Wedlug moich analiz (nie opartych na AT) wyglada na to, ze mamy juz dno. Moze to skutkowac szybkim wybiciem, jak to mialo miejsce ostatnim razem. Niektorzy moga zostac odcieci o tanich akcji !!! Radze wzmoc czujnosc !!!
Pozdrawiam tych, ktorzy inwestuja dlugofalowo. Ja poczekam sobie do momentu gdy Broad Gate otworzy rafinerie pod Moskwa. Po ile beda chodzic wtedy akcje? 100 zl ?
Dnia 2011-09-18 o godz. 17:18 ~Mandelbrot napisał(a):
> Wedlug moich analiz (nie opartych na AT) wyglada na to, ze
> mamy juz dno. Moze to skutkowac szybkim wybiciem, jak to
> mialo miejsce ostatnim razem. Niektorzy moga zostac odcieci
> o tanich akcji !!! Radze wzmoc czujnosc !!!
Pozdrawiam
> tych, ktorzy inwestuja dlugofalowo. Ja poczekam sobie do
> momentu gdy Broad Gate otworzy rafinerie pod Moskwa. Po
> ile beda chodzic wtedy akcje? 100 zl ?
Nie na AT? To na czym opierasz swoje analizy? Na informacjach, które publikuje spółka od 1/2 roku bo tyle minęło od debiutu? Czy może na wypowiedziach prezia, które są oględnie mówiąc niezobowiązujące do czegokolwiek? Rafinerię pod Moskwą i 100 zł przez grzeczność pominę ale przypomnę Ci tylko (i innym przy okazji) co Putin zrobił z Możejkami na Litwie, a Orlen miał poparcie politycznie i chyba jest nieco większy i zasobniejszy od BDG, przynajmniej na razie.
Nie moge zdradzic mojej tajemnicy - cudownej broni inwestycyjnej. Sprawdza sie w 75% na Forexie. Amerykanscy tarderzy ocenili ja jako blockbuster. Ale jak rozumiem to ty wrozysz z fusow.
Dnia 2011-09-18 o godz. 22:57 ~Mandelbrot napisał(a):
> Nie moge zdradzic mojej tajemnicy - cudownej broni
> inwestycyjnej. Sprawdza sie w 75% na Forexie. Amerykanscy
> tarderzy ocenili ja jako blockbuster. Ale jak rozumiem to
> ty wrozysz z fusow.
"cudowna broń"
Ale polewka jest z tych postów z przed pół roku.
Ale dam już spokój , bo kompromitację widać jak na dłoni.
Oj Niki jakiś ty ograniczony,co ty jeszcze tu nie napiszesz?Bredzisz dosłownie jak Błaszczak w artykule dziś z rana.Nie zastanawiasz się,że to co piszesz,to każdy nabejzgra nawet przedszkolak a także nawet twoi rodzice może z problemami ale też potrafią?Wiesz może i przeanalizowałbym twoje wpisy ale naprawdę nie mam co.Jak można analizować np. "To śmieć.Spadnie do groszówek.Prezio to gołębiarz.Jutro wodospad itd".No powiedz sam jest co analizować?Cześć!
Trochę podszkolimy kolegę ~Niki.Jestem przekonany,że bedzie jeszcze z niego dobry inwestor i nie jeden raz nas zaskoczy dobrą i trafną analizą.Poczytajmy też i my wszyscy bo nikt nie zjadł wszystkich rozumów.
Z pierwszego linka najlepsze jest to: że inwestorzy sprzedają akcje deweloperów za jedną trzecią wartości, aby później kupić na wolnym rynku mieszkanko za 100% ceny rynkowej, gdy tymczasem mają udział w tych mieszkankach za 1/3 wartości , bo przecież do wartości majątku należą grunty, domy :-)))
Tak to wygląda najczęsciej nasz rodzimy inwestor, a później zastanowienie i stwierdzenie jakim się było leszczem i tak dało sie zrobić :-)))
Stówkę oddaje za 30 i kupuje za 100, myśli, że dobry interes zrobił :-))).
Niezwykle trafna analiza. Proponuję wyprowadzić się z domu/mieszkania i zamieszkać w akcjach. Super chłopaki jesteście. Intelekt osiągnął próg stratosfery. Można jeszcze pójśc do developera, przysnieść zaświadczenie z biura maklerskiego, że się ma akcje i kazać developerowi aby sprzedał mieszkanko za 30% wartości. Prawda, że dobre? Jak ktoś to zrobi to zapłacę mu 100% prowizji po zakupie mieszkania u tego developera a i tak będę 40% do przodu. :-) :-)
Załóżmy, że stwierdzenie powyżej jest prawdziwe i rzeczywiście ktoś ma np. w akcjach developera 300 tys. PLN, a spółka obecnie jest wyceniana na 30% jej wartości i dodatkowo ten inwestor nie ma własnego mieszkanka :-)))
Żaden problem np. sprzedać 30% akcji jeśli już musi, dać na lokatę z możliwością wyciągu kasy bez utraty odsetek i finansować wynajęte mieszkanko na 3 latka, z pozostałym wkladem przeczekać okres dekoniunktury i spieniężyć w okresie prosperity.
Wtedy kupi spokojnie swoje wymarzone i spoooro kasy jeszcze zostanie.
To chyba lepsze rozwiązanie niż oddać 100 za 30 i kupić za 100 :-)))
Kolego, przypisałeś mi nie moje słowa. Teraz wklejasz mi jakiś link dobry dla dzieciaków na pierwszej lekcji o rynkach kapitałowych. Może jeszcze wkleisz jak pisać CV? Naprawdę daruj sobie.
kurs spadł w 5 miesięcy.Pamiętam jak pan Kiciński po rekomendacji WBK na 7.70zł w CNBC nie zgadzał się z tym i był wręcz oburzony.Mógłby teraz w imię już nie tyle swoich ale Waszych pieniędzy udać się do tej zacnej telewizji i rzucić jakiś prognostyczny news zatrzymujący to osuwisko.Mam nadzieję że akurat w tym aspekcie zgadzacie się ze mną?Nie zanosi się jednak na to więc odbicie które kiedyś pewnie nastąpi zacznie się od naprawdę niskich poziomów.
Tak jak juz pisałem - ken zaśmieca forum cdred Ja zaśmiecam jego forum ;)))))
Dnia 2011-09-19 o godz. 15:23 ~ken u2 napisał(a):
> kurs spadł w 5 miesięcy.Pamiętam jak pan Kiciński po
> rekomendacji WBK na 7.70zł w CNBC nie zgadzał się z tym i
> był wręcz oburzony.Mógłby teraz w imię już nie tyle swoich
> ale Waszych pieniędzy udać się do tej zacnej telewizji i
> rzucić jakiś prognostyczny news zatrzymujący to
> osuwisko.Mam nadzieję że akurat w tym aspekcie zgadzacie
> się ze mną?Nie zanosi się jednak na to więc odbicie które
> kiedyś pewnie nastąpi zacznie się od naprawdę niskich
> poziomów.
Tak jak juz pisałem - ken zaśmieca forum cdred Ja
> zaśmiecam jego forum ;)))))
Ależ drogi ~ken u2,wcale nie zaśmiecasz nam forum.Każda opinia,każde pobożne życzenie jest jakiś tam kątem oka zauważone i pewnie przeczytane przez innych uczestników forum no i myślę,że czasami też mile widziane ponieważ to wbrew inicjatorowi stanowi przeważnie rodzaj reklamy samym tylko zainteresowaniem ,że coś jest na czasie i warto o tej spółce wszystko ale wszystko przeczytać.Tylko jak napisałem to tylko twoja opinia a dyskutować,polemizować można tylko z wywodami podpartymi analizą lepszą,gorszą ale analizą,np, 2 x 2 = 4 2 x 2 =3,5 2 x 2 = 4,5.Ja a ty pewnie też byłeś już na wielu spółkach i pewnie wiesz podobnie jak ja,że na każdej spółce piszą inwestorzy,próbujący coś analizować i także nieinwestorzy wyrażający tylko swoje opinie,czasami niepotrzebnie złośliwe.To normalność i standard na forum tak,że pisz tu ale raczej pisz analizując to może naprawdę coś wniesiesz do naszej dyskusji a za reklamę Broadgate też dziękujemy.Co do "zaśmiecania" twojej spółki jak piszesz potraktuj to tak samo jak ja w tym tekście i uznaj,że to normalność.
no niestety - wje...liśmy się w syfa - nieprawdopodobnego syfa - całkowity brak zaufania do pana w - jego wszystkie spółki kiszą się lub dołują - on pewno ma się dobrze - tam wyprowadzi pieniążki potem coś odsprzeda i na swoje wyjdzie - lecz rynek nie ufa mu i go najnormalniej w świecie olewa
Jeżeli wyniki za Q3 Fasenko będą dużo słabsze od Q2 to będzie to może to być potwierdzenie wyprowadzenia kasy. Jeżeli będą porównywanle z Q2 to może być dobrze.
do optymistów - to dajcie jakiekolwiek sprzeciw temu syfowi - dlaczego taka sytuacja jak jest tak cudnie, dlaczego tego syfa nikt nie chce, nawet ten co miał wystawione kupno na 2,27 spier....., podoba wam się numerek z deweloperką ?, czyż inne spółki pana toż to nie syfy? czy podoba wam się fundusz erizlima czy jak tam (brzmi to poniekąd z żydowska), dlaczego polityka informacyjna się pogorszyła jak sprawa chocby emisji i kto objął akcje jest kluczowa i jeszcze wiele wiele innych - do dajcie jakieś za - tylko nie piszcie o cz lub wk bo na syfie to nie działa - i nie piszcie o rafinerii pod moskwą chyba, że prezio to czarnoksiężnik z krainy oz - tak sobie myślę, że naganiacze to właśnie wy jesteście tylko, że słabi bo akurat na syfie to nie działa
Dnia 2011-09-20 o godz. 20:58 ~art napisał(a):
> do optymistów - to dajcie jakiekolwiek sprzeciw temu syfowi
> - dlaczego taka sytuacja jak jest tak cudnie, dlaczego
> tego syfa nikt nie chce, nawet ten co miał wystawione kupno
> na 2,27 spier....., podoba wam się numerek z deweloperką ?,
> czyż inne spółki pana toż to nie syfy? czy podoba wam się
> fundusz erizlima czy jak tam (brzmi to poniekąd z
> żydowska), dlaczego polityka informacyjna się pogorszyła
> jak sprawa chocby emisji i kto objął akcje jest kluczowa i
> jeszcze wiele wiele innych - do dajcie jakieś za - tylko
> nie piszcie o cz lub wk bo na syfie to nie działa - i nie
> piszcie o rafinerii pod moskwą chyba, że prezio to
> czarnoksiężnik z krainy oz - tak sobie myślę, że naganiacze
> to właśnie wy jesteście tylko, że słabi bo akurat na syfie
> to nie działa
Ależ proszę bardzo oto wypowiedzi kiedyś sympatyka tej spółki.
"Re: fatalnie to wygląda-może i kiedyś pójdzie w górę ale ile najpierw spadnie Autor | ~art [82.177.194.*] 2011-03-22 10:51
Ja jestem z 2,5k i nie popuszczę a jak spadnie do 4 do dokupię kolejne 2,5k "
"Re: I co????Autor | ~art [83.1.103.*] 2011-03-25 17:08.
Ja dobierałem cały tydzień. Zrobiło się już 4k. teraz chowam, znikam i do zobaczenia na min. 20 - może by nawet za rok."
"Re: najlepsze dopiero przed namiAutor | ~art [89.174.120.*] 2011-04-20 19:59
Nie strasz. Ja bym wolał spokojnie, a przez długi czas. Bo po wyjściu na NC z broda nie widzę lepszej inwestycji. Broad to pieniążki, a nie marzenia i przyszłośc. A jak spekuła wejdzie to przerąbane mamy bo będzie nerwowo. A tak to papier pod informacje sam dociągnie do 20 złotych Pozdrawiam długodystansowców, lecz chyba niedługo się będziemy żegnac, bo i mnie się wydaje, że wchodzą goście od wirówek. "
"Re: Baba z wozu koniom lzej Autor | ~art [91.222.119.*] 2011-05-11 09:42
ale z się denerwujesz. żartów nie znasz. pisałem tak dla podniesienia adrenaliny co poniektórym. Mam dalej akcyjki i wcale ich nie zamierzam wywalac. no chyba że po 101. Twardy jestem."
Jak tam? Wyliczyłeś ubiegłotygodniowy "wzrost" na BDG, patrząc w gwiazdy na stojąco? Podpowiedź "wzrost" był ujemny, czyli spadek i jeżeli w wyniku wychodzi ci minus to dobrześ policzył. A patrząc na brak popytu to po piątaku już nie biorę. Jak tak dalej pójdzie to tylko kwestią czasu jest kurs z trójką z przodu. Fakt poza dyskusją: popyt jest prawie zerowy i mniejszy od podaży. Koniec,kropka.
Dnia 2011-09-21 o godz. 09:49 ~Niki napisał(a):
> Jak tam? Wyliczyłeś ubiegłotygodniowy
> "wzrost" na BDG, patrząc w gwiazdy na
> stojąco? Podpowiedź "wzrost" był ujemny,
> czyli spadek i jeżeli w wyniku wychodzi ci minus to dobrześ
> policzył. A patrząc na brak popytu to po piątaku już nie
> biorę. Jak tak dalej pójdzie to tylko kwestią czasu jest
> kurs z trójką z przodu. Fakt poza dyskusją: popyt jest
> prawie zerowy i mniejszy od podaży. Koniec,kropka.
Proszę zwrócić na IP w każdym przytoczonym wątku!!!
"Re: Mamy juz dno !!!Autor | ~Niki [87.205.156.*] 2011-09-20 19:44
Jeżeli wyniki za Q3 Fasenko będą dużo słabsze od Q2 to będzie to może to być potwierdzenie wyprowadzenia kasy. Jeżeli będą porównywanle z Q2 to może być dobrze."
"Komentarze: 1
1: M..... K......(imię i nazwisko wykropkowałem) z IP: 87.205.156.* (2011-08-08 15:26)
Dla wielu to właśnie brak "krótkiej sprzedaży, kontraktów futures czy dźwigni kapitałowej" czyni ten rynek tak skomplikowanym. Z butelką wina bym nie przesadzał, bo ten rynek przeżywa zastój, ale sztuka przeżywa w tym roku prawdziwy bum inwestycyjny, a dzieła młodych i współczesnych artystów dają przebicia na poziomie 1000 procent. Na koniec lipca DA Abbey House sprzedał obraz 24-letniej Agaty Kleczkowskiej za 160 tysięcy złotych."
"Salambo 2010-11-28 11:24 87.205.156.*
Re: Styczniowe i Lutowe Mamusie 2011 dokładnie, nie ma co kupować wszystkiego na raz chyba że ktoś ma odłożone jakieś 2-3 tysiące :)
i tak mi teraz przyszło na myśl jak przeglądam ciuszki po M...., nie kupujcie za dużo ubranek, większość z tych co mam M.... miała na sobie raz albo wcale, w razie potrzeby zawsze można przecież dokupić a ze sprzedażą też nie jest łatwo, bo wiadomo że nie wszyscy muszą podzielać nasz gust
u mnie biało wszędzie, napadało spokojnie z 5 cm śniegu
zaraz się zbieram i idę pokazać M.... śnieg, bo to jej pierwszy zaobserwowany świadomie :)"
Ja tam nie znam się na tych IP itp. Ale odpowiem Ci - tylkom pierwszy z przytoczonych przez Ciebie wpisów jest mojego autorstwa. Liczę na wzajemność z Twojej strony i mam nadzieję, że wreszcie odpowiesz jaki był "wzrost" na BDG w ubiegłym tygodniu. Mam nadzieję, że Cię to nie przerasta.
Dnia 2011-09-21 o godz. 10:27 ~Niki napisał(a):
> Ja tam nie znam się na tych IP itp. Ale odpowiem Ci -
> tylkom pierwszy z przytoczonych przez Ciebie wpisów jest
> mojego autorstwa. Liczę na wzajemność z Twojej strony i mam
> nadzieję, że wreszcie odpowiesz jaki był
> "wzrost" na BDG w ubiegłym tygodniu. Mam
> nadzieję, że Cię to nie przerasta.
Ażeby było jasne bo widzę że nie zrozumiano mnie.
Proszę,bardzo proszę panów ~Niki i ~art,szczególnie do ~art.Piszcie jak normalni ludzie.Analizujcie jak chcecie na swoje sposoby ale zaprzestańcie idiotycznych wpisów o tej spółce jak poprzednio,nie mających nic z rzeczywistością a mających na celu tylko i wyłącznie obrzucenie pomyjami,fekaliami i Bóg tylko wie czym jeszcze całą działalność tej spółki.Nie zmuszajcie mnie do ostateczności aby ujawnić udowodnione fakty,które uwierzcie mi będą dla was wizerunkowo bardzo niekorzystne oraz bolesne i mimo,że napewno wtedy to usuniecie przez moderatora ale przez kilkadziesiąt minut wszystko zobaczy światło dzienne.Proszę,skończcie z nieuczciwością a ja skończę z tym wątkiem-zgoda?.
Chłopie, choćbyś pękł to nie zacznę pisać, że jest wspaniale a będzie jeszcze lepiej. Nie naganiam na spadki ale wyrażam swoje obawy. Jak jesteś taki pewny spółki i inni też to dlaczego nie kupujesz za piątaka jak spółka nie tak dawno była po dychu? Toż to przecież połowa ceny! A teraz gościu możesz ze mną polemizować:
1. Napisałem o "zabawie z apartamentem" - czy chcesz mi powiedzieć, że wszystkie normalne firmy tak robią, czy też może jeszcze większy idiotyzm, że spółka ma to wpisane jako zakres działalności według klasyfikacji PKD?
2. Napisałem o "wewnętrznej emisji po 7 i 13 zł" - czy chcesz mi powiedzieć, że to inwestorzy zewnętrzni dostrzegli mega potencjał i zapłacili ponad 40% premii (5zł -7zł) lub grubo ponad 100% (5zł-13zł)? Sorry ale takich przypadków to nie zna nawet historia Związku Radzieckiego. Jeżeli ja mam racje, a okaże się kto objął wkrótce, to główny akcjonariusz nas rozwodnił, to tak na marginesie.
3. Napisałem o swoich obawach, że ta kasa z tych emisji mogła zostać zawrócona i jeżeli wyniki FGasenko za Q3 będą kiepskie w porównaniu z Q2 to będzie dowód - nie twierdzę, że tak będzie ale takie mam obawy i co nie mogę o tym napisać bo ci to nie pasuje, nie jest po linii partyjnej czy co?
4. Napisałem, że kurs zjechał z 10 do 6 a teraz to już i nawet 5, nie ma popytu itd. I co może to też nie prawda? Może wzrosty były ostatnio tylko przysnąłem?
5. Napisałem również, że budowa rafinerii pod Moskwą to bujda, pic (dalej tak uważam), trzeba mieć minimum wyobraźni, żeby wiedzieć ile taka zabawa może kosztować. Kurde jeszcze, gdzie? Pod Moskwą, jasne tam ziemia to taniocha, chyba, że "pod" to jest z 200 km "od".
Powiedz mi człowieku w czym nie ma tu logiki. No powiedz a jak nie to weź się lepiej zajmij czym innym bo z logiką i umiejętnością krytycznej analizy (wiem, jak się ma akcje to trudne bo wymaga dojrzałości i powiedzenia sobie "chyba nie jest dobrze, nie najlepiej zainwestowałem" - co zresztą zależy od horyzontu czasowego) jest u ciebie kiepściutko, drogi kolego. Mimo wszystko pozdro i życzę jak najlepiej.
~Niki,brawo!Jest już i to duży postęp.Poczytaj swoje posty od kilku tygodni do tyłu i porównaj z tym ostatnim teraz,nie widzisz postępu bo ja widzę i nie będę pisał dlaczego widzę.Czyli można napisać normalnie,nawet bardzo krytycznie ale normalnie bez polewania pomyjami.Polemizować z twoimi obecnymi wywodami nie będę ponieważ to są tylko twoje przypuszczenia a nie skromna analiza oparta na faktach i skromnych obliczeniach.Koniec,kropka.
Dlaczego moder usunął mój wpis? Za nazwanie tropiciela... "łgażem-trucicielem". To chyba przesada. Po pierwsze łgaż bo kłamie bezwstydnie przypisując mi nie moje wpisy na forum spółki. Po drugie truciciel bo posądzając niesłusznie i szkalując innych zatruwa atmosferę. A szanowny moderator niech zauważy łaskawie do jasnej cholery, że nie używam żadnych epitetów pod czyimkolwiek adresem, które bardzo często pojawiają się na forach a mimo to nie są usuwane, za wyjątkiem skrajnych przypadków tj. używania słów określanych powszechnie mianem niecenzuralnych. A że nie jestem piewcą BDG i to się niektórym nie podoba to już inna sprawa. Pozdrawiam zatem i łgarza-truciciela i moderatora. A już się miałem zarejestrować.
Triumfujesz maleńki prawda? Akcje sprzedane więc mozna robic gnoj. A pomyślałes w swoich ułomnych wylicxeniach,że jakbyś chciał kupić 50000 akcji, to średni wyszłaby na poziomie 10pln? Nie. Ty masz perspektywę amatora i budżetu 20000pln. Pomysl o tych co maja milion, kilk czy kilkadziesiąt. Wtedy zrozumiesz jakie brednie piszesz.
Ten mail to chyba do mnie. Cóź wypada odpowiedzieć. Zatem:
1. Nie triumfuje bo a) mam akcje b) nie cieszy mnie gdy inni tracą pieniądze (nie karmię się stratami innych).
2. Nie sprawdzałem ale jeżeli rzeczywiście do 10 zł można kupić już 50 kilo akcji to oznacza MEGA DRAMAT - sprawdzę to za chwilę na Interii.
3. Moja perspektywa, moje pieniądze moja sprawa. Za zawodowca rzeczywiście się nie uważam ale mam ciekawą wiedzę i doświadczenie.
4. Ci milionerzy, o których piszesz to ich tu nie ma.
Dnia 2011-09-21 o godz. 19:54 ~Niki napisał(a):
> Ten mail to chyba do mnie. Cóź wypada odpowiedzieć. Zatem:
> 1. Nie triumfuje bo a) mam akcje b) nie cieszy mnie gdy
> inni tracą pieniądze (nie karmię się stratami innych).
2.
> Nie sprawdzałem ale jeżeli rzeczywiście do 10 zł można
> kupić już 50 kilo akcji to oznacza MEGA DRAMAT - sprawdzę
> to za chwilę na Interii.
3. Moja perspektywa, moje
> pieniądze moja sprawa. Za zawodowca rzeczywiście się nie
> uważam ale mam ciekawą wiedzę i doświadczenie.
4. Ci
> milionerzy, o których piszesz to ich tu nie ma.
1. nie masz akcji :)
2. nie zrozumiałęś tekstu pisanego
3. Nie masz żadnej wiedzy, o czym notorycznie informujesz
4.Są: chociażby W Investments :), ja sam dysponuje portfelem siedmiocyfrowym
"Jakbyś chciał kupić 50000 akcji, to średnia wyszłaby na poziomie 10pln"
Umiemy czytać? :))))))) Oj Niki, Niki. Dramat to Ty. Akcji nie masz, ale za to cierpisz na hiperaktywność w oczernianiu spółki. Mogę odeprzeć każdy argument z Twoich wypocin powyżej.
I od razu ripostuję: popyt się nie pojawi przy 30 zł za akcję bo żeby było 30 zł za akcję to potrzebny jest popyt na akcje po 5,5 zł itd. Widzisz go gdzieś?
Jezeli o art mozna napisac wszystko, jednak nie to ze jego przemyslenia o BG sa cokolwiek warte. Przyznam szczerze, jak widze jego podpisc to nie czytam, czlowiek sie uwstecznia.
Jednak Niki piszesz bardzo madrze, z duzym dystansem, a wasze odpwodzi na jego spostrzezenia pozostawiaja wiele do zyczenia (merytoryka, trzezwosc umyslu, poprawnosc)
Jestem ciekawy czemu nikt nie kupuje po 5,5 , jezeli byl w stanie wydac 13 zl? Fakt, ze jest kiepskie otoczenie, jednak jak sie powiedzialo a (kupilo po 13) to trzeba powiedziec b (kupic po 5,5). Toz to jest promocja!! Mozna usrednic do 12,89 ;)
Uwazam ze powinno sie ujawnic kto stal sie wlascicielem akcji.
Rozwodnienei - to akurat jest iracjonalne, zaplacili za spolki kase, wiec dostali akcje. Mozna przejac za darmo? ot gest wlascicieli.
spolka ogolnie wyglada dobrze, zysk, rozwoj itp itd. Jednak mieszkanie + objete akcje bez nazwy nowego wlasciciela + spadek 60% ponizej ceny zakupu budzi niepokoj.
Nie sprzedaje akcji, czekam, mam czas.
ps
kupowal ktos akcje po 8, 9 zl. czemu nie usrednia??
spolka ogolnie wyglada dobrze, zysk, rozwoj
> itp itd. Jednak mieszkanie + objete akcje bez nazwy nowego
> wlasciciela + spadek 60% ponizej ceny zakupu budzi
> niepokoj.
Hipotetycznie broad gate kupuje koncesje na poszukiwanie gazu łupkowego i znajduje super złoże biliom m3 i co? I akcje dalej po 6 zł. Ten papier jest przeklęty, tu potrzeba egzorcysty bo skoro wskaźniki fin nie działają to co?
ps
> kupowal ktos akcje po 8, 9 zl. czemu nie usrednia??