Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: układ jest pewny

Może i zabrakło przecinka...
ale
mam już pewność... a najśmieszniejsze jest to, że oprócz wykresu, jednego z ostatnich ESPI inf, to znalazłem dwa potwierdzenia, które nieświadomie wyrwały się rankorowi, takie nieświadome "przejęzyczenia", powiem tak....jak ktoś jest nadgorliwy, to traci czujność, a wtedy mózg płata figle i płaty czołowe nie kontrolują wszystkiego i między wierszami przemyca się rzeczywistość , którą się zna, ale której ujawnić się nie chce....
powiem tak, gdybyś oszołomie nie produkował tylu postów, a bardziej popracował nad ich jakością, mógłbyś stworzyć wrażenie, że będzie katastrofa, ale że jesteś nadgorliwy, to 2 razy zdradziłeś się, że układ będzie...
ja już wiem, ale na razie nie napiszę publicznie, co to za fakty, bo mam zamiar jeszcze dokupić trochę akcji...
więc staraj się, staraj...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.