sluszn uwaga
mnie technictwo i worznie nie inetresuje lecz fundamenty!
Wlasnie oczekiwalem i otrzymalem ifno od firmy kotra kontaktuje sie az akcjonariuszami w imieniu protektora co dla mnei tez jest niezoruzmieale bo generuje koszty cwniacy za posrednicwto dostaja cash!!
chodzi o InvestSight sp. z o.o.
i tak zapomnailem ze w Poslce te 2tyg okresu zmaknietego obowiazuja ale przeciez w komunikacie gieldowym mozna podac info moze tzrymaja do jutra!
chdozi mi o inwestora i niruchmosc lublin gdzie do konca pazdizenirka miala byc informacja o wplacie 10% wartosci nieruchomosci w przyadku ejj sprzedazy zgodnie zumowa!
i tak
Jutro wyniki kwartalne,i czat z 'prezesem' wiec warto abyscie konretne pytanai przygotowali i wypytamy go tak ze bedzie musial odpoweidz tu i teraz znie cos chowac przeciagac w czasie bo kiedy przed div sostaniego seirpnia sie poajwilem w spocle widzialem ze duzi raczej nie maja dobrego mneimania o tzw zarzadzie,wycena byla przy 9% dywidendzie i ev/ebidta najnizszym w branzy,mowic krotko bardzo dobra,i tak 18% wpadlo we wrzesniu ale kwetsai wyceny nadal pozstaje dziwna conajmniej,jakby swiadomie usatwiana przez duzy podmiot kotry ma wplyw na nia co widac!
pytanie jak jutro bedzie wygaldac sytuacja w czacie,jaki informacje ws inwestora i niruchmosci ma nam do przekazania 'prezes" ktory poniekad dlugo jest juz w firmie wiec jakies morale ma,ale sposb komunikacji to 1z !
osobsicie z czatu skorzystam,wiec czekam z waszje storny na pytania,dobrze byloby abysmy wiedzili co i jak w spolce ktora naszczescie nie jest modna,ale nie musi!
Jak moj autorytet Peter Lynch mowi!
brakuje mi tego zaplnika tudziez wrogiego przjecia wystrczy cena 3,5zl jak to robi carl icahn idealnie wchodzi i tym samym pokazuje ze tzreba sie liczyc z reszta akcjonariuszy a nie tylko byc 'prezesem" od brania pieniadzy!