Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: SKOTAN I CIEMNO

Witam 2.07.2012
SOWA to symbol mądrości.Niestety ,ani z Ciebie ptak,ani tym bardziej mądrość.Myslę,że
czasem warto robić za osła,boć to przyrodnicy wiedzą,że wbrew obiegowej opinii OSIOŁ TO
BARDZO MĄDRE ZWIERZĘ co o Tobie powiedzieć nie można.Następny natchniony,który
wie,że siem nie zarabia na giełdzie.Słuchaj no ty sowo z rodziny głuptakowatych wara tobie od
mojego inwestowania.Gdzie Rzym,a gdzie Krym.Przestań mądralo wypisywać bzdury o spółce
izraelskiej.Ja znam śmieszności ty moja spółkę badawczą na giełdzie w Mozambiku i ona
przynosi straty,Śmieszne .NIE.Żałosne.Jaki tam ze mnie uczony skoro piszecie,że siem to
głupol.Znalazł się następny od kapci.On wie,ale nie wie.Co do znikania z forum toć ty
jesteś ZnikającyPunkt,ale niech ci tam będzie.Twoje wywody na temat giełdy to sam seks.
TERAZ jak grają codziennie.Tak również spekulowali dzisiaj.Ustawiają na S 4.60 na K jest 4.55
Oczywiście idzie zlecenie na KUPNO po 4.60.Dzisiaj ustawiali na transakcjach po 1000 akcji
i pomagali sobie 500 akcjami.Dalej już prościzna.Na S poszło 4.62 na K ustawili 1000 akcji po 4.61 ,a 4.55 poszło w niebyt.Dalej postój na transakcjach i co z tego.Od czego jest
spółdzielnia.Podkręcili wyżej i fajnie jest.Dla chłoptasiów.Poszło pięknie ugrać na DT,ale
siem to głupol i tylko tak się popisuje,bo przecież on kłamie i nie wie co to DT.
siem11
PS Żal sowy boć to piękny ptak.Nie taki bezmózgowiec jak podszywający się pod niego.
PS Kocham Skotan i tych co moczą pieniądze z kieszonkowego od mamusi.Nie sowa,ale siem

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ONESANO -1,21% 0,65 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.