Forum Giełda +Dodaj wątek

PODSUMOWANIE 2011

@ Emerycie... to nie brak konsekwencji tylko elastyczność inwestycyjna :)

no tak... już już... dziękuję bardzo...
słyszę, że brawa nie milkną, ale dajcie coś powiedzieć :)
przede wszystkim muszę przyznać, że jestem zaszczycony, nie spodziewałem się zupełnie, hi hi
a teraz tradycyjne podczas GALI ZWYCIĘZCÓW podziękowania
a zatem dziekuję... :
1. autorom scenariusza - ANIMATOROM RYNKU którzy w tak pokierowali wydarzeniami na parkiecie, abym mógł uzyskać słuszny % skuteczności ;)
2. reżyserowi - GRUBEMU, który nie zgarnia wszystkiego dla siebie, ale czasem wręcz altruistycznie oddaje, może po to by obudzić w leszczach nadzieję, jakkolwiek okazja do zarobienia wtedy jest
3. kierownikowi planu - DOSTAWCY INTERNETU, za to że tak rzadko miewam awarie i moje straty z tego powodu osiągnęły w tym roku jedynie ok. 15-krotność moich rocznych opłat za neta (bywało gorzej)
4. wszystkim DOTYCHCZASOWYM SZEFOM (aktualnie catering, kierowcy, chłopcy na posyłki, ochrona zewn.) którzy każdorazowo przy prośbie o podwyżkę odpowiadali "ciesz się, że w ogóle masz robotę" tudzież "jeszcze w życiu zarobisz"; dawali mi tym samym ogromną nadzieję, która aktualnie się spełnia (wcale nie żałuję, że nie są tego świadkami - nie są wpuszczani na plan) gdyby nie oni, pewnie do tej pory bym pracował ciesząc się z 2% podwyżki na rok ;)
5. autorom dialogów - PISARZOM MĄDRYCH KSIĄŻEK o giełdzie, którzy za swe "dzieła" chcieli taką cenę, że nie było mnie na nie stać; teraz nie potrafię rozmawiać o giełdzie posługując się nazewnictwem fal, poziomów Fibo etc, ale własne doświadczenie nauczyło mnie znacznie więcej
6. statystom - ZNAJOMYM, którzy z pobłażliwością patrzyli na mnie gdy wypowiadałem słowo "giełda", a teraz z takim zaciekawieniem pytają "to na spadkach można zarobić"?!?!?
7. sponsorom - a przede wszystkim PEWNEMU BANKOWI, który udzielił mi kiedyś linii kredytowej na zakup akcji, na czym popłynąłem najbardziej w życiu (hipotecznego mi cholerka dać nie chcieli;) ale to był powód do zajęcia się kontraktami, zostało mi wtedy na jednego konia!!!! gdyby nie "sponsor" pewnie nadal taplałbym się na rynku akcji szukając 5% zysku/mies
8. no i dziękuję oczywiście KOCHANEJ RODZINIE z którą tak świetnie wychodzimy na zdjęciach ;))

W ramach II ZJAZDU (za zgodą zarządu i Bolca) mogę poprowadzić autorskie wieczorne warsztaty "Giełda i Ja", zaczynając oczywiście od działu "Wielkie wtopy". Kto będzie miał mocnego nerwa (przypominam - pora wieczorna, a historie długie i krew w żyłach mrożące) zostanie dopuszczony do drugiego etapu warsztatów "Super Deal'e". I tyle.
PIT'em 2011 nie będę się chwalił, nie jestem snobem, a poza tym na pewno przyjedzie wielu lepszych ode mnie.

W tle podczas warsztatów będzie pogrywać utwór "Giełda i Ja"
http://www.youtube.com/watch?v=i6ksyk-shDk&feature=related

Hej, weź się w garść i zacznij wszstko od nowa...

I Niech Depo Będzie Z Wami !!!!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.