czy ktoś próbował znaleźć tą panią mecenas w sieci.
ja się pofatygowałem i jest raczej mizenrna szansa na coś odzyskanie
pani mecenas jest do znalezienia na goldenline .pl nazywa się
Agnieszka Bienias z rawy mazowieckiej i jest prawnikiem od 6 miesięcy
to faktycznie opłaca się te 300zł włożyć jak nikogo nie obrażając Pani Mecenas ma 6miechów doświadczenia. Może ktoś chce zbić fortunę na tym kosztem pokrzywdzonych akcjonariuszy
300zl to jest wstepnie Ponoc do 1000tys ma dojsc nie mowiac co bedzie dalej w przypadku przegranej . Ktos w to wchodzi????? Ponoc jest kilka osob chetnych moze niech oni sie wypowiedza. Panowie jesli mamy w to wejsc powinismy pisac prawde kawe na lawe. Malo nas rusek juz oskubal.
Dlatego ja nie wchodzę. Sorry, ale nie będę kupował kota w worku. Procent od wygranej
to rozumiem(gdyby była ewidentna szansa na wygraną, ale widocznie jej nie ma), a tak to srutu tutu majtki z drutu...
ewidentnie wyglada to na probe wyludzenia,zadnych konkretow...dostaje maile : trzeba ustalic kogo pozwiemy, trzeba ustalic w jakim temacie...kompletny brak klarownej wizji,drogi postepowania- raczej odradzam wejscia w ten tunel.
Jak Adwokat może być prawnikiem od 6 miesięcy???????Mozesz wytłumaczyć????
Byłem na goldenline znaczy to tyle 6 miesiecy temu został profil założony ............
Trzeba było tak Tariko sprawdzać i czytać prospekty.........
Dnia 2013-06-24 o godz. 21:40 ~xxx do ja napisał(a):
> Jak Adwokat może być prawnikiem od 6 miesięcy???????Mozesz
> wytłumaczyć????
Byłem na goldenline znaczy to tyle 6
> miesiecy temu został profil założony ............
Trzeba
> było tak Tariko sprawdzać i czytać prospekty.........
ALE MASZ W GŁOWIE POUKŁADANE TRZEBA CIEBIE CHYBA DAC DO JAKIEJ RADY GIEŁDY OOOOOOOOOO NAPRZYKŁAD DZISIAJ BYŚ SIĘ PRZYDAŁ NIE WIEDZIAŁY CO ZROBIC heeeee.. heeee... a tu rzucił byś chasło to samo trzeba zrobic co nasz przyjaciel ze wschodu.... i stało się - nie musieli by czytac prospektu bo to nowośc przegrałłłłłłłłł anulacja może byc , czy nie heeee.. heeeee..
Pisalem(ale nie puscili tego...?...dlaczego???) już o moich poważnych wątpliwościach w sprawie tego niby spotkania w Warszawie z niby Panią mecenas Juz na dzień dobry chca kasę po 300zł zaraz podadzą niby numer konta na które trzeba wpłacić później podadzą że trzeba jeszcze wpłacić na tłumaczenie wyrok sądu z USA itp. A prościej byłoby odpalić nawet 50% przez każdego W takie coś wchodzę bez namysłu.
kto nie chce niech nie wchodzi. jak liczysz na drapane , że w razie pozytywnego finału wszyscy coś dostaą to się możesz przeliczyc , może być tak że ew./entualne odszkodowanie dostaną ci co wnieśli pozew ( np, w drodze ugody) i kropka , wybór należy do Was !!!!!!!!!!!!
W 100% się z Tobą zgadzam wielcy inwestorzy stracili majątki a teraz by chcieli żeby inni walczyli [wyłożyli kasę na koszta] a oni jakby co podłączą się do wygranej
Matoł ja tylko pytam jak adwokat moze byc prawnikiem od 6 miesięcy????????????
Czekam na odpowiedz.............................................a moze od dzis w Polsce jest taka nowa ustawa o adwokaturze .Wrzuć link!
Krótka piłka: albo p. mecenas godzi się na procent od wygranej, albo niech szuka innych frajerów do dojenia... Jeśli nie chce się zgodzić na procent, to sama nie wierzy w wygraną...
Ja sie chetnie przyłączę.Znajdz kancelarię od procenta i daj znać.Jest juz prawie lipiec!
Do kiedy macie zamiar szukać???????????
Minęły dwa miesiące i nic.
Matoł co z tą ustawą????????
Nasza firma
Rigrodsky & Long, PA jest wiodącym krajowym kancelaria że stara się zapewnić wysoką jakość, kreatywne i najskuteczniejszą możliwą reprezentację etyczny dla naszych klientów. Jesteśmy dumni z osiągnięcia innowacyjne, praktyczne i skuteczne rozwiązania. Ustawiamy się spośród innych firm prawniczych, będąc dostępny, wydajny, elastyczny i zaawansowany technologicznie, a także poprzez nasze zaangażowanie w innowacyjne i gorliwy, wspierając poszkodowanych akcjonariuszy i konsumentów z całego świata.
Postępowanie złożone i wyrafinowane działania klasy korporacyjnej sporu, jesteśmy zobowiązani do zapewnienia zastępstwa prawnego najwyższej klasy do indywidualnych i instytucjonalnych akcjonariuszy prywatnych i państwowych przedsiębiorstw w sporach dotyczących ładu korporacyjnego, prawa akcjonariuszy, naruszenia przepisów stanowych i federalnych przepisów dotyczących papierów wartościowych, oszustwa konsumentów prawa, statutem i płacowa i twierdzą godzin.
Zaczynacie od pupy strony. Wynajmijcie sobie polskiego prawnika z Delawere, który zgodzi się na procentowy odpał od wygranej sprawy. W II PRL normalneym jest, że trupa się kopie. Wezmą forsę i będą tylko udawać że coś robią...
I znowu ktoś niech napisze za darmo,przetłumaczy za darmo,wyśle na swój koszt patrz za darmo,za darmo zadzwoni............Ja was prosze tak to bedziemy odzyskiwac pieniądze do usranej..............................
Jak komuś szkoda 300 zlotych niech spada i sobie działa na własną rękę. Możecie iść do dowolnej kancelarii ...zapewnie nic Wam nie policzą. Przedstawią możliwości i jeszcze podziękują, że mogli Wam gratis pomóc. Jesteście zabawni. Przestaję się dziwić, że uzi, woznica itd się z nas śmieją. Chcecie coś spróbować zrobić. Mamy jedną alternatywę. Póki co nie widziałem chętnych do jakichkolwiek działań. Żaden adwokat Wam nie zagwarantuje wygranej. Zwłaszcza w sytuacji takiej jak ta. Tariko gra od początku znaczonymi kartami.. Ale i tacy czasem przegrywają.
Ludzie przeciez to jest rok 2012!!!!!!!!!!!!!!!Czytajcie uwaznie daty.Jest napisane ze trzeba złozyc do sadu do dnia 7 sierpnia 2012 roku!!!!!!!!!!!!
A najlepsze jest ostatnie zdanie:
Attorney advertising. Prior results do not guarantee a similar outcome.
Nic nie gwarantujemy!
A czy ktoś wie jaką kancelarie reprezentuje ta pani mecenas bo w sieci nie ma żadnej informacji o niej dla kogo pracuje itd itp..
jak dla mnie coś tu śmierdzi
wy byscie chcieli zeby wam za darmo ktos poprowadzil,albo za procent jakis-ale w koncu pani mecenas ma koszty,dziala caly czas to ma ze swoich pieniedzy lozyc???ja sie nawet nie zastanawialem,zaplacilem te 300 bo w koncu to niski koszt a cos sie dzieje.kto nie byl na spotkaniu a chce znac konkrety niech pisze do pomoc cedc i tyle.albo szuka innej kancelarii gdzie koszty na dzien dobry są o wiele wieksze.
a wiadomo jak oficjalnie to ma być prowadzone? czy podpisujemy jakąś umowę
z kancelarią, czy kasa idzie w powietrze... i jak będzie obecnie prowadzone postępowanie, na jakim kolejno etapie...
No to chłopaki i dziewczyny.
Za trzy stówy od łepka za pośrednictwem świeżo upieczonej pani mecenas z Rawy Mazowieckiej chcecie przy......dolić miliarderowi Tarikowi w amerykańskim sądzie ???
Ciagle sobie nawzajem dogryzacie zamiast myslec , pomóc sobie. Każdy prawie stracil nie malo na tej społce. Ja tez przyznaje sie ze chciwosc i glupota do tego doprowadzila. Ciagle mnie jednak zastanawia czemu tak nas malo. 100osob bylo chetnych do wspolpracy Z tego 40przyjechalo pewnie zaplaci okolo 20-30. A gdzie reszta powinno byc zainteresowanie kolo 1000osob w tym do pozwu min kolo 100-200. Reszte Polakow tak sobie odpuscila.
Dnia 2013-06-25 o godz. 13:08 ~xxx do matoł napisał(a):
> Jak długo mam czekac na twoją odpowiedz?????
MOŻESZ FORSOWAC USTAWY RAZEM Z BRATEM W BRATERSKIEJ PRZYJAŻNI ..
Matoł ja tylko pytam jak adwokat moze byc prawnikiem od 6 miesięcy????????????
Czekam na odpowiedz.............................................a moze od dzis w Polsce jest taka nowa ustawa o adwokaturze .Wrzuć link!
Dnia 2013-06-25 o godz. 13:08 ~xxx do matoł napisał(a):
> Jak długo mam czekac na twoją odpowiedz?????
MOŻESZ FORSOWAC USTAWY RAZEM Z BRATEM W BRATERSKIEJ PRZYJAŻNI ..
ODPOWIEDZIĄ POTWIERDZIŁEŚ MATOŁ!
Papiery zdawała u mnie po to by dop........ć ruskowi za to że obrobił naszych z akcji i myśle że nasz soiusznik dawny wypłaci po 20 za sztuke - a z tobą jest taka sprawa że możesz trzymać z tym ze wschodu to bym był na tobie zawiedziony lepiej jak byś z rysiem trzymał sztame to on by ci coś wydrukował tańszych akcji a nie tak jak zbir oooooooooo co zabiera akcje i nie ma ....
Witam,
Jako osoba zajmująca się rekrutacją w Getin Noble Bank aktualnie poszukuje kandydatów na stanowisko Specjalisty ds. inwestycyjnych w Szczecinie. Zachęcam do zapoznania się z informacjami umieszczonymi na stronie: http://www.getinbank.pl/oferta-pracy/1819-specjalista-ds-inwestycji,7.html
Jeśli powyższa oferta nie spełnia Twoich oczekiwań, zapraszam do zapoznania się z treścią ogłoszeń na inne stanowiska, dla których aktualnie prowadzę rekrutację:
Private Banker: http://www.getinbank.pl/oferta-pracy/1628-private-banker,7.html
Senior Private Banker: http://www.getinbank.pl/oferta-pracy/3111-senior-private-banker,7.html
Asystent Kredytowy: http://www.getinbank.pl/oferta-pracy/1461-asystent-kredytowy,7.html
Zachęcam do przesyłania dokumentów aplikacyjnych bezpośrednio na moją skrzynkę e-mail.
W razie jakichkolwiek dodatkowych pytań – zapraszam do kontaktu: e.rychlicka@getinbank.pl lub pod numerem telefonu 71 33 20 379.
Pozdrawiam serdecznie,
Emilia Rychlicka
Asystent ds. Rekrutacji
Biuro Rozwoju Zasobów Ludzkich
Getin Noble Bank SA