Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,24 zł , zmiana od tamtej pory: 33,33%

Re: Zarząd

Zxc, druga strona jest naprawdę mocna i ja w przeciwieństwie do ciebie nie mogą sobie rzucać słów...muszę opierać się na faktach i liczbach.
Każdy z nas ma jakiegoś 'anioła stróża' i mój powiedział mi, że mogę działać, reagować krótko mówiąc chronić swój kapitał ale nie mogę przekraczać granicy wobec Kowalczyka.
Druga strona też wie, że wobec mnie pewnych granic przekroczyć nie może.
Pamiętaj, że mają możliwości by sprawdzić pewne sprawy... i ja też mam.
Stąd to wszystko sprowadza się do takich rozgrywek przy czym dziś moja siła jest zdecydowanie mniejsza ale i tak dużo udało się uzyskać.

Wiesz mi chodzi o sposób zarządzania i wykorzystywanie Konopki. Gdy dobrze wgryziesz się w historię spółki to zobaczysz, że Kowalczyk faktycznie dołożył ale Konopka żeruje w tym na koleżeństwie Kowalczyka!

Po drugie łatwo jest jakby wszcząć zatrzymanie procesu ale trzeba też widzieć pewne możliwości i trzeba w tym miejscu zapytać co dalej?
Ani ja ani ty nie mamy możliwości uratowania spółki. Kowalczyk ma. Ale nie zmienia to tego i nie stwarza sytuacji w której nie możemy pokazywać ewidentnych błędów Konopki gdzie w sumie stał się on dziś nasłabszym ogniwem obecnego procesu.

Nie chcę znów wszczynać dyskusji o syndyku bo choćby na przykładzie obecnych procedur powinieneś sobie uświadomić jaki będziesz miał wpływ na odzysk.
Krótko mówiąc w swych ruchach patrzę też szerzej i nie jest to tylko chęć 'rozwalenia'. moim celem jest wdrożenie niezbędnych narzędzi, które można dziś wdrożyć i warto bo jest o co jeszcze powalczyć (23-25 mln)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MARKA 0,00% 0,32 2025-11-25 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.