Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Mamy juz dno !!!

Dnia 2011-09-19 o godz. 15:23 ~ken u2 napisał(a):
> kurs spadł w 5 miesięcy.Pamiętam jak pan Kiciński po
> rekomendacji WBK na 7.70zł w CNBC nie zgadzał się z tym i
> był wręcz oburzony.Mógłby teraz w imię już nie tyle swoich
> ale Waszych pieniędzy udać się do tej zacnej telewizji i
> rzucić jakiś prognostyczny news zatrzymujący to
> osuwisko.Mam nadzieję że akurat w tym aspekcie zgadzacie
> się ze mną?Nie zanosi się jednak na to więc odbicie które
> kiedyś pewnie nastąpi zacznie się od naprawdę niskich
> poziomów.
Tak jak juz pisałem - ken zaśmieca forum cdred Ja
> zaśmiecam jego forum ;)))))

Ależ drogi ~ken u2,wcale nie zaśmiecasz nam forum.Każda opinia,każde pobożne życzenie jest jakiś tam kątem oka zauważone i pewnie przeczytane przez innych uczestników forum no i myślę,że czasami też mile widziane ponieważ to wbrew inicjatorowi stanowi przeważnie rodzaj reklamy samym tylko zainteresowaniem ,że coś jest na czasie i warto o tej spółce wszystko ale wszystko przeczytać.Tylko jak napisałem to tylko twoja opinia a dyskutować,polemizować można tylko z wywodami podpartymi analizą lepszą,gorszą ale analizą,np, 2 x 2 = 4 2 x 2 =3,5 2 x 2 = 4,5.Ja a ty pewnie też byłeś już na wielu spółkach i pewnie wiesz podobnie jak ja,że na każdej spółce piszą inwestorzy,próbujący coś analizować i także nieinwestorzy wyrażający tylko swoje opinie,czasami niepotrzebnie złośliwe.To normalność i standard na forum tak,że pisz tu ale raczej pisz analizując to może naprawdę coś wniesiesz do naszej dyskusji a za reklamę Broadgate też dziękujemy.Co do "zaśmiecania" twojej spółki jak piszesz potraktuj to tak samo jak ja w tym tekście i uznaj,że to normalność.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BROADGATE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.