Drogi Marcinku, zwracam się do do Ciebie!
Frajda, którą zapewniłeś mi swoim wpisem jest tak duża, że naprawdę brakuje słów, by to wyrazić. Mimo to, spróbuję :)
Już sam fakt, że tak pogardzasz tymi trollami, a jednocześnie poświęcasz im kilkunasto (kilkudziesięcio?) zdaniowe referaty świadczy o tym, że jesteś tak komiczną postacią, że chyba w tym wszystkim przerosłeś już tutejszego Warrena Buffetta.
Te spiskowe teorie o byciu opłacanym, podszywaniu się pod jakiegoś Swissa, do tego dyskusja z własnymi tezami, że niby ktoś tu starszy że firma jest fatalna i zbankrutuje, że nadchodzi armageddon, że ktoś kogoś do czegoś namawia, zaklina rzeczywistość, błaga o rozsądek, troszczy się o czyjeś pieniadze - mógłbym wymieniać w nieskończoność. A po tych wszystkich absurdalnych insynuacjach, mówienie i podkreślanie po kilkakroć, że TO TY nie możesz uwierzyć w ludzką głupotę - no przecież to jest kabaret XD a jednocześnie wspaniałe studium pokazujące jak bardzo zacietrzewionym hipokrytą można być.
Tym bardziej, że sprawa jest naprawdę, ale to naprawdę banalna:
PO PROSTU SIĘ MYLIŁEŚ.
Podobnie zresztą, jak cała zgraja tutejszych inwestorków wiedzących o biotechnologii tyle, co powie im prezes Wieczorek w filmiku na Vimeo.
Kurs był wywindowany do granic możliwości i jako jedyny przewidziałem, że skończy się to ogromną reakcją w drugą stronę. Nic poza tym i paroma wpisami. w których wyśmiewałem prognozy o 90% powodzeniu w badaniach esketaminy i tym podobne bajki pisane przez totalnych dyletantów takich jak ty i twoi koledzy z tego forum (notabene twój ostatni tekscik o tym, że nie ma drugiej spółki na na rynku o takim potencjale świadczy o tym że nie masz pojęcia nie tylko o biotechnologii, ale w ogóle o inwestowaniu). Ani razu nie napisałem przy tym, że badania skończą się porażką albo że spółka jest do kitu - co notorycznie imputujesz mnie i nie tylko mnie. Po prostu nie jesteś w stanie znieść tego, że ktoś w tym całym odmęcie podniety zachowuje rozsądek, racjonalność, a przy tym ma trochę wiedzy o tej branży.
Nigdy nie przyznasz się do porażki i tego że próbujesz po prostu zachować twarz - to pewne, ale po prostu nie ośmieszaj się już bardziej.
Pozwolę sobie zacytować kilka twoich wpisów na zakończenie, zeby wszyscy zdawali sobie sprawę z tego, z kim mamy do czynienia:
"Groteska jest oczywistym trollem, a jedno z moich podejrzeń, że to Swiss, który po tym, gdy kurs wzrósł, nagle znikł z forum i wrócił pod innym nickiem.
"Co do mnie, to z przyjemnością przyznaję, że Miły miał rację z korektą. Ja nie doceniłem skali ludzkiej głupoty i tego, że ktoś zdecyduje się na sprzedaż w tej cenie. Niestety na kupno po 41 dzisiaj nie zdążyłem, bo byłem rano w podróży, ale dokupuję po 42 z kawałkiem. Mimo tego, że dokupywałem po 44, 45 i 46, moja średnia to obecnie okolice 37 zł. Nie wiem, kto tu jest naiwniakiem ; ) No i ja się nie bawię w jakieś korekty po 5 czy 10%"
"Dopiero co była rekomendacja na 56 zł. Dziwie się więc, że kogoś dziwi 51..."
"To trochę komiczne, bo tymi wpisami o badaniach pan/pani Groteska potwierdził//potwierdziła, że jest nikim innym jak Swissem. To są dokładnie powtórzone pseudomądrości Swissa. On pisał dokładnie to samo, tylko przy cenie 28-30 zł. Gdy wzrosło powyżej 45, najwyraźniej głupio było mu pisać pod tym samym nickiem. I tak płaczą hejterzy, a wystarczyło w okolicach 30 zł kupować. Ba, nadal można kupować i zarabiać"
"OK, całkiem możliwe, bo w styl się nie wgłębiałem. W takim razie przynajmniej gość z tego samego rozdania, wmawiający, że badania na pewno wyjdą źle, a wzrost kursu nie ma żadnego uzasadnienia"