Nigdy nie zrozumiem po co nadrukowali tyle akcji. Wystarczyło dodrukować mniej i kurs by wzrósł, bo każdy patrzy na kapitalizację. Przy 100 mln kapitalizacji nie ma po co się tu ładować. Muszą sprzedać ponad milion kopii HW2 w pierwszy rok, aby ktoś zechciał tu kupować powyżej zeta. Mają na start bardzo negatywny sentyment. Obecni akcjonariusze wypowiadają się negatywnie. Mam tu akcje i szczerze odradzam komukolwiek jakiekolwiek zakupy powyżej 50 groszy. Jak tak dalej pójdzie, to aby wydostać się z groszowych poziomów będą musieli zrobić scalenie akcji 10 : 1. January zwariował od pompy w 2020 i przestał rozumieć giełdę. 90% polskich inwestorów indywidualnych jak widzi jego nazwisko, to nie chce mieć nic wspólnego z jego spółkami, bo ich działalność to niespełnione obietnice, dodruki, pump and dump... Mnie trzyma tu tylko jedno: myśl że jak ktoś z ICE będzie chciał sypnąć akcjami to nie ma jak, bo jest 0 chętnych. Także będą kiedyś musieli zrobić pompę w górę i mam nadzieję wtedy uciec. Ale spodziewam się, że wielu z was myśli podobnie, aby uciec na pierwszej podbitce. Życzę nam wszystkim powodzenia.