dobra geniuszu :P. Nie umiesz czytać ze zrozumieniem więc ok . Napisałem wyzej tekst nie umiesz doczytać ??
dobra wszystkie moje posty (pierwsze) na relpolu są tu
https://www.bankier.pl/forum/temat_relpol-zaatakuje-dzisiaj-4pln,6411036.html
mój pierwszy post w tamtym wątku na relpolu
Autor | piotreksep13 [78.8.68.*] 2008-11-12 23:57
Zobacz wątki dotyczące Relpol
Zobacz profil Relpol
chlopaki dzisiejsza świeca jest w skrócie nie ciekawa:P . Obrót przy tej świecy był o połowe mniejszy od poniedzialkowej dosyć sporej białej świecy :( . Osobiście jakbym miał dzisiaj papiery to bym je na fiksie wywalil :( . Kolejny zły sygnał dużo osób mówi o tym papierze :P . Jestem ciekawy jak się zachowają osoby , które od niedawna grały ostro przeciw trędowi :P(jak przyjdą spadki a dzisiejsza świeca jest według mnie dosyć mocno podażowa więc zachowanie inwestorów w najbliższych dniach będzie bardzo ciekawe) . Ta sytuacja będzie wyjątkowo ciekawa pozdrawiam
piotreksep13
1"czyli macieju ja zacząłem pisać od 12 listopada i pisalem , że dla mnie ta świeca z 12 listopada jest wyjątkowo podażowa:
2"17 listopada była ta pamiętna czarna świeca , ktora potwierdziła świece z 12 listopada i dopiero przebicie jej pokaże sygnał kupna lapiesz?? a dojście do tej czarnej świecy o niczym nie świadczy no ale ty z AT masz ogromną wiedze:P
3 świeca z 27 listopada potwiedzila istotny opor jaki teraz stanowi ta czarna świeca i dopiero przebnicie jej pokaże siłe popytu no ale ty rzucasz hasłami "trend krótkoterminowy , śrenioterminowy " od tak a twoja argumentacja jest zazwyczaj "tajemnicza"
Macieju teraz czekam aż odpiszesz na tamten tekst i chociaż skonfrontujesz moje pytanie do ciebie
chodzi mi np o to
1
Macieju wiesz , że pisanie teraz , że jest sygnał średnioterminowy wzrostowy na średni termin jest strzelaniem i polowaniem na dołek ??(jedyna twoja argumentacja tej tezy jest w mistycznym kolesiu , który będzie przez jeszcze pól roku skupywal akcje)
Macieju jaka informacja sklonila cie do pisania , że relpol będzie jeszcze rósł przez pól roku?? . jakie informacje posiadasz , które podpowiadają ci , że tyrend spadkowy się skończył i , że obecne wzrosty to początek nowego trendu wzrostowego , który potrwa 6 miesięcy a niżeli odbicia w trendzie spadkowy??
"
2
nie bardzo wiem jak ty to robisz , że łączyśz AT z AF i często piszesz , że mamy sygnał kupna z AT na jakiś tam okres średnioterminowy czy krótkoterminowy po czym potpierasz to czynnikami AF :P (walor jest tak tani , że taniej być nie powinno i , że dostał kupe kasy z emisji w szczycie hoosy itp ). pozdrawiam
macieju umiesz odpisać?? to nie jest takie trudne jak się wydaje :P.
Jesteś tylko mocny w gębie a jak przychodzi co do czego to maciej albo znika albo nie nie umie czytać:P .