Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Wiem dlaczego kurs SADOVAYA upadł na pysk !!!!!

Wąsaty idiota, Zuza to mafia ze Szwajcarii, Pogromca to kto ?

W takich chwilach to chciałbym, żeby Sado upadła, bo wtedy znikniecie stąd.

Siedzicie i się podniecacie czyjąś stratą.

Jak jeszcze innych rozumiem, to Gordon to jakaś wydmuszka ludzka. Kiedyś kapitan na Sado, wierny i mierny, teraz wyładowuje swoje frustracje, i chyba coś mu nie idzie na GPW, bo wtedy by tu nie siedział.

Polak Polakowi wilkiem, widziałem to za granicą, widzę to też w Polsce. Wszystko zrobi żeby utopić drugiego w łyżce własnego smrodu.

Chętnie wtopię jeszcze kilka k pln, żeby się w tym upewnić. Jak już to zrobię, to wyjadę na Kubę, gdzie nie ma takiego syfu, nawet takiego jak na bankierze, a mam paru znajomych.

I jeszcze dodam, że nie pieniądze są w życiu najważniejsze, a czerpanie przyjemności z jego posiadania.

Szkoda, że do 95% nie dociera ten fakt.

Możecie mnie dalej mieszać z błotem, ja osiągam swój cel, wasz jest prosty i całkiem inny.

A teraz sobie dyskutujcie o ile jutro zleci Sado albo obróbcie mi dupę.

Pozdrawiam, ja nie mam stresu i nie muszę mądrościami powiększać sobie penisa.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SADOVAYA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.