nie ma nic wspólnego Ferdka post z PMPG ..........................................
Ferdek jak każdy komuch i fleming wkurwia się bo PiS odcina ich od koryta ale trzeba się przyznać że mocno się przyspawali najbardziej w SN = brukselski spaw trzyma mocno a raczej haft pijaka
Ferdek powiem Ci tylko tyle że tak durnych ludzi jak w peło i pezetelu w życiu nie widziałem a wiesz dlaczego , dlatego że nawet przekupna gnida ma honor a oni żadnego , makrela wsadziła im te wiatralki i lustra na dach mówiąc że będziecie mieli tani prąd
obok swojej posesji mam lustra i wiatraki i wiesz ile mam pądu szczególnie dzisiaj nie świeci słońce i nie ma wiatru ...... kompletni debile , kompletni debile
.................................................... nie wiesz dlaczego nie ma dofinansowania na elektrownie wodne .................... Polska jest krajem rzek a co z tego miałaby makrela ?????????????????? mam kumpla zbudował sobie sam elektrownię na rzece która płynie przez jego włości ma potężna firmę która zaopatrzona jest w prąd z tej elektrowni i jeszcze czesze kasę z pGE przez czały rok woda płynie i płynie
niestety Polska nie jest krajem wiatru i słońca tylko durny łeb nigdy tego nie zrozumie