w najlepszym dla takich spółek kwartale znowu wtopa... Ta spółka tym kwartałem powinna sobie rok ustawiać a nie zaliczać takie dno. A co będzie w kolejnych ???? Z czego będą płacić zobowiązania ???? Jak oni chcą zarządzać komuś hotelami (no takie mają przecież plany jak już wszystko sprzedadzą:) jak nie potrafią osiągnąć porządnych zysków w najlepszym kwartale w roku?! KAŻDY KTO NAPISZE ŻE TO DOBRE WYNIKI JEST OSZUSTEM!!!
Zresztą mi najbardziej podoba się to zdanie z raportu
"Nie jest natomiast możliwa spłata, z nadwyżki finansowej powstającej w działalności operacyjnej, wszystkich wyemitowanych w poprzednich latach obligacji. Mimo niekorzystnej sytuacji ekonomicznej, Zarząd dokłada wszelkich starań, aby w jak najkrótszym czasie przeprowadzić sprzedaż niepracujących aktywów, na których zabezpieczone są obligacje za kwotę umożliwiającą zaspokojenie przynajmniej większej części tych zobowiązań."
Zarząd sam nie wierzy w to co robi... Czy tak się powinien wypowiadać nowy zarząd walczący o SUKCES ?!!!! Dla mnie takie podejście i takie słowa to brak profesjonalizmu a już na pewno brak wiary.