Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Mamy juz dno !!!

Dnia 2011-09-20 o godz. 20:58 ~art napisał(a):
> do optymistów - to dajcie jakiekolwiek sprzeciw temu syfowi
> - dlaczego taka sytuacja jak jest tak cudnie, dlaczego
> tego syfa nikt nie chce, nawet ten co miał wystawione kupno
> na 2,27 spier....., podoba wam się numerek z deweloperką ?,
> czyż inne spółki pana toż to nie syfy? czy podoba wam się
> fundusz erizlima czy jak tam (brzmi to poniekąd z
> żydowska), dlaczego polityka informacyjna się pogorszyła
> jak sprawa chocby emisji i kto objął akcje jest kluczowa i
> jeszcze wiele wiele innych - do dajcie jakieś za - tylko
> nie piszcie o cz lub wk bo na syfie to nie działa - i nie
> piszcie o rafinerii pod moskwą chyba, że prezio to
> czarnoksiężnik z krainy oz - tak sobie myślę, że naganiacze
> to właśnie wy jesteście tylko, że słabi bo akurat na syfie
> to nie działa

Ależ proszę bardzo oto wypowiedzi kiedyś sympatyka tej spółki.

"Re: fatalnie to wygląda-może i kiedyś pójdzie w górę ale ile najpierw spadnie Autor | ~art [82.177.194.*] 2011-03-22 10:51
Ja jestem z 2,5k i nie popuszczę a jak spadnie do 4 do dokupię kolejne 2,5k "

"Re: I co????Autor | ~art [83.1.103.*] 2011-03-25 17:08.
Ja dobierałem cały tydzień. Zrobiło się już 4k. teraz chowam, znikam i do zobaczenia na min. 20 - może by nawet za rok."

"Re: najlepsze dopiero przed namiAutor | ~art [89.174.120.*] 2011-04-20 19:59
Nie strasz. Ja bym wolał spokojnie, a przez długi czas. Bo po wyjściu na NC z broda nie widzę lepszej inwestycji. Broad to pieniążki, a nie marzenia i przyszłośc. A jak spekuła wejdzie to przerąbane mamy bo będzie nerwowo. A tak to papier pod informacje sam dociągnie do 20 złotych Pozdrawiam długodystansowców, lecz chyba niedługo się będziemy żegnac, bo i mnie się wydaje, że wchodzą goście od wirówek. "

"Re: Baba z wozu koniom lzej Autor | ~art [91.222.119.*] 2011-05-11 09:42
ale z się denerwujesz. żartów nie znasz. pisałem tak dla podniesienia adrenaliny co poniektórym. Mam dalej akcyjki i wcale ich nie zamierzam wywalac. no chyba że po 101. Twardy jestem."

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BROADGATE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.