Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,11 zł , zmiana od tamtej pory: -44,15%
Musimy poczekać na infornacje wiarygodne czyli komunikaty ze spółki.

Ja założyłem ze zebrano akcje że będą dobre komunikaty okaże się niedługo. Oczywiście nie wiem wszystkiego. Staram się przekazać wersję optymistyczna. Kto pozielil moje zdanie i kupił po 5 do 6 groszy ma ok 100 procent zysku i duże szanse na kolejne 100 procent. Ja robiłem to co pisałem. Nie ma co tu roztrząsać rzeczy na które nie mamy wpływu będą kolejne komunikaty to przeanalizujemy. Nie mam jak wysłać rzutów z mojego programu dlatego podesłałem link. Życzę wszystkim trafnych decyzji a kolegom spokoju. Odezwę się jak będzie coś wiadomo. Moja teorie znacie czy prawdziwa okaże się. A odnośnie kursu to myślę że 28 groszy przebijemy o ile rozpocznie się produkcją seryjna do drukarek 3D i wykorzystanie Granulatu Bakteriostatycznego. Wiem że jest wam przykro bo sprzedaliście część akcji. Rozumiem. Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CTEGROUP 3,72% 0,04 2025-10-31 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.