26.06.2012
Witam
Otwieram nowy post ponieważ NIE mam akcji skotana i z przyjemnością czytam wasze
wypowiedzi,ale oznacza to również,że jestem ZAWSZE gotowy na zakup akcji.Kiedy kupię,ano
poczekam.Z Waszych wypowiedzi wynika,że to korekta ,a inni twierdzą,że to będzie spadek.
Ja natomiast uważam,że to ani jedno,ani drugie.Moim zdaniem to spuszczanie kursu pod ZAKUPY.Sprawdżcie notowania w czasie sesji- codziennie kurs spuszczany jest poniżej 4.00zł
i taka też była dzisiaj kolejna już sesja.Pewnie grają też na DT.Kurs jest codziennie spekulacyjnie ustawiany i to zarówno przez ustawianie zleceń pod sprzedaż,ale równocześnie też pod kupno.Jak podnoszą,ano ustawiają na S akcje pod wysoką cenę na sprzedazy i
wykupują nie patrząc na dużą różnicę między S i K. Dokładają jednocześnie akcje na kupnie
podnosząc wartość oferowanego kupna.To tylko nieliczne cyki .Jest ich znacznie,znacznie więcej,ale wybaczcie to tylko dla mojej wiadomości.Że co,że siem pisze bzdury.To proszę o
Wasze przemyślenia.Ja przecież nie muszę mieć racji i oczywiście często się mylę.
Pozdrawiam siem11