Przede wszystkim pozdrawiam Wszystkich uczestników i życzę jeszcze lepszych wyników w 2012 ! ( sobie też :-) )
@ Yntelygent - jestem za poprowadzeniem warsztatów przez Ciebie - trzeba będzie zaparzyć około 50-60 litrów kawy , ale już myslę jak to rozwiązać ....
@Emeryt - jak mogłeś mi to " zrobić " :-(....kurde na ostatnim miejscu, co za obciach !!! gdybyś choć dodał ,że w 4-ym kwartale zaczęłem już się poprawiać , no i że na dzisiaj jestem pierwszy w trafności za 2012 lub że z tych 40 % , to w zasadzie 2-3 trafienia zamiast nietrafień i jestem przy 50 % ..... teraz dopiero forumowe szakale i sępy się na mnie rzucą - trafnie przepowiedziałem moją skuteczność tydzień temu . Nie jest więc tak źle , bo wiem gdzie są błędy , już je przeanalizowałem , postanowiłem poprawę i zaczęłem od pięknego trafienia na start - jestem teraz liderem w samej czołówce za 2012 rok !!!! :-) hehe...jakem bolec
postanowienie noworoczne to przekroczyć barierę 50 % w pierwszym kwartale i 60 % za cały rok !!!
Do tych co na mnie czyhają - nigdzie nie uciekłem jestem do waszej dyspozycji - bolce należą do podobnego gatunku co waleczny klan Rosomaka czy Naród Spartański - my nie pytamy , jak liczny jest przeciwnik ...my pytamy gdzie jest ....
Muszę tylko zwiększyć śrdoki bezpieczeństwa, bo ........................................
KTOŚ CHCIAŁ SIĘ WŁAMAĆ DO MOJEGO KONTA NA BANKIERZE !!! poniżej kopia maila od redakcji:
info@bankier.pl pisze:
> Przed paroma minutami na stronie https://www.bankier.pl/ zosta_o
> przyj_te zg_oszenie dotycz_ce zapomnianego has_a.
>
> Aby zmieni_ has_o dost_pu do profilu u_ytkownika
>
> bolec-bolcowaty-turboleszcz
>
> Prosimy uda_ si_ na stron_ o podanym poni_ej adresie.
>
>
> UWAGA: prosimy dok_adnie przekopiowa_ adres do przegl_darki
>
> Zesp__ Bankier.pl
>
>
mail ma datę 12:52 1-go stycznia , a wtedy około południa byłem na spacerze w rynku !!!!!
Jeśli trzeba , to zniknę na jakiś czas z forum , ukryję się gdzieś na działce lub przejdę do podziemia..... :-)
pozdrawiam , wasz bolec - post numer 1/1