a maciej się nie zmienił :P i nadal jest tym kim byl wcześniej :P . grać na lotosie jak ktoś chce to niech gra a jak ty chcesz kupowac lotos dlugoterminowo to pewnie analizowałeś dogłębnie społke z pesrp AF :P
Macieju doskonale zdaje sobie sprawę , że jeteś ignorantem jakich malo i nie laskaw przeczytać moją opinie o relpolu ??. Przecież pisałem na wątku relpola co ja o nim sądze i jakie dla mnie ryzyko niesie kupno relpola nie pamiętasz??.Masz problemy z czytaniem ?? . Co chwile powtarzasz te swoje brednie o gimnazjum czy podst a sam nie umiesz czytać jak to jest??
aha macieju jesteś największym hipokrytą bo innych poprawiasz o chamstwo a sam w stosunku do mnie w postach z lipca (wtedy rozmawialiśmy) byłeś beszczelny i leciało mnostwo epitetów w moją strone nie pamiętasz??. Wiem macieju to ty byleś ofiarą :P biedne niewinne dziecko :P.
Macieju specjalnie dla ciebie wklejam wątek relpola gdzie o nim pisalem
https://www.bankier.pl/forum/temat_relpol-zaatakuje-dzisiaj-4pln,6411036.html
a to jest tekst na , który wogóle nie odpowiedzialeś no ale u ciebie to norma:P
"maciej napisal coś takiego
"Dnia 2008-11-14 o godz. 18:12 piotreksep13 napisał(a):
> dzisiejsza świeca na relpolu jest tragiczna :( . Straszne
> paskudztwo wam wyskoczyło a przy rynku silnego niedzwiedzia
> taka świeca w połączeniu ze świecą z 12 listopada pokazuje
> spadek i jezeli miałbym spekulować kurs relpolu to widze
> albo spadek do 2,30zł albo kontynuacje trendu a doskonale
> wiemy , że jest on spadkowy :( (przebijamy ostatnie
> wsparcia i lecimy szukać kolejnych ) .
piotreksep13
a wg mnie pojawił się sygnał odwracajacy trend spadkowy w średnim terminie."
Macieju dlaczego dopiero teraz napisaleś ??. Przecież ja pisałem na relpolu już dawno czyli dopiero teraz pojawiłeś się na bankierze?? czy może przez ten czas myslałeś co mi odpisać??. Macieju mógłbyś się odnieść do tego co wcześniej pisałem ?? . Jak narazie zdania nie zmieniam i czekam na to jak sobie poradzicie z tą dużą czarną świecą :P
Jedyna wasza nadzieja jest w tym jegomościu , który na gwałt skupuje akcje tylko pytanie jest takie co się stanie jak on skończy skupować??. Weźmiecie na siebie takie ryzyko ??. Pamiętacie co się dzialo np na lcc jak czarnecki skupował ?? . Dopuki skupował to bylo wszystko fajnie , muzyka grała i wszyscy byli szczęśliwi lecz jak czarnecki powiedział STOOP i zaprzestał zakupów to pamiętacie co się stało ??. Wszyscy na huura realizują zyski , muzyka przestala grać i tytanic zaczął tonąć :(.
Macieju dlaczego tego co ja napisałem np o twojej metodzie nie skonfrontowałeś??
Macieju wiesz , że pisanie teraz , że jest sygnał średnioterminowy wzrostowy na średni termin jest strzelaniem i polowaniem na dołek ??(jedyna twoja argumentacja tej tezy jest w mistycznym kolesiu , który będzie przez jeszcze pól roku skupywal akcje)
Macieju jaka informacja sklonila cie do pisania , że relpol będzie jeszcze rósł przez pól roku?? . jakie informacje posiadasz , które podpowiadają ci , że tyrend spadkowy się skończył i , że obecne wzrosty to początek nowego trendu wzrostowego , który potrwa 6 miesięcy a niżeli odbicia w trendzie spadkowy??
Bardzo chcialbym się mylić i pewnie taka możliwość istnieje(zawsze istnieje taki los spekulanta:P) lecz jak patrze na obecne dane jakie mamy na wykresie to nie zmieniam zdania i osobiście bym nie kupował bo według mnie obecny potencjalny zysk jest zbyt maly do potencjalnego dużego ryzyka i jak narazie bym nie wchodził pozdrawiam
piotreksep13
ps ja jestem spekulantem dosyć krotkoterminowym (czasami bardzo krótkoterminowym ) i jak napisalem wcześniej o relpolu i jak ja widzę sytuacje na relpolu (poprzednie posty) to pisałem co ja bym robil w konkretnych przypadkach i jeżeli coś by się zmieniło co by pokazywało , że to co pisałem jest nieaktualne to wtedy napiszę na forum , że się mylilem i , że jednak relpol idzie inaczej a niżeli moja spekulacja lecz jak narazie nic się nie zmienia (najpierw pokonajcie tą dużą czarną świece:P)
aha macieju jeżeli to co ja pisalem okarze się kompletną bzdurą :) i moją spekulacje szlag trafi to ci macieju przyznam racje i nawet utworze nowy wątek bo mimo wszystko będe to winny obecnym akcjonariuszom tej spólki (jak się pisze na profilach konkretnej spólki jakieś negatywne sygnaly to w przypadku gdy rynek pujdzie w przeciwną strone to trzeba to przyznać i podkreślić a ja mam takie zasady i się ich trzymam ) pozdrawiam"