Nie o schlebianie w tym wszystkim chodzi , a o to kto tutaj jest mniej, czy bardziej przytomny i o to czy z tego wyciąga wnioski ot wszystko i dużo a zarazem tak mało ...........
Czy słowo idiota jest wyrażeniem wulgarnym..............
[edytuj] Pochodzenie słowa
Wyraz pochodzi od łacińskiego słowa idiota, oznaczającego (o dziwo) osobę nieznającą się na czymś, nieposiadającą wiedzy na konkretny temat. W odwołaniu do etymologi tego słowa, zastosowanie go w poniższej sytuacji jest absolutnie poprawne:
– Ej, stary, co masz w zadaniu piątym?
– Nic. Nie wiem o co chodzi.
– Co? Jak możesz nie wiedzieć, że natężenie prądu jest wprost proporcjonalne do napięcia i odwrotnie proporcjonalne do oporu, który wynosi kwadrat napięcia podzielony przez moc? Ty idioto!
Portosie cały czas jesteś zniesmaczony ???
Ja , Ty i wszyscy którzy posiadają braki zgodnie z entymologią w pewnym sensie są idiotami .
No kurna co ja poradzę na to , że to tak jest . Koniec sporów na temat idioty ........................
A wracając do Sgr powiadasz że 0,70 pln !!! kto to będzie łykał pytam się ?? Nie jestem zwolennikiem spółek ukraińskich , lecz w tym przypadku radziłbym zainteresować się spółką pokrewną jaką jest CLE w perspektywie roku 2016 , tak tak roku 2016 , no może 2015 ze stopą zwrotu liczoną w setkach procent plus dywidenda która wynosić ma od 30 do 50 % wypłacaną za rok o ile się nie mylę .......
Cena za walor 3,25 !!!!!!!!!!!
Osobiście zamierzam powolny skup w tym tygodniu i akumulowania papieru do tego czasu , piszę to teraz żeby nie być posądzony o gołosłowność , co z tego będzie się zobaczy ....
Hejek !!