Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,50 zł , zmiana od tamtej pory: -96,40%

Tu nie ma analizy technicznej-to tylko gra

Według niej nastąpiło już wyprzedanie wczoraj ale tu ktoś myśli na pewno nie nią.
Dobrze jedziemy dalej na dół.
Według analizy technicznej wyprzedanie nastąpiło wczoraj.
Tyle ona warta co fundamentalna.
Pamiętam jak na otwarciu niedawno był tu skok cenowy wbrew wszelkiej logice od razu o kilka pięter.
Tu wygląda to teraz na świadomą grę na zmęczenie i wyciskanie.
Tylko grę.
Ja dzisiaj miałem ciekawe doświadczenie też na innej akcji.Jej cena zależała wyłącznie od tego co zrobię.
Papier mało płynny.
Ktoś po drugiej stronie bawił się kursem zależnie od tego jaki będzie mój ruch.
Ja miałem kupić na plus by być ubrany po wysokiej cenie a on na minus bo chciał kupić jak najtaniej,
ale akcje wpychał mi drożej niż chciałem do gardła na fixingach.Udało mi się uciec ale on sobie kupił tanio.
Sam dla siebie.
Ustalanie cen kursów jest oderwane od rzeczywistości.To tylko gra,a ten decyduje o kursie kto ma więcej papierów w ręku.
Jak można sprawdzić czy ktoś jest dobrym graczem skoro ta walka jest nierówna.
Nieważne ,że masz talent.
Dajcie mi milion akcji tego papieru a pokażę wam jak się winduje kurs a jak się zbija.
To żadna sztuka.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
OPENFIN 0,00% 0,05 2023-02-02 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.