Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,70 zł , zmiana od tamtej pory: -2,43%

Re: Zmiana Trendu

Jurek masz rację Pomyłka była banalnie prosta zwracam uwagę na to na każdym forum.
Pamietaj był rok 2016 nie miałem takiej wiedzy jak obecnie Sadziłem że jak była 1 i 3 to bedzie 5 fala Wtedy wchodziłem w pierwszej fali nie miałem pojecia o oscylatorach i o tym że inwestujemy tylko w trzeciej fali . Naprawdę na każdym forum po 2017 roku pisze proszei iwestowac tylko w trzeciej fali bo 5 fali poprostu może nie być Dlatego wyszedłem z Marvipolu gdy zakończyła sie trzecia fala Wyszedłem z Unimotu gdy zakończyła się 3 fala Nie popełniam tego błedu .

I jeśli ktoś kupił Avie tak jak polecaem w sierpniu 2016 roku po 2,58 zł To nie stracił bo wyświetla się zysk 62 % po ogłoszeniu wezwania

Zobacz wątki dotyczące AviaAMZobacz profil AviaAM
Autor: ~dovado [94.254.179.*] 2016-08-03 19:14
Opublikowano przy kursie:  2,58 zł , zmiana od tamtej pory: 62,79%
najważniejsze wskażniki dzienne kupuj
Fale się zgadzały

https://tvc-invdn-com.akamaized.net/data/tvc_08b756271bb88afa7c859449e26065b5.png

Zreszta Wojtek pewno pamieta że sprzedałem na szczycie 3 fali po 7 zł
To był mój bład bo niektórzy na forum zarzuciili mi że prawą reką pisałem jaka to dobra spólka a lewą sprzedawałem .
Uznałem ich racje i pomimo że na tym straciłem zakupiłem z powrotem akcje Aviam pomimo że na Mirbudzie była trzeciafala i mogłem zarobic 200% wiecej .
Nie popełniiam obecnie tego błedu kazdy moze sprzedac tak jak ja po trzeciej fali bo pokazuję projekcję zasiegu i powtarzam inwestujemy w trzeciej fali
Myslisz Jurek że jest mi to na rekę pokazywac dokładny zasięg .Inwestorzy bojąc się ze nie zdaża sprzedać po najwyższej cenie sprzedaja już troche niiżej a ja sam musże sprzedawać z ponad 10% stratą Nie jestem chytry niech każdy sprzeda pieniadze nie są w życiu najważniejsze . Teraz odnośnie Aviaam czy myslisz że to moja wina że właściciel zdjał z giełdy Aviaam . Naprawdę nie mogłem nic zrobić zoraganizowałem liczenie gosów policzyliśmy głosy i co wyszło że mamy 1% co mielismy nic do powiedzenia .

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TRANSPOL 0,00% 3,80 2026-02-11 11:15:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.