Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,11 zł , zmiana od tamtej pory: -44,15%

Re: Emisja po co?

Zaraz chwileczkę mieliśmy się zachowywać profesjonalnie i nie pisać kto ma ile akcji.
Po drugie ja miałem to szczęście że kupowałem po dużych spadkach i sprzedałem na podbitce do 20 czy 21 groszy wyrzucałem naprawdę dużo po prawie 20 a potem resztę po 21 i miałem to nieszczęście że kupiłem po 10 ale potem jak leciało w dół to sobie toeche dokupiłem potem teoceh więcej a jak krzyczeli że spodnie na 3 grosze to wyszedłem z innych inwestycji i co dawali to brałem po 5 do 6 groszym. Ja historie LP znam Dovide itd. I pwoeim wam szczerze że nie mogłem się nadziwić co sobie ludzie ubzdurali. Ja wszedłem. Na poważnie tylko i wyłącznie że względu na PT. Część szkoleniowa przynosi jakieś zyski ale to jest w mojej ocenie prywatnej nieprzystające do historii tej spółki jej możliwości itd powinni zarabiać 5 x więcej a nie opierać się na kilku trenerach. No le ok. Rozmawiamy o PT bo to daje nadzieję na potężne wzrosty. Pytanie co będzie po połączeniu tak a propos szkolen co zrobią z częścią szkoleniowa. Przecież tutaj gra się toczy o PT.
No ok. Mamy kilka patentów. Mamy raport dla Yoshi oparty na dziwnej metodologii. Wycena PT powinna się opierać w zasadzie na potencjale zastosowania granulatu ale popartego jakimiś danymi. Na razie mówimy o etapie start up zupełnie wstępnym etapie po prostu nie wiemy czy ten Granulat będzie miał. Ogóle zastosowanie czy być może stanie się w jakiejś mierze złotym standardem np do wyrobów medycznych. Mamy za mało danych żeby chociaż pokusić się o próbę rzetelnej wyceny PT i co za tym idzie kursu spółki tak samo AT wiadomo że jak przekroczy 20 czy 21 groszy to trudno mówić o jakiś poważnych oporach. Ja pisząc o ew 30 czy 40 groszy oszacowałem wycenę spółki przy założeniu że inwestorzy dostają prosty komunikat podpsialisny pierwsza niewielka umowę. Ale chciałbym zaznaczyć że wycena 1 zł jest również możliwa w pewnych okolicznościach. Mówiąc zupełnie prawdę nie mamy danych do relane wyceny wartości PT oczywiście abstrahując od tzw wyceny dla Yoshi. Ja myślę że ta spółka miała kilka orkesow. Okres Dovide prob jakiś działań okres drukowania 40 mln akcji dla nie wiadomo kogo za 2 lub 3 grosze to nie były dobre okresy ale ja zachowuje ostrożny optymizm uważam że idzie nowe że każda kolejna emisja będzie nie dla kolegów a w celu realnego zwiększenia wyceny i wartości spółki pozostaje am tylko trzymać kciuki za możliwości relane go przemysłowego wykorzysta nią Dodatków Bakteriotatycznych

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CTEGROUP 3,72% 0,04 2025-10-31 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.