ja ze srednia 1,27 sprzedałem na otwarciu wczoraj po 2,18, z zysku 112 % przy kursie 2,69 zrobiło się 70% i miałem kwaśna mine jak kurs odbił na 2,62....przyznam nie rozumiałem tego, potem po oficjalnym Infie odcieli paliwo i została już tylko droga w 1 stronę... mam taki sam plan jak obserwator. wierzę że tutaj będzie fuzja i ponad 3 zł a jak dojdzie ISOK to dużo wyżej...tyle że chronie zysk i dlatego sprzedałem z myślą że prawdopodobnie do września odkupie taniej... istnieje oczywiście zagrożenie że wpadnie info np o ugodzie i będzie odciecie od papieru ale trudno... na ten moment wolę stać z boku i poczekać na odpowiedni dla mnie moment do wejścia. dla tych co są na papierze powiem tylko tyle żeby rozważyli ustednienie...tutaj powyżej 2 zł ktoś utopil spory kapitał i kurs raczej tam wróci. on poczeka z rynkiem się nie będzie kopał, pozwoli spaść do poziomu x kiedy podaż będzie pękać w szwach, odbierze tanie akcje leszczom i poleci na 3 zł. tylko paliwo jest mu potrzebne...wstepnie wiadomo jakie i kiedy. takie sa moje spostrzeżenia na ten moment. życzę powodzenia