Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: SKOTAN I CIEMNO

Witam 2.07.2012
Każdy ma swoje zdanie na temat notowań skotana.
Dla mnie to super balon napompowany do granic możliwości.Że co,że nieprawda.To proszę
powiedzieć co ta spółka produkuje.Nabrali pieniędzy ponoć na programy naukowe.
Gdzie są ci naukowcy,którzy mają poprowadzić te programy naukowe? Z tych pieniędzy
trzeba się będzie rozliczyć.Udawanie,że się coś robi w końcu musi się skończyć,a wtedy zobaczymy jak będzie wyglądał kurs i notowania.
Że to nonsens.To proszę zobaczcie notowania chociażby KOV i PETROLA.Te spółki też chodziły
po paręset złotych,a dzisiaj są spółkami prawie groszowymi,że o słynnym MOSTOSTALU EXPORT nie wspomnę.To już autentycznie spółka groszowa.Możecie myśleć co chcecie i udawadniać,że siem nie ma racji,ale ja pozostanę przy swoim zdaniu.Wolno mi,ano wolno
siem11
PS pozdrawiam wszystkich inwestorów długoterminowych z ich potężnymi stratami.Nie
martwcie się niedługo,dołączą do Was następni umoczeni przez familię i spekułę
Usmiech,ano radosny uśmiech.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ONESANO 1,83% 0,67 2026-05-21 14:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.