Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,11 zł , zmiana od tamtej pory: -44,15%

Re: Emisja po co?

A czego się spodziewałeś że napiszę cały elaborat? z kreśleniem wykresu? Wklejenie tutaj obrazka jest nawet niesamowicie uciążliwe.
Generalnie kolego jesteś chyba krótko na tej spółce... Tutaj było już wszystko nowa gałaź dividie gdzie mieli sprzedawać cały sprzęt medyczny pod covida (postawili jakiś one page, szybki fanpage na fejsie) dawali komunikaty na kontrakty, negocjacje i umowy z czego nic nie wyszło. W końcu popełnili karygodny błąd w raporcie, trafili na fixy, jeden z błędów w komunikacie im wytknąłem i wysyłali sporstowanie... Spółka jest bardzo nie profesjonalna, prowadzą szkolenia tak? A w jaki sposób prawadzone są ich scociale, ich kapitalizacja to 24mln zł a sociale prorwadzą jakby nie mieli 100 zł na reklamę, gdzie przepraszam bardzo w ich branży to mega ważne. Mógłbym mnożyć te przykłady, ale to nie ma sensu. Skoro uważam że ta spółka jest tak zła, to czemu tu jestem?
Bo ja osobiście gram ją mega spekulacyjnie i jestem świadom ryzyka, ale gadanie o złotych pociągach i notoryczne rajdy do 1zł to pisanie bajek bez pokrycia, trzeba być świadomym ryzyka... Nic to nie zmieni jak ktoś będzie dawał milion opostów o rajdzie na 1zł czy spadku na 5gr i tak ulica nie rozdaje kart, a tylko "psuje" się akcjonariat... Wniosek jestem świadom że spółka ma większość wad niż zalet, polymtrech to jest jedno z nielicznych plusów i dlatego tez jestem caly czas na laurenie i tylko pod nich dokupowałem pakiety. Jednak dalej twierdzę że może tutaj być równie bardzo 50gr jak i 7-8 gr i trzeba być rozważnym.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CTEGROUP -8,75% 0,03 2025-11-28 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.