Forum Giełda +Dodaj wątek

"Giełda i Ja", zaczynając oczywiście od działu "Wielkie w

yntelygent - " .... to nie brak konsekwencji tylko elastyczność inwestycyjna :)" - na drugim Zjeździe musimy dłużej porozmawiać na ten temat w kontekście tematów głownych.

7777777777777 - "pomimo 19 lat zabawy na gpw .. " i podatek giełdowy.
Zapraszamy na zjazd. Wyjaśnimy co należy zrobić, aby nie płacić podatków tak jak to czyni większość naszych specjalistów od unikania podatków.
Pomimo dłuższego stażu (grudzień 1990 r.) do chwili obecnej nie zapłaciłem centa podatku giełdowego.
19 lat to kawał czasu i dużo doświadczeń. Z takimi jak my wywiadów nie robią. Mysimy coś zrobić, aby nas zauważyli ( np. zarobić pierwszy milion zł. w drodze przekrętu)

byku - "I pomyśleć że w 2009 myślałem że już nie wyjdę nigdy na plus. 70% straty, a tu proszę! Można? "
W 1994 roku też nie myślałem, że niewyjdę z podobnych strat. Trwało to dłużej, ale wyszedłem. I nie oszukałem "sponsora - PEWNEGO BANKU" , który teraz rżnie mnie równo poprzez OFE. O kacu moralnym opowiemy na Zjeździe.

pijok - "Miałem łzy w swoich starych oczach , gdy okazało się iż jestem LIDEREM..."
Liderami są wszyscy, którzy utrzymali się na WIGOMETRZE i GPW pomimo tego, że to co nazywamy giełdą już dawno przestało nią być. PRALNIA PIENIEDZY to delikatne określenie dla naszej GPW.
Nie zapominaj, że jest jeszcze SENEKA, który może wieźmie udział losowaniu.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.