Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,59 zł , zmiana od tamtej pory: -63,05%
1. Obecna kapitalizacja dużo niższa niż suma przyznanych Spółce dofinansowań!!!
2. Płatnym naganiaczom na spadki brak już argumentów - nic co pisali się nie sprawdziło (całkowicie się skompromitowali) i co najważniejsze status CB-R utrzymany.
3. Zauważyłem, że większość drobnych akcjonariuszy, nawet tych co pozytywnie piszą o Spółce jest bez akcji (z nadzieją odkupu po niższej cenie).
4. Perspektywy rozwoju Spółki przeogromne i są realizowane zgodnie z planem

Na I3d wstrzeliłem się idealnie w zakup, można sprawdzić (moje IP):

Autor: ~i3d_obserwator [195.245.224.*] 2017-02-17 08:21 Opublikowano przy kursie: 0,43 zł, zmiana od tamtej pory: 327,91% 
wątek: "Uwaga"

Uważam, że to może być jedna z ostatnich sesji (jeżeli nie ostatnia), na której można nabyć akcje w tak promocyjnej cenie. Poziomy parozłotowe w perspektywie tego roku są wg mnie bardzo możliwe. Jak ruszą prace z WZL2, o czym pewnie będą komunikować w najbliższym czasie, spodziewam się skokowego wzrostu kursu.

Pozdrawiam obecnych i przyszłych akcjonariuszy SoftBlue

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SOFTBLUE -4,80% 0,22 2026-06-26 16:18:00