Napisałem że jak spadnie trzy razy.poniżej 16,50 to nie utrzyma tego kursu. Jak dotąd tylko raz spadło niżej i wróciło powyżej 16,50, ale.bez mocnego impulsu do wzrostu. Podtrzymuje swoje przypuszczenie że trwa pozycjonowanie na tym oporze, być może nawet wymiana elektoratu, ale obroty nie są wielkie.Być może własnie o to chodzi aby potrzymać kurs z podbitkami do 17.00 w trendzie bocznym. Dopiero gdy ten proces się skończy zobaczymy jaki będzie kierunek. Chyba że wydarzy się to co napisałem,czyli kurs spadnie trzy razy poniżej 16,50 to będzie wyraźny sygnał do kursu w dół. Dostajecie ode mnie głupcy takie cenne informacje, nic tylko korzystać, a wy mnie obrażacie, nie wiem po co..Osobiście nie mam akcji ale nawet gdyby CPS spadł.to nie kupię już do czasu aż prawnie nie ustalą kto jest sternikiem,czy Zygmunt a może jednak dzieci.Życze wam wzrostu na 25 i dużego zysku,ale po prostu logicznie tłumacze jakie mogą być warianty, rozgrywania tego waloru.Naistostniejszym triggerem będzie 9 lipca i cła USA na UE.