Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: układ jest pewny

rankor, jesteś przegrany już na tym forum.............

i nie dla tego, że ja mam bomi.................

ale dla tego bo nie potrafisz podjąć rzeczowej dyskusji na temat bieżącej sytuacji bomi...........

tylko cały czas wypisujesz swoje życzeniowe teorie.............

od zawsze tępiłem takich trolii jak ty i zawsze będę, nawet jak nie będę miał akcji danej spółki na której będzie taki jak ty mącił...........

mówisz i piszesz o przejżystości danej spółki a sam tą rzeczywistość i przejżystość zakłócasz, przedstawiasz po swojemu według swojego życzeniowego toku myślenia...........

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.