wieśniackie zabiego pt. lekka zwałka na początek dnia a potem zebranie karnetu na koniec dnia nie dają już efektów bo durniów sprzedających ubyło (wszystkie strony karnetu tych samych wujów zlecenia buhahahaha) , to teraz pojechane będzie innym równie śmiesznym straszakiem czyli lekka kosmetyczna niskokosztowa nibyzwałka na koniec notowań a następnie od jutra rana pozorny brak zainteresowania kwitem do ok. 14 tej. Nie jutro to pojutrze, data zaciągu akcji zależy od tego ilu głupich się dopisze do karnetu na S posrwaszy się po raz 500tny. Mówiłem wam: jak macie problem to uśrednijcie na 40 gr tylko odważnie, piszą o tym w każdej kur...a książce o giełdzie. To tak jak z kobietą jak wiesz kiedy wejść to jest fajnie, jak nie wiesz to bucówka jest. Tu dalej jest ok, a nawet bardziej niż ok, przynajmniej nie jest to petrol a tam szło 1000% jakby nigdy nic. Obserwujcie karnet jak was stać na niego i zobaczycie co jest grane albo jesteście ynwestory pokolenie drag and drop jak kiedyś sugerowałem. Papier smieć ale będzie bardzo wysoko grany, nawet nie marzycie jak - to moja opinia. Potem odzyska ambicje ale tam to kilku zostanie.