Forum Giełda +Dodaj wątek

Same bzdury = 0 pojęcia Jakoś ja jestem spokojny Dlaczego? c z y t a j

Podaję link do wątku (złoty strzał) informacje albo raczej lemingowe brednie są tam zawarte w daszym ciągu ,dlaczego odnoszę się do tak niemerytorycznej dysputy? ano dlatego ,że uzurpatorstwo leminga pod nazwą złoty strzał nie wzbudza we mnie niechęci lecz współczucie dla niego . Teraz do niego odezwa nie mam do ciebie pretensji o merytorycznośc tekstu chociaż pozostawia on wiele do życzenia i te twoje wywody tłumaczenia komuś czegoś czego sam nie rozumiesz, masz zdięcie tatara? to powieś je sobie na ścianie przybij gwoździem lub przylep jakimś plastrem i głaszcz je co wieczór pal ogarki świec , całuj po stopach i uprawiaj te swoje wu-du ale na miłośc boską przestań pisac .... bo inni to czytają miałem ci to napisac wcześniej ale nie było czasu , chłopie upadłośc układowa to jest właśnie ochrona przed wierzycielami ,a to,że zmieni on nazwę firmy w razie jak ją przejmie - oczywiście (o czym nie jestem nadal przekonany) to większoś wiedziała tydzień wcześniej . Po przeczytaniu raportu o 100% akcji ty wówczas jakoś to śmiesznie opisywałeś , że ja nie mogłem się do tego odnieśc ponieważ za każdym razem jak kładłem dłonie na klawiaturę prostowało mi palce na samą myśl o twoich wywodach . Więc stary nie ściemniaj raczej nie pisz długich tekstów bo zazwyczaj zapominasz o czym napisałeś na górze swego wywodu i walisz tekst jak byś miał fiksację umysłową - ja rozumiem ,że są ludzie inteligentni i bardziej - mniej inteligentni diagnoza jest prosta jesteś słabo wyedukowanym osobnikiem i nie tobie uczyc innych to weź na poważnie do swojego malona i zakoduj a w przyszłości będziesz mi wdzięczny i nikt nie będzie robił sobie z ciebie przysłowiowych jaj tak na forum jak i w życiu realnym , jesteś gotowy na to uwierz przynajmniej sobie - ukształtowała się u ciebie motywacja szukania pomcy w placówkach lecznictwa otwartego. Zrób coś z tym radzę ci jak najszybciej. Mam kaca i tak dałem z siebie to co miałem zrobic baz kaca - nie dziękuj pa

https://www.bankier.pl/forum/temat_tlumacze-jakim-regulacjom-podlegaja-akcje-cedc,12685827.html

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 17:33:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.