółce, przeczytałeś kilka ostatnich ESPI i zasypujesz forum monotematycznymi mądrościami o cudownym granulacie. My to już wszystko wiemy od dawna:) Czekam aż ten PL i granulat w końcu wypali, ale takie schematyczne naganianie jak Twoje albo Sleya i wykolejonego (w drugą stronę) jest irytujące. Takich jak TY inwestorów z "wielkim pakietem" zasypujących forum setkami nic nie znaczących postów było już tu wielu (np. ABBY). Za dwa, trzy miesiące śladu po nich nie było. Nooo, Lauri, LetMe i jeszcze kilku innych powinno pamiętać:) Nie zarzucaj innym dyrdymałów, bo sam nimi zasypujesz to forum. Ci inni wiedzą o spółce znacznie więcej niż przeczytanie ESPI z ostatnich dwóch miesięcy.