tak , to było takie prowokacyjne stwierdzenie, w stylu : uderz w stół, a nożyce się odezwą...
ale ponieważ, od dawna akumulowałem akcje Bomi, a pewnego dnia, pod wpływem tego "goebbelsowskiego" pieprzenia , sprzedałem 80 tyś akcji, żeby ograniczyć trochę ryzyko, jeśliby miało jednak dojść do likwidacji, to od momentu info z ostatniego walnego szmaciarze są na mojej czarnej liście...
Ale doigrają się ...doigrają
Dnia 2013-01-26 o godz. 21:22 ~Zenek napisał(a):
> "Układ jest pewny bez dwóch zdań"
> Rzeczywiście, w Twojej wypowiedzi nie było dwóch zdań. Było
> tylko jedno zdanie.
Nie było dwóch zdań. I zabrakło
> przecinka.
Zenek nie zmieniaj tematu i nie uciekaj od merytorycznej odpowiedzi.......
czekam na twoją odpowiedź......... na moje pytania......... czy mam ci je przypomnieć......
Może i zabrakło przecinka...
ale
mam już pewność... a najśmieszniejsze jest to, że oprócz wykresu, jednego z ostatnich ESPI inf, to znalazłem dwa potwierdzenia, które nieświadomie wyrwały się rankorowi, takie nieświadome "przejęzyczenia", powiem tak....jak ktoś jest nadgorliwy, to traci czujność, a wtedy mózg płata figle i płaty czołowe nie kontrolują wszystkiego i między wierszami przemyca się rzeczywistość , którą się zna, ale której ujawnić się nie chce....
powiem tak, gdybyś oszołomie nie produkował tylu postów, a bardziej popracował nad ich jakością, mógłbyś stworzyć wrażenie, że będzie katastrofa, ale że jesteś nadgorliwy, to 2 razy zdradziłeś się, że układ będzie...
ja już wiem, ale na razie nie napiszę publicznie, co to za fakty, bo mam zamiar jeszcze dokupić trochę akcji...
więc staraj się, staraj...
No to skoro niby z moich wypowiedzi wnioskujesz, ze uklad bedzie, to tym większy bedzie mój ubaw z ciebie, jesli bedzie odwrotnie.
A zeby było jasne: ja na razie w żaden uklad nie wierzę.
I widzę więcej przeciw ukladowi niż za.
Ale ty możesz widzieć, co chcesz i interpretować jak chcesz...;-D
A drugą przeslanką na to,n że z ukladem moze byc problem, to brak w pn info na temat warrantów...
Trzecią negatywną przeslanką - brak chętnych na wszystkie warranty.
A wiesz, co jest pierwszą?
sam fakt, ze prezes w wyiadzie powiedział, że nie było deklaracji na walnym i musi czekać do konca tygodnia. A dzis jeszcze info o tym nie ma.
Mozesz więc mieć swoje bomiiluzje, ale z bomi jest tak, ze może cos pójść źle, to na pewno pójdzie...;-D
lubię, jak bomiwtopieni dorabiaja sobie teorie bomiżyczeniowe, bomiiluzje i heheplaczkowe teorie spiskowe...;-D
Dla bomi-"ja"-jowatego jestm przedstawicielem bomikonkurencji, dla hehepłaczka przeciwnie, czlonkiem jakiejś wyimaginowanej przez niego "grupy kolesi"...;-D
Dla jeszcze innych chory itd...;-D
Uciechę więc mam nieustanną...;-D
A bomi nikt nie chce...;-D
Poubierali we wtorek, oj , poubierali...;-D
Dnia 2013-01-26 o godz. 21:58 ~rankor2 napisał(a):
> lubię, jak bomiwtopieni dorabiaja sobie teorie
> bomiżyczeniowe, bomiiluzje i heheplaczkowe teorie
> spiskowe...;-D
Dla bomi-"ja"-jowatego
> jestm przedstawicielem bomikonkurencji, dla hehepłaczka
> przeciwnie, czlonkiem jakiejś wyimaginowanej przez niego
> "grupy kolesi"...;-D
Dla jeszcze innych
> chory itd...;-D
Uciechę więc mam nieustanną...;-D
A bomi
> nikt nie chce...;-D
Poubierali we wtorek, oj ,
> poubierali...;-D
rankor, prosiłem cię abyś odpowiedział merytorycznie na moje pytania, ale oczywiście nie jesteś w stanie bo nic nie wiesz i zmieniasz temat i uciekasz do głupiej pyskówki.....
skoro chcesz aby to forum było adekwatne do kursu bomi to proszę odpowiedz na pytania, tylko merytorycznie i nie uciekaj do głupich pyskówek i nie zmieniaj tematu.......
jak zapomniałeś zadanych wam pytań to mogę wam przypomnieć:
1. " proponuje wam poszukać jeszcze tych około 4 mln akcji które zostały zarejestrowane na Walnym i były oddawane z nich głosy, ale w komunikacie o 5% nie zostały ujęte....... "
2. " dla przypomnienia 4mln plus 9mln = 13mln......................a 13mln plus 16mln = 29mln.....a to daje ile % akcji...............i jakie mamy FF................myśl dalej............nie chodzi mi o FF ( chociaż to też pokazuje ciekawą sytuację ) a o to kto może mieć tyle akcji................."""""
Najpierw chcialem ci odpowiedzieć, ale...
Nie zaslużyleś jeszcze na merytoryczny dialog ze mną. musisz spokornieć i stać sie dojrzalszym, a nie bawic sie w piaskownicowe prztyczki...;-D
Dlatego potraktuję cie protekcjonalnie... Z rozmyslem ;-D
Ciesze się, ze dajesz mi okazję do zignorowania twej infantylnej wypowiedzi ;-D
Dodaj sobie jeszcze akcje zamrozone i te teraz uchwalone. bedziesz mial więcej w rachunku.
Nic nie kumasz, a ja nie mam zamiaru cie oświecać.
I jeszcze coś - pamietaj o wtorkowej sesji na mega wolumenie TUŻ PO WALNYM...;)
Ale wiem, ze mimo tej podpowiedzi i tak nic nie skumasz ;)
Włąsciwie to nawet cieszę się, ze myslisz jak myslisz, bo tym wieksza będzie moja uciecha z ciebie, jak sam wreszcie zrozumiesz (o ile to w ogole mozliwe), jaki błąd logiczny popełniasz.
Bo niby wnisokujesz logicznie, ale wychodzisz, jak heheplaczek, z zabawnie falszywych przesłanek...;-D
Na razie to ja od lat demaskuję nie tylko twoje bomiiluzje w realu...;-D
W bomimatrix zainwestowałeś i teraz tylko szukaj sobie jakiej czerwonej lub niebieskiej pastylki... ;-D
farsą jest twoje naganianie i szukanie naiwnych, bo od ciebie odkupili bomimakulature bankruta, ktorego nikt nie chce...;-D
W ostatnich tygodniach zalożyles kilkanaście wątków o wzrostach i przepowiadaleś, jak w kolejnych dniach będzie kosmos, a jazda była na poludnie...;-D
rankor czekam na konkretną i merytoryczną odpowiedź na moje pytania.............
proponuję ci zadzwonić do twoich mocodawców może oni pomogą ci odpowiedzieć na te pytania, ale i tak wiem, że nie odbiorą telefonu od ciebie bo teraz dobrze się bawią.........
przykro mi rankor, że nie jesteś w stanie podjąć merytorycznej rozmowy na temat obecnej sytuacji w bomi..................
Dnia 2013-01-26 o godz. 22:20 ~rankor2 napisał(a):
> Z toba merytorycznie?... o czym?... ;-D
Merytorycznie to ja
> mogę z kims poważnym, a nie z hałasliwym
> bomiwiochmenem...;-D
rankor zadałem wam konkretne pytania i jeżeli odpowiedzielibyście na nie merytorycznie a nie swoją pyskówką to wszyscy, którzy czytają forum mieliby widoczne różnice między wami, czyli naganiaczami a pozostałymi uczestnikami forum..............
nie jesteście w stanie podjąć rozmowy bo was interesuje, tylko szczeniacka pyskówka........
Konsolidacja trwa już parę miesięcy, parę razy spodziewałem się wybicia, ale nie nastąpiło....nie doceniłem przeciwnika...;-)
Teraz sytuacja dla spekulanta,(nie dla fundamentalisty), jest już jasna, wybicie do połowy lutego....
tak mi przykro
jaka konsolidacja?... nie rozsmieszaj...;-D
rzucasz kolejne terminy, juz odleglejsze/... znów bomiiluzje/...;-D
I nie masz pojecia o analizie fundamentalnej.
Już dawno swoimi postami to udowodnileś. bo nie piszesz o fundamentach, tylko wylewasz na klawiaturę swe życzeniowe myslenie o bomi z zaklinaniem wzrostów, ale z totalnym IGNOROWANIE FUNDAMENTÓW. ;-D
Dnia 2013-01-26 o godz. 22:03 gosc1313 napisał(a):
> Poproszę jeszcze o dwa dni intensywnego zamieszczania
> postów, to może odpuszczę i nie będę demaskował z pasją tej
> maskarady
a tak by the way to jest jakaś farsa te całe
> forum bomi....
matrix....
jeżeli chcesz, aby to forum nie było farsą to daj szansę rankorowi, zenkowi i alikowi odpowiedzieć na moje pytania i to merytorycznie a nie pyskówką......
naprawdę, z całym szacunkiem dla Twojej osoby i pozostałych akcjonariuszy proszę, abyście nie pisali i nie dawali rankorowi i spółce okazji na głupie ich pyskówki...
dajcie im w końcu szansę na merytoryczną rozmowę o obecnej sytuacji Bomi i pozwólcie im odpowiedzieć na zadane im pytania............
co ty spadłeś z księżyca??? no przepraszam za sarkastyczne słowa, ale renkor i zenek i merytoryczna dyskusja??? Przecież oni napiszą o iluzorycznych 4 milionach...
Jak ktoś ma do czynienia z kłamcami, to powie ci, już po 3 postach tego bomibractwa, że są przepojeni kłamstwem, nie będę zdradzał swoich technik, ale tak czytelnych naganiaczy mało tutaj na bankierze....
Jak nazwiesz siebie, ktory od miesiecy nagania i obiecuje wzrosty, a kurs spada razem z obrotami?...;-D
Nie bedziesz zdradzal swoich technik? - i bardzo dobrze. Bo twych wielokrotnych zapowiedziach wzrostów widać, ile są warte...;-D
jak wszyscy bomiwtopieni czekasz znadzieją skazanca na wyrok w sprawie ukladu, a cała reszta AT na razie jest tyle warta co kurs bomi, czyli nic...;-D
Podniecasz sie AT? bo patrzysz na swieczki, ale nie umiesz skojarzć zależnosci z fundamentami, a nawet wolumenami.
I wlaśnie takcih jak ty bomicwaniacy robią w puzon wykresem poprzez podbitki, zwlaszcza fixie...;-D
Dnia 2013-01-26 o godz. 22:39 ~rankor2 napisał(a):
> jakie poważne?...;-D
Błazna to ty cały czas robisz z siebie
> ku mojej uciesze, bo nawet tymi pytaniami pokazujesz, ze
> niewiele kumasz z bomi...;-D
No i ja lubie tu robić z
> siebie błazna, bo w ten sposob ujawniaja się tacy jak
> ty...;-D
rankor nie musisz już odpowiadać na moje pytania...................
bo nie jesteś w stanie odpowiedzieć na pytania, które przedstawiają obecną sytuację bomi..............
ciebie stać, tylko na głupią pyskówkę, która pokazuje twój poziom intelektualny i wiedzę jaką posiadasz na dzień dzisiejszy ( " a ta twoja wiedza o bomi = mniej niż zero" )........
tym samym pokazujesz po co tutaj jesteś....................
Dnia 2013-01-26 o godz. 22:50 ~rankor2 napisał(a):
> Wiem, ze musze odpowiadać i nie zamierzam tego robić...;-D
> Właśnie tobie.
bo nie wiesz co masz odpowiedzieć, żeby się jeszcze bardziej nie ośmieszyć........
I cierpliwie poczekam na rozwoj wydarzeń...
> ;-D
jeżeli cierpliwie czekasz na rozwój wydarzeń to czekaj i nie pisz swoich życzeniowych przemyśleń............. tylko czekaj co będzie się działo............
I wole miec swój poziom intelektualny oraz swoja
> wiedzę o bomi niz cokolwiek na twoim poziomie...;-D
jeżeli masz swoją wiedzę na temat bomi i wiesz więcej niż ja toodpowiedz na moje pytania................
co do poziomu intelektualnego to bez komentarza.................
bo, jeżeli ktoś psioczy i nie potrafi odpowiedzieć na zadane pytanie, tylko robi z tego głupią pyskówkę to wybacz..........
No i
> to ty masz bomi - tak mi przykro ;-D
tak mam bomi i jestem z tego powodu zadowolony bo wiem więcej niż ty.............
a fundamenty, mam je w dupie, bo to rynek zmierza do wybicia, może będzie zwykłym spekulacyjnym wybiciem, aby wyjść akcji kilkaset procent wyżej, nie obchodzi mnie to, ale w lutym będzie wielokrotnie przepowiadane przeze mnie wybicie...
a teraz wij się piskorzu krzycząc o braku fundamentów śmiecia...
... a ty nie będziesz rzecznikiem nowego bomi, bo nie umiesz kłamać, to znaczy robisz to notorycznie, ale widać, że w kłamstwach wiarygodny nie jesteś...
A tak nawiasem mówiąc, to rankor nie prowokuj mnie...
ja tam szczery gość jestem i prostolinijny....
to jest gra i ja to rozumiem, ale jak ktoś manipuluje, chrzani i pisze fundamentalne bzdury, to ja tak instynktownie, wbrew sobie ( bo chciałbym coś jeszcze po taniości dokupić) mówię SPRZECIW!!!
Dlaczego?
Bo cię nie lubię.
Bo mnie bawisz.
Bo nie jestes dla mnie partnerem intelektualnym.
Bo lubie robic ci na przekor.
Bo lubię czytać, jak usilujesz mi poszarpać sznurowki.
Bo nie mam ochoty wyprowadzać cię z błędu.
Bo lubię czekać, jak zobaczysz, co rynek mysli o twych bomiiluzjach...;-D
j23 daj już proszę spokój...
masz rację...
bomi jest skupowane od miesięcy...
rankor i zenek to etatowi naganiacze
w lutym będzie wybicie i jeśli nie spekulacyjne, to zacznie się trend wzrostowy...
więc take it easy
AT jest po naszej stronie...
Bomi jest skupowane od miesięcy, ale przez skarmiana drobnicę bominaiwnych...;-D
W bomiwzrostach wg podwojnej bomitrzynastki jest tyle prawdy co w domniemaniu o najemnym rzekomo pisaniu rankora i zenka...;-D
No, ale jakos sobie trzeba wytlumaczyć przyczyny swej bomiwtopy...;-D
W lutym wybicie, bo bomijajeczny "ja" obiecal tajemnym terminem 7 lutego...;-D
AT jest po stronie bomiwtopionych od zawsze... Zawsze pokazuje spadki...;-D
NIe prowokuj mnie abym napisał wszystkie sygnały płynące z AT i podał jeszcze intwerwały...ale zrobię to, jak osiągnę swój docelowy pakiet...a teraz szkoda mi już czasu na tę bezproduktywną przepychankę...
miłej szychty i żebyś nie skończył, jak w tym żarcie , który ci się tak nie spodobał :-)
sen to zdrowie
proszę o intensywne naganianie przez najbliższe 2 dni...
Wiesz, gdzie mam twoje sygnaly z AT?... ;-D
Juz ilość twych wątkow z zapowiedziami wzrostów najlepiej mówi o wartosci twych sygnałów...;-D
Docelowy pakiet? Ano dokupuj, dokupuj...;-D
Posmieje sie przy 0,16 żes przeplacił...;-D
A od naganiania na kupno to ty jesteś...;-D
Ja naganiam, ale NA MYSLENIE przed wchodzeniem w bomi...;-D
Ty zaś masz bomi... - tak mi przykro ;-D
Ale śnij, śnij słodko o swych bomimilionach...;-D
Tyle twojego...;-D
rankor, jesteś przegrany już na tym forum.............
i nie dla tego, że ja mam bomi.................
ale dla tego bo nie potrafisz podjąć rzeczowej dyskusji na temat bieżącej sytuacji bomi...........
tylko cały czas wypisujesz swoje życzeniowe teorie.............
od zawsze tępiłem takich trolii jak ty i zawsze będę, nawet jak nie będę miał akcji danej spółki na której będzie taki jak ty mącił...........
mówisz i piszesz o przejżystości danej spółki a sam tą rzeczywistość i przejżystość zakłócasz, przedstawiasz po swojemu według swojego życzeniowego toku myślenia...........
Alez ja chcę byc p0rzegrany - w twoich oczach...;-D
Własnie w twoich i tobie podobnych hehepłaczków i bomi-ja-jecznych ;-D
I naucz się, bomigłówko kapusciana pisać poprawnie, bo juz nawet po mnie nie potrafisz poprawnie napisać słowa "przejrzystość"...;-D
I ty chcesz, by z toba dyskutowac merytorycznie?...;-D
A twoje tepienie... ;-D
Wiesz gdzie mam?
albo inni:
https://www.bankier.pl/forum/temat_j23-tobie-tez-odbija,12329304.html
i jak zwykle klamiesz ale to juz nie dziwi, nie pisalem ze 7 lutego tylko "po " 7 lutego. to tak dla scislosci.
nie wymagajcie merytorycznych odpowiedzi od trgo chloptasia bo on nie ma na dzien dzisiajszy zadnej wiedzy na temat aktualnej sytuacji .Bzdurzy cos o warantach a jedyne co wie to ze bedzie 40 mln i cena za akcje 25gr. po zatym nie wie nic ! ani kiedy beda wykupowane , ani przez kogo, nawet nie ma pojecia jak wyglada procedura objecia warantow i pisze tu jakies bzdury ze info powinien dac prezes w pt. poprostu zal czytac goscia.
Bomijajo, nie wykrecaj się...;-D
A pisanie "po 7 lutego" moze oznaczać nawet 1 kwietnia czy 6 grudnia...;-D
Załośnie tłumaczysz się...;-D
Na razie widać, ze ty nic nie wiesz o bomi, choc ponoć byleś na walnym...;-D
I jakoś nic pod twoje obietnice wzrostu rynek nie reaguje...
No i ten tekst o kupowaniu warrantów... ;-D
To niby ty już wiesz, kiedy beda wykupowane i przez kogo?
A procedure objęcia warrantów dopiero skumaleś, jak ci na walnym wyjaśnili?...;-D
Na razie obowiązuje:
- "szansa na uniknięcie likwidacji" (słowa prezesa)
- bark zainteresowania rynku
- malejace obroty
- spadający kurs...
z niczego nie musze sie wykrecac bo to ty probujesz wcisnac mi cos czego nie mowilem , pokaz te posty gdzie obiecywalem info 7 lutego albo wzrosty juz teraz ? przeciez uwielbiasz zbierac takie rzeczy !
BRAKI WIEDZY NADRABIASZ AGRESJA I TO JEST NAJLEPSZY DOWOD JAK BARDZO JESTES ZDESPEROWANY I ZLY ZE NIC NIE WIESZ O BOMI .
co do warantow wyobraz sobie ze wiem kiedy i co w przeciwienstwie do ciebie
i kto ma wiedze ? :)
procedura objecia ?nawet jesli jak piszesz dowiedzialem sie na walnym to ja przynjamniej ja znam a ty dalej NIE :)
Bomijajo, ty nic nie wiesz...;-D
A najmniej o tym, co ja wiem...;-D
Chlapnalem z tym 7 lutego i wszyscy czekają...;-D
Ja z rozbawieniem, a tacy bomiwtopieni jak ty - ze strachem i bomiiluzjami...;-D
I nawet nie nie wiesz, jak żalośnie twe posty wypadaja z wywiadem prezesa...;-D
Bo on tak nie sciemnia jak ty...;-D
Juz nawet swych wątków o wzrostach wypierasz się?...;-D
No to akurat jest bardzo wymowne...;-D
We mnie nie ma agresji, ale jest rozbawienie...;-D
To ty reagujesz agresją na moje posty. Nie ma w twym pisaniu ani lekkosci, ani dystansu do siebie, ani do bomi, ani do forum...;-D
Ja mam uciechę, a ty strach i sam sobie zaprzeczasz...;-D
najpierw naganiałeś zaraz po walnym, a teraz raczkiem usprawiedliwiasz się...;-D
A co do warrantów - nieważne, co ty wiesz, czy raczej sobie wyobrażasz.
Ważne co rynek wie i jak ocenia ocenia spółkę.
To rynek ma rację a nie ty...;-D
Ale mozesz sobie o mnie pisać, co tylko wymyślisz...;-D
Wiesz, gdzie to mam...;-D
Mnie twoje nie irytują, a moje ciebie wrecz przeciwnie...;-D
Dnia 2013-01-27 o godz. 10:13 ~rankor2 napisał(a):
> Bomijajo, ty nic nie wiesz...;-D
A najmniej o tym, co ja
> wiem...;-D
Chlapnaleś z tym 7 lutego i wszyscy
> czekają...;-D