• A odnośnie Glapy Autor: ~Mike75 [188.47.51.*]
    Patrząc na ostatnie wydarzenia - to on bardziej się schował za majestatem NBP niż NBP za nim...
    No cóż - są różni ludzie.
    Natomiast - myśl o wyprowadzaniu Prezesa NBP siła też mi się podoba - nie cierpię drania ( on też stoi za okradzeniem mnie i innych ) ale tak nie można.
    Pomyślcie MOI UKOCHANI PISOWCY - czym się różni bandyta od szeryfa?
    Bandyta nie postepuje zgodnie z prawem ale szeryf już tak... Trudno niestety jest być uczciwym urzędnikiem RP.
  • Re: A odnośnie Glapy Autor: ~Ola [5.184.209.*]
    Podoba ci się siłowe przejęcie władzy? Niemoc intelektualna ? Ty chcesz za pomocą osiłków i złodzieji odzyskać beznadziejnie ulokowane pieniądze? Tusk chce w podobny sposób odzyskać władzę. Ty najniższych lotów inwestor a on premier . A co dla nas w zamian ? 20% bezrobocia , szparagi w Niemczech , wiecznie zapchany DPF w audi przez zasyfiałe paliwo , wczasy w ogródku , 4 złote za godz. pracy, na każdym słupie ,, chwilówki " , żeby starczyło do następnej wypłaty ?
    Nieudacznikom mówimy : NIE !
  • Re: A odnośnie Glapy Autor: ~Mike75 [188.47.51.*]
    Gdybyś Olu przeczytała dokładnie co napisałem - zauważyłabyś, że jednak jestem przeciw siłowym rozwiązaniom i wyprowadzaniu urzędników państwowych przez osiłków ( choć na samą myśl zbiera mi się na śmiech - hehe, ale byłby ubaw ! ).
    A kto tu jest nieudacznikiem... Jeszcze czas pokaże... Wyroki Boskie są niezbadane! Choć to, że władzę MOI UKOCHANI PISOWCY stracą - jest raczej na 99 % pewne ( chyba, że sfałszują wybory lub zrobią coś innego niezbyt demokratycznego ).
  • Re: A odnośnie Glapy Autor: ~zxc [89.70.138.*]
    Przecież, jak piszesz, byłeś świadomy ryzyka.
    Wiedziałeś, że możesz stracić wszystko i straciłeś.
    Bo KNF zadziałał szybciej niż myślałeś, że zadziała.

Jednak liczyłeś się z taką możliwością i ta możliwość zaistniała.
    I po co te lamenty.
    Przewidziałeś wszystko lecz nie wierzyłeś, że się to stanie, a stało się to, co stać się musiało w tej sytuacji.
  • Re: A odnośnie Glapy Autor: ~Mike75 [188.47.51.*]
    Idzie olbrzymi kryzys - ktokolwiek teraz by rządził i tak przegra - a że Pisowcy m.in. zwiększając dług publiczny w 7 lat dwukrotnie się "ładnie przygotowali" na kryzys tym szybciej będzie ich koniec - mam nadzieję, że nie skończy się to tak jak w Rumunii tylko w sposób pokojowy w uczciwych wyborach powszechnych oddadzą władzę.
  • Re: A odnośnie Glapy Autor: ~zxc [89.70.138.*]
    Przerypałeś tysiaka i kwiczysz tu już chyba ze dwa lata.
    Prałeś skarpety od tego czasu już ?
[x]
IDEABANK -0,13% 1,59 2020-12-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.