Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,98 zł , zmiana od tamtej pory: -27,88%

Re: Dywidenda :)))) Dywidenda :)))))

Hmmm tak jak podejrzewałem, znajdą się hejterzy :) Ech, gdyby oni chociaż mieli trochę oleju w głowie i intelektu.

Bo głąbem jak próbujesz o mnie nieładnie napisać to forumowiczu "zyga_1" to co najwyżej chyba można Ciebie nazwać, skoro nawet nie potrafisz czytać ze zrozumieniem tego co ja napisałem :)) Sorry, ale nie napisałem jak Ty śmiesz pisać 1000akcji (3050zł) tylko, cytuję:
"Teraz przykład inwestycji w ABCDATA. Dla uproszczenia podam na przykładzie tylko 1000szt. akcji bo to można sobie przeskalować i w ujęciu % wyjdzie rozwiązanie dla każdego wolumenu. Mam duuuzo więcej, ale dla tego liczenia to nie ma znaczenia. W kalkulacjach biorę pod uwagę zawsze 19% podatku. Zaniedbuję tylko prowizję od transakcji w DM - 0,19% w moim przypadku."
A ile konkretnie to moja sprawa. Zupełnie inny rząd wielkości. Nie w tym rzecz. Chodziło o wytłumaczenie zasady sprawdzalności moich inwestycyjnych decyzji na uproszczonym przykładzie 1000szt. Ale widoczniej to cię przerosło :) Głupota nie boli, a szkoda.

Tak jak dalej nie zrozumiałeś czytając ile razy dywidendę zgarnąłem i ile zamierzam, jaki jest horyzont inwestycyjny, jakie są trzy warianty. Nic kompletnie nie wykumałeś :D:D:D Ech, potem się dziwić, że tacy ludzie chodzą po tej ziemi i innym tlen zabiera, dziwi ich wszystko, dziwi ich życie, wszystko denerwuje i frustruje.... i tylko hejterować, zanim wrócić do szkoły podstawowej i nauczyć sie czytać ze zrozumieniem. To już dodałoby pewności i lotności umysłu.
Tak, teraz ja trochę powrzucałem na Ciebie bo może to jedyny sposób żeby synapsy w móżdżku styknęły się... jak się Twoim tonem cokolwiek napisze. Bo to lubisz, to umiesz. Tylko to.

Wybacz nie będę nawet Twoich idiotycznych wyliczeń prostował, skoro nie zrozumiałeś podstawy tego co pisałem.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ABCDATA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.