Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,97 zł , zmiana od tamtej pory: -27,51%

Szanowny "panie" .................................. ...........' Greg"

....... , myślałem, ze tylko "janek" nie udaje, ale widać ty też nie udajesz głupa - obaj ....... tak się określacie!. Chłopie skup się na akcjach tylko ABC DATA, gdyż zwracasz się - podejrzewam - do bardzo cieniutkich inwestorów nie mających pojęcia o inwestowaniu w - powiedzmy - nie 10 a tylko kilku spółek. Ty zresztą też nie masz pojęcia! Jestem o tym przekonany, skoro piszesz z taką pewnością o wysokości kursu ( np. 3-4 zł) ABC w przyszłości. OPAMIĘTAJ SIĘ !!!. Zainwestowałeś 3050 zł (kupiłeś 1000 akcji ponad 2 lata temu) - pytam: ile jesteś na dziś zarobiony, mając, nawet po dodatkowych zakupach 277 akcji z dywidendy ( w sumie 1277) ? ILE? To ja ci policzę: 1277 akcji x ( licząc nawet ) 2 zł = 2554 zl. Jesteś w plecy po dwóch latach ...... 500 zł. I po co pajacujesz?! Jak możesz wmawiać siedzącym na tym wątku ( chyba ,że takim jak ty i janek oraz wam podobnym - mało kumatym), że na na akcjach ABC a nawet innych, płacących dywidendy da się zarabiać. Zdarzają się wyjątki, owszem są spółki , którymi zarządzają ludzie mających akcjonariuszy ( drobnych ) w ogromnym poważaniu i traktują ich z szacunkiem, ale nie ABC, MCI i im podobnych. Chłopie poczytaj moje poprzednie wpisy - może coś do ciebie dotrze. Te wymienione spółki chcą się was ( może to i bajka?) pozbyć i to jak najmniejszym kosztem, aby pozbyć się problemów bycia spółkami giełdowymi. Jeśli tego nie rozumiesz zacznę ciebie traktować, jak klasycznego ( bez urazy) .......... głąba.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ABCDATA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.